ביצים

אם אין לך בעיה בריאותית ספציפית אז לא.

בכל מקרה לא הייתי מגזים ולא אוכל יותר מ3-4 ביצים (לא בגלל סכנה כל שהיא אלא כדי שתגוון במקורות החלבון שלך)

לצורך העניין אם ביום מסויים אכלת 6 לא יקרה לך כלום. רק אל תהפוך את זה להרגל כחלק מהתפריט

בכל מקרה לא הייתי מגזים ולא אוכל יותר מ3-4 ביצים (לא בגלל סכנה כל שהיא אלא כדי שתגוון במקורות החלבון שלך)

לצורך העניין אם ביום מסויים אכלת 6 לא יקרה לך כלום. רק אל תהפוך את זה להרגל כחלק מהתפריט

ואם למשל אני אוכל רק את החלבון (הלבן של הביצה) ? האם אפשר לאכול יותר מ3-4 ביצים ביום?

מה? מה הבעיה בלאכול 6 ביצים כל יום? אני בכל יום כמעט מכין סלט עם 6 ביצים וקופסאת טונה מה הבעיה בזה?! לפי מיטב ידעתי, ביצה זה בין המקורות החלבון הכי טובים..

באמת? מה לגבי הכולסטרול? לא עדיף להמעיט בביצים בגלל כמות הכולסטרול?
לפני שיתחיל פה פסטיבל כולסטרול.
אם אין לך בעיות בריאותיות עם כולסטרול (וגם אז נתווכח) אין בעיה.

ואם למשל אני אוכל רק את החלבון (הלבן של הביצה) ? האם אפשר לאכול יותר מ3-4 ביצים ביום?
תקרא שוב מה כתבתי מקודם, גם אם אתה אוכל את החלמון אתה יכול לאכול יותר מ3-4 ביצים ביום.

מה? מה הבעיה בלאכול 6 ביצים כל יום? אני בכל יום כמעט מכין סלט עם 6 ביצים וקופסאת טונה מה הבעיה בזה?! לפי מיטב ידעתי, ביצה זה בין המקורות החלבון הכי טובים..
גם כן, תקרא שוב מה שאמרתי.
הבעיה היחידה היא כשמוצר X הופך להיות רוב התפריט שלך.

לא רק ביצים. כן זה אחלה מקור חלבון. זה לא אומר שאתה צריך לאכול רק ממנו. זה תקף על כל דבר. גם לחם זה אחלה. לא הייתי אומר לך לאכול רק פחמימה מלחם. וגם שמן קוקוס זה אחלה ולא הייתי רוצה שתבסס את כל השומן שלך על שמן קוקוס.
גיוון זה דבר חשוב

• פותח/ת השרשור

תקרא שוב מה כתבתי מקודם, גם אם אתה אוכל את החלמון אתה יכול לאכול יותר מ3-4 ביצים ביום.

לא רק ביצים. כן זה אחלה מקור חלבון. זה לא אומר שאתה צריך לאכול רק ממנו. זה תקף על כל דבר. גם לחם זה אחלה. לא הייתי אומר לך לאכול רק פחמימה מלחם. וגם שמן קוקוס זה אחלה ולא הייתי רוצה שתבסס את כל השומן שלך על שמן קוקוס.
גיוון זה דבר חשוב
צודק כל דבר כשהוא יותר מדי הוא נהיה לא בריא . גם מים תשתה 8 ליטר ביום תקבל הרעלת מים

גיוון זה דבר חשוב
ב- 4 ביצים יש בערך 28 גרם חלבון. אדם מתאמן ממוצע צורך בערך 150 גרם חלבון ליום. זה רחוק מלהיות "רק" ביצים.. אני לדוגמא אוכל כל יום בערך 50 גרם חלבון רק מעוף, ועוד 40-50 גרם חלבון ביום מאבקת מי גבינה. יש עם זה בעיה? כי אם לא, אז למה עם יותר מ- 28 גרם חלבון מביצים בכל יום יש בעיה?
רק להבהיר, אני לא מתיימר להתווכח איתך או לחלוק עליך. אני לא מבין בזה כלום. פשוט מנסה להבין את ההגיון במה שכתבת..

ולגבי הכולסטרול, אני מבין ממה שכתבת שהדעות חלוקות בעניין (?)

• פותח/ת השרשור
למה פה רשום שבן אדם בריא צריך לאכול גג 4 ביצים בשבוע ?? לפעמים 4 ביצים זה ביום אצלי

קבצים מצורפים

• Screenshot_20180726-083444_Chrome.jpg
    Screenshot_20180726-083444_Chrome.jpg
    KB 92.9 · צפיות: 82
כבר שנים אוכל בין 3-10 ביצים ולא קרה כלום. יצא לי לראות מחקר שדיבר על בנות שעבדו ברפת ואכלו כל יום 30 ביצים ולהם לא קרה כלום.. אפילו מטונה קל יותר לקבל הרעלה.
זה לא יכול להיות מקור עיקרי מהסיבה שזה די מגעיל: מילא לערבב 10 ביצים עם רוטב עגבניות,מלפפון,גבינות וכו.. יצא לי להכיר בחור שבשבוע סיים לול(כל יום בין 30-90 ביצים והוא זרק כמעט את כל כל החלמון.. לדעתי מיותר לזרוק. כמו גם לספור חלבון(מספיק לדעת שיש 3-6 ארוחות עם מנה+ של חלבון)..

כבר שנים אוכל בין 3-10 ביצים ולא קרה כלום. יצא לי לראות מחקר שדיבר על בנות שעבדו ברפת ואכלו כל יום 30 ביצים ולהם לא קרה כלום.. אפילו מטונה קל יותר לקבל הרעלה.
זה לא יכול להיות מקור עיקרי מהסיבה שזה די מגעיל: מילא לערבב 10 ביצים עם רוטב עגבניות,מלפפון,גבינות וכו.. יצא לי להכיר בחור שבשבוע סיים לול(כל יום בין 30-90 ביצים והוא זרק כמעט את כל כל החלמון.. לדעתי מיותר לזרוק. כמו גם לספור חלבון(מספיק לדעת שיש 3-6 ארוחות עם מנה+ של חלבון)..

מסכים. הבעיה גם שבביצים אין הרבה חלבון. בישביל 30 גרם חלבון צריך לאכול 4 ביצים שזה לפעמים דיי מבאס. בישביל כמות מכובדת של חלבון צריך לטחון המון ביצים..

• פותח/ת השרשור
מסכים. הבעיה גם שבביצים אין הרבה חלבון. בישביל 30 גרם חלבון צריך לאכול 4 ביצים שזה לפעמים דיי מבאס. בישביל כמות מכובדת של חלבון צריך לטחון המון ביצים..

בסדר אבל לא חייב שכל התפריט התבסס רק על ביצים.. וממש לא חייב להגיע ל30 גרם חלבון בארוחה.

אם אתה מכניס לגוף באזור ה2.1 גרם חלבון על כל קג בגוף למשך כל היום .

זה לא משנה גם אם אחת הארוחות שלך תהיה עם 15 גרם חלבון.

בסדר אבל לא חייב שכל התפריט התבסס רק על ביצים.. וממש לא חייב להגיע ל30 גרם חלבון בארוחה.

אם אתה מכניס לגוף באזור ה2.1 גרם חלבון על כל קג בגוף למשך כל היום .

זה לא משנה גם אם אחת הארוחות שלך תהיה עם 15 גרם חלבון.

לא לכולם יש זמן להכניס 10 ארוחות ביום ולפזר את החלבון למנות.. אני שוקל 113 קילו על 1.96 ויוצא שאני צריך להכניס סביבות ה 230 גרם חלבון +~ ביום. אישית בכל ארוחה יש לי לפחות 60 גרם חלבון ולפעמים גם 80.

לא לכולם יש זמן להכניס 10 ארוחות ביום ולפזר את החלבון למנות.. אני שוקל 113 קילו על 1.96 ויוצא שאני צריך להכניס סביבות ה 230 גרם חלבון +~ ביום. אישית בכל ארוחה יש לי לפחות 60 גרם חלבון ולפעמים גם 80.
יפה כמעט ממוצע 🤡🤪

• פותח/ת השרשור
כמה אחוז שומן אתה?

ובמקומך הייתי עושה 1.9 גרם חלבון על כל קג בגוף על 6 ארוחות ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית