סטרואידים בן 16 ואו אחר

מצב
השרשור נעול

martialarts

משתמש מתחיל
14
2
נק' מוניטין:
5
14
2
היי חברה זה פעם ראשונה שלי בפורום כן אין לי הבנה מטורפת בתחום הפיתוח גוף בתזונה יש לי אני עברתי קורס אני בן 16 אוטוטו 17 יש לי רקע של 7 שנים באומניות לחימה וחצי שנה פיתוח גוף קראתי מאמרים וזה נראה שיש לכם המון הבנה בתחום הספציפי הזה אני רוצה להתחיל לקחת סטרואידים יש ברשותי את הכסף ואת המקום להשיג אבל האם זה משפר מלבד האצת פיתוח הגוף גם את התחום שאני עוסק בו לדוגמה סיבולת יותר בקרבות בועט יותר מהר בלי להתעייף מלפני השימוש אני אשמח גם לשמוע עד כמה זה יזיק לי לגוף במידה ואשתמש יש לי בן אדם שאני מכיר הוא זכה במר ישראל ומתאמן אצלי באומניות לחימה אני מדריך אותו כן תתפלאו והוא אמר לי שהוא מוכן ללמד אותי ולהשגיח עליי כשאני אקח ויש לו רופא פרטי מוסמך שעזר לו במעקב והוא אמר שהוא יפנה אותו אליי אל אותו רופא פרטי כסף לא חסר לי אני עובד מלא ויודע לחשב שלא יהיה לי חוסר קיצר אשמח שתעזרו וכמובן שבלי שינה טובה ותפריט תזונה מתאים וגם תוכנית אימונים מתאימה לא אראה תוצאות אבל מכוון שיש לי תוכנית אימונים טובה ע"י הבן אדם מוסמך ששילמתי לו הרבה על תזונה והתאמת תוכנית אימונים אז לא יהיה לי בעיה זה בן אדם מקצועי הוא התאים לי הכל לפי משקל גובה וכו' אם אני אקח את הסטרואידים אשתמש לפי ההנחיות אשן טוב ואוכל טוב זה לא קסם תאמינו לי אני יודע

נערך לאחרונה:
אנשים פה כנראה התעלמו מהעניין הכי חשוב והוא השאלה האם יש לך עתיד תחרותי ברמה עולמית או שזה תחביב לכיף, התשובה לזה יכולה לשנות את היחס לעניין ב180 מעלות בקלות

ואיך מזהים פוטנציאל לרמה עולמית בגיל 16?
האם זה נותן לו את הפריבילגיה להזריק בגיל כזה?

ואיך מזהים פוטנציאל לרמה עולמית בגיל 16?
האם זה נותן לו את הפריבילגיה להזריק בגיל כזה?
בכנות בכל ספורט תחרותי שעולה לי לראש שאני מכיר ויודע מה הולך בהם מזהים פוטנציאל לאלוף עולם עד גיל 8, מעטים אלופי העולם שלא היו משהו שלא נראה לפניהם בגיל הזה.
לא ואני אישית גם לא הייתי ממליץ לו להזריק, בסופו של דבר זה החלטה שלו והוא עושה את השיקולי רווח לעומת הפסד שלו ויכול להיות שהתוצאה שלו תהיה ששווה לו ואז אם כבר עדיף שיעשה את זה עם ידע ולא סתם ידחוף מזרקים שהביאו לו לתחת

בכנות בכל ספורט תחרותי שעולה לי לראש שאני מכיר ויודע מה הולך בהם מזהים פוטנציאל לאלוף עולם עד גיל 8, מעטים אלופי העולם שלא היו משהו שלא נראה לפניהם בגיל הזה.
לא ואני אישית גם לא הייתי ממליץ לו להזריק, בסופו של דבר זה החלטה שלו והוא עושה את השיקולי רווח לעומת הפסד שלו ויכול להיות שהתוצאה שלו תהיה ששווה לו ואז אם כבר עדיף שיעשה את זה עם ידע ולא סתם ידחוף מזרקים שהביאו לו לתחת

יש פערים אסטרונומיים בין פוטנציאל למימוש פוטנציאל.
ולא זה לא החלטה שלו,הוא בגיל 16 והוא לא אמור לקבל החלטות עצמאיות בסדר גודל כזה בגיל שלו,צריך פשוט לאסור עליו.
ועל המר ישראל הזה צריך צריך לדווח על שידול קטינים לחומרים אסורים.
ולא הוא לא ירוויח כלום בלהזריק בשלב כזה ,קודם שידאג לקחת את הדדליפט שלו ל4 פלטות לפני שהוא בכלל מצייץ.

יש פערים אסטרונומיים בין פוטנציאל למימוש פוטנציאל.
ולא זה לא החלטה שלו,הוא בגיל 16 והוא לא אמור לקבל החלטות עצמאיות בסדר גודל כזה בגיל שלו,צריך פשוט לאסור עליו.
ועל המר ישראל הזה צריך צריך לדווח על שידול קטינים לחומרים אסורים.
ולא הוא לא ירוויח כלום בלהזריק בשלב כזה ,קודם שידאג לקחת את הדדליפט שלו ל4 פלטות לפני שהוא בכלל מצייץ.
לא אמרתי שלא, אתה שאלת איך מזהים פוטנציאל לא ממשים אותו(זה אתה יכול לשאול את סין)
למה לא לאסור עליו גם לחשוב על כל דבר שהוא לא שיעורי בית על הדרך, אני בטוח שזה יגרום לו להקשיב.
המר ישראל הזה עושה את מה שהוא מכיר, אני בטוח שלפי ההתנהגות שהוא תיאר זה לא פעם ראשונה שהוא עשה את זה.
ואגב אני בטוח שהדבר האחרון שהוא צריך בספורט שדורש כוח מתפרץ וזריזות זה 4 פלטות דד אבל אחלה סטנדרט להתחלת שימוש בחומרים יש לך

אתה בן 16, לקחת סטרואידים בגייל הזה אם אתה לא מתחרה ברמה עולמית לא יעזור לך בכלום, גם ככה הטסטוסטרון שלך בשמיים כרגע ועוד יעלה, ככה שאין לך מה לדאוג.
אתה אולי חושב שאם תיקח סטרואידים עכשיו כל החיים שלך ישתפרו, אבל הם לא.
גם עד גיל 24 לא מומלץ לקחת סטרואידים כי זה ידפוק אותך לכל החיים

עוד שנתיים שלוש הוא יבין איזה אהבל הוא יצא..
לא הבנתי באמת את הקטע עם ה״מחונן״.. עברית בסיסית אין לך.

אם מדובר בפיתוח גוף או ספורט כוח, לא מזהים פוטנציאל בגיל ב8. אם מדובר בהרמת משקולות אכן רצוי להתאמן מגיל צעיר כי אלו תנועות שהרבה יותר קשה ללמוד בגיל מבוגר ולפתח את הגמישות שמעולם לא הייתה לך.

בפיתוח גוף וענפי כוח הפיק הוא לרוב סביב 35-45 תלוי בספורט ובשימוש בחומרים. לא מזהים פוטנציאל בגיל 8.

לגבי להזריק בגיל 16 - כולם כאן יוצאים עליך, ובצדק, אבל שאני הייתי בן 16 גם אני חשבתי על דברים מפגרים לעשות (לדוגמא לקנות פיג׳ו 205 ולהשתיל בה מנוע 2.0 טורבו עם 400 כ״ס לפני שהיה לי רשיון ) אבל למזלי הייתי רשום בזמנו לפורום של מכוניות ושם יצאו עלי ואמרו לי כמה הרעיון הזה מפגר לאדם בגיל שי ועם הנסיון שלי.

בתור מישהו בן 30, מוזרק, עם מספרים יפים על המוט והמון נסיון בתחום, הלוואי שהייתי יכול להיות בן 16 טבעי , הייתי יכול להגיע הרבה יותר רחוק ממה שאני עכשיו. יש לך את כל החיים להזריק אם תבחר בכך. תנצל את הזמן הזה להבין אם יש לך בכלל את המשמעת להתאמן בצורה שתנצל את זה כמו שצריך לאורך זמן.

כבר ראיתי ילד בן 17 הגיעה למיון בגלל שימוש בסטראודים חביבי יש לך בכלל שיערות בבית שחי?... אל תיכנס לזה לפחות לא בגיל הזה

אחרי גיל 24 הוא כבר מבוגר והדבר היחיד שיכול להיפגע זה הפוריות, וגם זה לא חייב אם עושים נכון, לפני אתה בגיל ההתבגרות ויותר דברים עלולים להיפגע

בפיתוח גוף וענפי כוח הפיק הוא לרוב סביב 35-45 תלוי בספורט ובשימוש בחומרים. לא מזהים פוטנציאל בגיל 8.
התכוונתי לענפי טכניקה ויכולת כמו וויטפליפטינג, אומנויות לחימה בהקשר הזה וספורט מוטורי לדוגמה.
כמובן שענפים שדורשים פיתוח שריר ו muscle maturity זה לטווח הארוך והפיקים באמת בגילאים שציינת אך צריך להתייחס ספציפית לספורט ולא בכללי

עצוב מאוד כמה ילדים ממש בגיל בגרות 16 עד 21 חושבים בכלל על סטרואידים!
אני בן 35 השתמשתי המון שנים ורק אחרי גיל 25!!!ולאחר שהתאמנתי 10 שנים ורק בגלל שהחלטתי להתחרות
הכל עשיתי לפי הספר כולל בדיקות רפואיות ומעקב קבוע
היום אני סובל מתפקודי כליות,כבד ועוד...
לפני 3 שנים הגעתי למצב של מוות קליני ולא משימוש מופרז או משהו...
יש לי המון חברים שעד היום מנסים להביא ילדים,סובלים מבעיות רפואיות ועוד
אז ילדים/נערים תיתאמנו ותאכלנו נכון וקחו תוספי תזונה מאושרים(לא בגיל 16!!!) ובמקום לחקור ולקרוא על חומרים ולשמוע לכל מיני "חברים מבינים",תקראו על נזקים וכמה מקרי מוות או בעיות רפואיות זה גורם!!!
בהתחלה זה יפה ומושלם ותחשבו על העתיד...

וואו אחי קראתי פה את התגובות ואתה נשמע פשוט אדיוט

• פותח/ת השרשור
תודה למי שעזר ולמי שקילל בכל זאת אני הקשבתי לאלה שדיברו אליי יפה הורדתם אותי מהרעיון אני עכשיו רוצה להתפתח אך ורק טבעי ויש לי שגיאות כתיב לפעמים קורה לי שאני עצבני או לפעמים בלי שום קשר אבא שלי רופא לא דיברתי איתו על זה למרות שהסביר לי על הסכנות ותאמינו לי יש לו גם שגיאות כתיב ולהגיע לרמת משכל כמו שלו לא קל
וואו אחי קראתי פה את התגובות ואתה נשמע פשוט אדיוט
חחח איזה גבר אתה בטח עבריין מקלדת בן 19 ששופט אדם על סמך כלום
הדבר האחרון שאני רוצה זה להסתכסך עם אנשים יש כאן אחלה אנשים שעזרו לי לקבל את ההחלטה ולהבין את המשמעות מאחוריי זה אתם גברים אמיתיים ולא אלא שמקללים אני יכול לרדת לרמה של הבן 19 שצריך להוריד לו כמה שנים מהגיל הנוכחי אך מעדיף שלא כי זה יהיה חסר משמעות אני לא מכיר אותו כך שאין לי איך לשפוט אותו הוא חושב שהוא יכול אז ניתן לו במה שירגיש טוב ויצא "גבר" בפורום של אנשים בוגרים תשן טוב בחור בן 19 אתה יכול לטפוח לעצמך על השכם ממש יצאת גבר
ועוד שאלה לא לך בחור בן 19 אתה גבר מידי לשאלה הזאת
אני יודע שזה לא קשור אבל אבא שלי ואימא שלי לא עשו ספורט תמידי בחיים שלהם וגם בדור שלפניהם הגנטיקה נקבעת מראש או שהיא משתנה אם נגיד עכשיו אני אהפוך לבאדי בילדר ויהיה לי אישה שעוסקת בספורט וההורים שלה כמוני וגם הצאצאים שלי יהיה ככה דוגמה מפגרת אבל לצורך הבנה משהו ישתנה?
אחרי גיל 24 הוא כבר מבוגר והדבר היחיד שיכול להיפגע זה הפוריות, וגם זה לא חייב אם עושים נכון, לפני אתה בגיל ההתבגרות ויותר דברים עלולים להיפגע
תודה לך עזוב אני מעדיף לחיות בריא ולרדת מההורמונים הסינתטיים האלה היום קניתי כמה ספרים על פיתוח הגוף אני צריך להרחיב את הידע שלי בנושא זה כמה שאפשר, יותר טוב אני מניח לפחות.
ולמי שתוהה אני מעוניין לקחת את תחום האומניות לחימה שלי ברצינות ולעסוק בזה אני נותן בזה את הנשמה שלי ומגיל קטן זה החלום שלי זה לא עוד איזה אחד מהחלומות שלנו שעבר לנו עם השנים זה באמת חזק אצלי ולא מרפה אצל המורה לאומניות לחימה שלי זה התחיל בגיל 4 אנשים יחשבו לעצמם שדעתו עוד תשתנה אך זה לא התשובה, לגבי הפיתוח גוף נטו תחביב ואסתטיקה.

נערך לאחרונה:
ולמי שתוהה אני מעוניין לקחת את תחום האומניות לחימה שלי ברצינות ולעסוק בזה אני נותן בזה את הנשמה שלי ומגיל קטן זה החלום שלי זה לא עוד איזה אחד מהחלומות שלנו שעבר לנו עם השנים זה באמת חזק אצלי ולא מרפה אצל המורה לאומניות לחימה שלי זה התחיל בגיל 4 אנשים יחשבו לעצמם שדעתו עוד תשתנה אך זה לא התשובה, לגבי הפיתוח גוף נטו תחביב ואסתטיקה.

אני חושב שפיתוח גוף בטווח הארוך די יתנגש לך בספורט שאתה רוצה לעסוק.
להגדיל שרירים נטו בשביל אסתטיקה רק יכביד ויקצר לך טווחי תנועה.
אימוני כוח/כוח מתפרץ יתרמו הרבה יותר.
אם האנגלית שלך סבבה תזמין את הספר starting strength אתה לא תצטער.

תודה למי שעזר ולמי שקילל בכל זאת אני הקשבתי לאלה שדיברו אליי יפה הורדתם אותי מהרעיון אני עכשיו רוצה להתפתח אך ורק טבעי ויש לי שגיאות כתיב לפעמים קורה לי שאני עצבני או לפעמים בלי שום קשר אבא שלי רופא לא דיברתי איתו על זה למרות שהסביר לי על הסכנות ותאמינו לי יש לו גם שגיאות כתיב ולהגיע לרמת משכל כמו שלו לא קל

חחח איזה גבר אתה בטח עבריין מקלדת בן 19 ששופט אדם על סמך כלום
הדבר האחרון שאני רוצה זה להסתכסך עם אנשים יש כאן אחלה אנשים שעזרו לי לקבל את ההחלטה ולהבין את המשמעות מאחוריי זה אתם גברים אמיתיים ולא אלא שמקללים אני יכול לרדת לרמה של הבן 19 שצריך להוריד לו כמה שנים מהגיל הנוכחי אך מעדיף שלא כי זה יהיה חסר משמעות אני לא מכיר אותו כך שאין לי איך לשפוט אותו הוא חושב שהוא יכול אז ניתן לו במה שירגיש טוב ויצא "גבר" בפורום של אנשים בוגרים תשן טוב בחור בן 19 אתה יכול לטפוח לעצמך על השכם ממש יצאת גבר
ועוד שאלה לא לך בחור בן 19 אתה גבר מידי לשאלה הזאת
אני יודע שזה לא קשור אבל אבא שלי ואימא שלי לא עשו ספורט

תודה לך עזוב אני מעדיף לחיות בריא ולרדת מההורמונים הסינתטיים האלה היום קניתי כמה ספרים על פיתוח הגוף אני צריך להרחיב את הידע שלי בנושא זה כמה שאפשר, יותר טוב אני מניח לפחות.

טוב מאוד שהגעתה להחלטה כזאת, עצה שלי: אין צורך לקנות ספרים יש הכל באינטרנט(כמו אתר זה)
תאמין לי אחרי שתחכים בנושא הכושר ופיתוח גוף תגיד לעצמך איך בכלל חשבתי על זה?!
תהנה מהחיים שלך ואל תיקח את הנושא באופן קיצוני!!
שיהיה לך בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
אני חושב שפיתוח גוף בטווח הארוך די יתנגש לך בספורט שאתה רוצה לעסוק.
להגדיל שרירים נטו בשביל אסתטיקה רק יכביד ויקצר לך טווחי תנועה.
אימוני כוח/כוח מתפרץ יתרמו הרבה יותר.
אם האנגלית שלך סבבה תזמין את הספר starting strength אתה לא תצטער.
האמת מאז שהתחלתי סקוואטים באמת הרגשתי כבד בהרמות רגליים ברגל שמאל,
אם אני רוצה אבל גם גוף גדול אז לא לעבוד על רגליים אני לא מבין, בא לי גוף מעוצב לא משהו מוגזם זה יכול לפגוע בטווח תנועה אני גם עובד על גמישות נגיד יום א' אימון כוח יום ב' גמישות אני עושה שפאגטים וכו',
מבחינת אנגלית אין לי בעיה גרתי באנגליה שנתיים ובפרט האנגלית שלי טובה אין לי בעיה..
טוב מאוד שהגעתה להחלטה כזאת, עצה שלי: אין צורך לקנות ספרים יש הכל באינטרנט(כמו אתר זה)
שיהיה לך בהצלחה!
תודה אחי לילה טוב שיהיה לך

האמת מאז שהתחלתי סקוואטים באמת הרגשתי כבד בהרמות רגליים ברגל שמאל,
אם אני רוצה אבל גם גוף גדול אז לא לעבוד על רגליים אני לא מבין, בא לי גוף מעוצב לא משהו מוגזם זה יכול לפגוע בטווח תנועה אני גם עובד על גמישות נגיד יום א' אימון כוח יום ב' גמישות אני עושה שפאגטים וכו',
מבחינת אנגלית אין לי בעיה גרתי באנגליה שנתיים ובפרט האנגלית שלי טובה אין לי בעיה..

אתה תגדל מספיק מאימוני כוח תאמין לי.
אין בנאדם שהסקוואט שלו מספיק כבד והוא קטן.

• פותח/ת השרשור
שיהיה לך בהצלחה!
אתה תגדל מספיק מאימוני כוח תאמין לי.
אין בנאדם שהסקוואט שלו מספיק כבד והוא קטן.
הבנתי אז לשלב עם משקולות או פשוט לעשות אימוני כוח מתפרץ שקי איגרוף וכזה?
כי אני מפחד שזה יפגע לי בטווח התנועה אני בן אדם לא גמיש מטבעו ולקח לי 4 שנים ביסורים ובכאבים עזים שאתה לא יכול לתאר לעצמך עד שישבתי על שפאגט מלא

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית