אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

1. בדר"כ הכוונה לביצים רכות - אבל זה לא משנה באמת מה מצבן (קשה או קל)
2. החלבון בביצה קשה לעומת ביצה לא קשה (בביצה זהה) הא בעל אותה כמות חלבון (שאולי מתעכל יותר לאט בגלל החימום)
3. בביצה יש 7-8 גרם חלבון (תלוי בגודל הביצה)
וסתם לידע כללי בחלמון יש טיפה יותר חלבון (למרות שבחלוקה גסה זה 50-50)

1. בדר"כ הכוונה לביצים רכות - אבל זה לא משנה באמת מה מצבן (קשה או קל)
2. החלבון בביצה קשה לעומת ביצה לא קשה (בביצה זהה) הא בעל אותה כמות חלבון (שאולי מתעכל יותר לאט בגלל החימום)
3. בביצה יש 7-8 גרם חלבון (תלוי בגודל הביצה)
וסתם לידע כללי בחלמון יש טיפה יותר חלבון (למרות שבחלוקה גסה זה 50-50)

תודה איש..

👏

אין סיבה לאכול ביצים חיות, אתה סתם מסתכן בסלמונלה וביצה מבושלת ממש לא מעבדת מהערכים התזונתיים שלה.
בביצה שלמה יש בערך 7 גרם חלבון

לא שמתי לב שהגיבו כבר... בכל אופן, דווקא החלבון בביצה נאה מתעכל יותר לאט.

נערך לאחרונה:
טוב תודה..עוד שאלה 😃

מה שמנפח את השריר זה החלבון נכון? והפחממה זה בעצם מביא את הכוח..תקנו אותי אם אני טועה אני מתחיל להכנס לכל הקטע של הכושר אנשים חח 😃

ביצת עין גם לא מאבדת מהחלבון?

תמרים-זה חלבון או פחממה?

ועוד שאלה 😃

באבקת חלבון של ISS בכף מדידה שמקבלים יש פס סימון..
הכמות שצריך לשים (32 גרם) זה עד פס הסימון או עד שהכף מדידה מלאה עד למעלה?

נערך לאחרונה:
כידוע קפאין משפיע ל6-8 שעות ולכן גורם לי לא להרדם בלילה, השאלה שלי היא אם אני אצרוך את הקפאין כשעתיים לפני האימון (בכדי שעד הלילה תגמר ההשפעה) הדבר יהיה אפקטיבי באותה המידה

2 שאלות,
כרגע סיימתי UD2 ואני על אחוז שומן סביבות ה11 -10 שזה האחוז השומן הכי נמוך שהגעתי אליו... יש לי עבר שמן. אכשיו אני כבר הרבה זמן נמצא על תזונה שהיא יחסית דלה בפחממות קודם זה היה CC לכמה חודש (כמסה) ואז UD2 בחיטוב. אכשיו לאחרונה התחלתי להתעסק באירובי ויוצא לי לעשות אירובי של 40-70 דקות לפחות 4 פעמים בשבוע , עצימות בינונות-נמוכה , בעיקר ריצה וספינינג. כמו כן אני חוזר לתוכנית של טקסס כרגע .. ובנתיים האיירובי לא מפריע לי להתקדם.. בהמשך אני כנראה הצטרף להוריד בכמויות או לעבור לעצימות ממש נמוכה .. אבל כרגע טוב לי ואני מתקדם לא רע, השאלה היא בעצם האם יש צורך וכדאי לי לעלות את צריכת הפחממות היומית שלי עקב הכמויות של האירובי? הצריכה כרגע לא עוברת את ה150.. ואת ה200 בסופש כשאני נהנה לי מארוחה בחוץ.

ועוד שאלה, יש לי יובש עצבני בשפתיים, זה קורה גם בקיץ, אבל כמובן שזה ממש קיצוני בחורף... הנה רק ביומיים האחרונים שהתחיל להתייבש קצת בחוץ , השפתיים שלי כבר נראות כמו מדבר.
מאוחר יותר לקראת החורף זה גם מתחיל בידיים...
השאלה היא האם זה יכול להיות מחסור של ויטמין כלשהו בגוף? האם יש משהו שאפשר לצרוך כדי להפסיק את זה או משהו?

טוב תודה..עוד שאלה 😃

מה שמנפח את השריר זה החלבון נכון? והפחממה זה בעצם מביא את הכוח..תקנו אותי אם אני טועה אני מתחיל להכנס לכל הקטע של הכושר אנשים חח 😃

ביצת עין גם לא מאבדת מהחלבון?

תמרים-זה חלבון או פחממה?

ועוד שאלה 😃

באבקת חלבון של ISS בכף מדידה שמקבלים יש פס סימון..
הכמות שצריך לשים (32 גרם) זה עד פס הסימון או עד שהכף מדידה מלאה עד למעלה?

מישו? :(

1. פחמימה - על חלבון פשוט תריץ חיפוש יש המון ידע וחומר פה
http://www.kilogram.co.il/900/פחמימות-–-עדכמה-אנו-צריכים-אותם/
2. בקשר לביצת עין - לא מאבדת
3. תמרים זה פחמימה
לא יודע לגבי הסקופ של ISS אבל בחלבון שאני משתמש יש היחידת מדידה היא רגילה והפס היחידי הוא קצה הפלסטיק של הסקופ - אותו אני דואג למלא עד הסוף

אחת ולתמיד- אי אפשר לאבד חלבון! אתה יכול לאנוס את הביצה והיא לא תאבד חלבון (אולי אפילו תוסיף לה קצת)

איזה סוג של מולטי ויטמין כדאי לי לקחת אם אני לא אוכל ירקות ודגים?(לוקח אומגה 3)

יש לכם הצעות למולטי טובים?

אמרו לי שכדאי לקחת אחד עם הרבה אבץ

איך זה הגיוני שלמישהו אחד איתי בכיתה ההיקף של היד שלו גדולה כמעט פי 2 הוא גם הרבה יותר חזק ממני והוא שוקל 70 ואני שוקל רק 64?
והוא גם יותר גבוה ממני ויש לו יותר מסה בכללי אבל לי אין בכלל שומן (אני חושב)

למה לא ניתן להגדיל את השריר גם ללא מאזן קלוריות חיובי?
זה נשמע הגיוני שזה לא ניתן, אבל למה? הרי שריר גדל ממספיק היפוטרופיה. אז למה אם אני בתקופה של חיטוב שהגוף ישתמש בעתודות השומן בשביל האנרגיה?

האם ללא כמויות מספיקות של פחמימה האימון לא יהיה עצים מספיק בשביל לגרום לשריר להיפוטרופיה?

למה לא ניתן להגדיל את השריר גם ללא מאזן קלוריות חיובי?
זה נשמע הגיוני שזה לא ניתן, אבל למה? הרי שריר גדל ממספיק היפוטרופיה. אז למה אם אני בתקופה של חיטוב שהגוף ישתמש בעתודות השומן בשביל האנרגיה?

האם ללא כמויות מספיקות של פחמימה האימון לא יהיה עצים מספיק בשביל לגרום לשריר להיפוטרופיה?

בהצלחה

http://www.kilogram.co.il/1633/הורדה-בשומן-תוך-כדי-העלאה-במסת-השריר/

לא הבנתי מה קורה לחלבון שאנחנו צורכים מתי שלא מתאמנים יחסית לתקופה ארוכה(שבועיים נגיד)
אם אפשר הסבר:)

מה קורה לחלבון כשמתאמנים? סינטוז חלבון תמיד יש גם אם לא מתאמנים. הגוף תמיד צריך חלבון, הרמות שלו משתנים בהתאם לפעילות הגופנית שאתה מבצע ובהתאם למטרה שלך. אם לא תאכל חלבון לאורך זמן אתה פשוט תמות.

מה קורה לחלבון כשמתאמנים? סינטוז חלבון תמיד יש גם אם לא מתאמנים. הגוף תמיד צריך חלבון, הרמות שלו משתנים בהתאם לפעילות הגופנית שאתה מבצע ובהתאם למטרה שלך. אם לא תאכל חלבון לאורך זמן אתה פשוט תמות.
כן אלב אני מדבר איתך על מצב שאני צורך מספיק חלבון ועם השאר אין לגוף מה לעשות,מה קורה אז?(השאלה עלתה לי מתוך סקרנות בגלל שאני לא יכול להתאמן עכשיו כי המכון סגור להרבה זמן)

יש מחקר שמראה באמת תוצאות אצל אנשים שלקחו מולטי ויטמינים, וזה כן נספג אצלם בגוף, והם לא סתם השתינו את רוב הויטמינים?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית