הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה סקוואט

לא טוב. אתה גולש עם הברכיים, אתה לא מכווץ, המבט לא טוב,אתה יורד לגוד מורנינג ולא שובר מקביל. וחוץ מזה, אם אתה עושה היי באר, אז המרפקים שלך לא בזווית הנכונה ואתה אוחז רחב מדי. בהיי באר אתה צריך להיות כמעט מאונך לרצפה. אם אתה רוצה להשתמש בסקוואט, אתה חייב ללמוד טכניקה כמו שצריך. תראה את סרטונים ביוטיוב high bar squat.

• פותח/ת השרשור
לא טוב. אתה גולש עם הברכיים, אתה לא מכווץ, המבט לא טוב,אתה יורד לגוד מורנינג ולא שובר מקביל. וחוץ מזה, אם אתה עושה היי באר, אז המרפקים שלך לא בזווית הנכונה ואתה אוחז רחב מדי. בהיי באר אתה צריך להיות כמעט מאונך לרצפה. אם אתה רוצה להשתמש בסקוואט, אתה חייב ללמוד טכניקה כמו שצריך. תראה את סרטונים ביוטיוב high bar squat.
אף פעם לא הבנתי לכווץ לכווץ את מה ועכשיו אצפה

טכניקה זוועה. זה נראה כאילו אתה זוחל כמו נחש למעלה. מציע לך לצפות בסירטונים ולהחליף נעליים (לאו דווקא נעלי ליפטינג... אפילו אולסטאר יהיה בסדר גמור כי הנעליים שלך לא יציבות).
בנוסף אתה לא יורד מספיק למטה, הברכיים שלך לא יציבות ומרקדות להן, המוט לא רק שלא יורד בקו ישר הוא אפילו מסתובב על הציר ואתה מתחיל את התנועה בגוד מורנינג.

באמת קשה לי לקרוא לזה טכניקה
תראה את 2 הסרטונים האלה:

השני יותר ארוך, אבל לדעתי גם יותר חשוב

• פותח/ת השרשור
באמת קשה לי לקרוא לזה טכניקה
תראה את 2 הסרטונים האלה:

השני יותר ארוך, אבל לדעתי גם יותר חשוב

אמרו לי שהירדה טובה אבל העלייה לא
טכניקה זוועה. זה נראה כאילו אתה זוחל כמו נחש למעלה. מציע לך לצפות בסירטונים ולהחליף נעליים (לאו דווקא נעלי ליפטינג... אפילו אולסטאר יהיה בסדר גמור כי הנעליים שלך לא יציבות).
בנוסף אתה לא יורד מספיק למטה, הברכיים שלך לא יציבות ומרקדות להן, המוט לא רק שלא יורד בקו ישר הוא אפילו מסתובב על הציר ואתה מתחיל את התנועה בגוד מורנינג.
ולמה לרדת כזה למטה זה hb

ומי לעזעזל אמר לך שהירידה שלך טובה? אתה לא יציב בשיט

אמרו לי שהירדה טובה אבל העלייה לא
גם הירידה לא טובה

ולמה לרדת כזה למטה זה hb
צריך בכל סקוואט איזשהו מינימום, שהוא שבירת מקביל

בנוסף, הסרטונים שפירסמתי פה הם ל-LB, אבל העקרונות הם זהים לחלוטין, והדבר היחיד ששונה זה המיקום של המוט, ובגלל זה הסקוואט יראה מעט שונה

גם הירידה לא טובה

צריך בכל סקוואט איזשהו מינימום, שהוא שבירת מקביל

בנוסף, הסרטונים שפירסמתי פה הם ל-LB, אבל העקרונות הם זהים לחלוטין, והדבר היחיד ששונה זה המיקום של המוט, ובגלל זה הסקוואט יראה מעט שונה
בהיי באר לא צריך להיות יותך מאונכים לרצפה?
ועמידה יותר צרה?

ועמידה יותר צרה?

אין כזה דבר עמידה יותר צרה או יותר רחבה. אתה צריך לבצע את התנועה בעמידה שמתאימה למבנה גוף שלך שבה תוכל לבצע את התרגיל עם טכניקה טובה.
זה תקף לכל תרגיל

ועמידה יותר צרה?
כן, זו הייתה הכוונה בזה שזה יראה מעט שונה, אבל העקרונות של הסקוואט, כמו ירידה מבוקרת, בטן חזקה וכו' תמיד ישארו

Back
למעלה תחתית