הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

כן אלב אני מדבר איתך על מצב שאני צורך מספיק חלבון ועם השאר אין לגוף מה לעשות,מה קורה אז?(השאלה עלתה לי מתוך סקרנות בגלל שאני לא יכול להתאמן עכשיו כי המכון סגור להרבה זמן)
יצור גליקוגן או גופי קטו או הפיכה לשומן. כל אלה אפשריים בתיאוריה.

יצור גליקוגן או גופי קטו או הפיכה לשומן. כל אלה אפשריים בתיאוריה.
כל אלו קורים אבל רק במקרה של צום יחסי(ביחוד היצור של גופי קטו) לא?
פשוט אני לא יודע םא להוריד את כמות החלבון שלי ליום ולעלות פחמימות במקום(לא יכול להתאמן כרגע)

יצור גליקוגן קורה במצב הפוך לצום. רק יצירת גופי קטו מתרחשת בזמן צום.

שמעתי על אנשים שמחשיבים בתפריט שלהם רק חלבון מ"מקורות חלבון", למשל לא יספרו חלבון שמגיע מלחם

מה ההיגיון בזה?

אין בזה הגיון, בכל מוצר יש את כל החומצות אמינו, פשוט הכמות משתנה ממוצר למוצר. לדוגמה בעוף תמצא ריכוז גדול יותר של חומצות אמינו (מדובר על כל ה 20~ אבל מתרכזים ב"חיוניות") מאשר בלחם, אבל זה עדיין לא אומר שבלחם יש-0, יש פשוט מעט יותר (לדוגמה ב 50%).
אתה לא תתרכז על מקורות של פחמימות בתפריט שלך למען חלבון, אבל בהחלט תספור אותם כחלק מהצריכה היומית.

אין בזה הגיון, בכל מוצר יש את כל החומצות אמינו, פשוט הכמות משתנה ממוצר למוצר. לדוגמה בעוף תמצא ריכוז גדול יותר של חומצות אמינו (מדובר על כל ה 20~ אבל מתרכזים ב"חיוניות") מאשר בלחם, אבל זה עדיין לא אומר שבלחם יש-0, יש פשוט מעט יותר (לדוגמה ב 50%).
אתה לא תתרכז על מקורות של פחמימות בתפריט שלך למען חלבון, אבל בהחלט תספור אותם כחלק מהצריכה היומית.

לחלבון לא מלא יש ערך ביולוגי גבוה?או שזה לא קשור?

לחלקם לעיתים כן, אורז לדוגמה יש לו ערך ביולוגי דיי גבוה באזור ה 70 ומשהו (מתוך 100)

שמעתי על אנשים שמחשיבים בתפריט שלהם רק חלבון מ"מקורות חלבון", למשל לא יספרו חלבון שמגיע מלחם

מה ההיגיון בזה?

בקורס מדריכים המורה לפזיולוגיה לימד אותנו שהפחמימות מאוכל שנחשב "מקור חלבון" לא נספגות. מנפלאות צור... 🤡

בקורס מדריכים המורה לפזיולוגיה לימד אותנו שהפחמימות מאוכל שנחשב "מקור חלבון" לא נספגות. מנפלאות צור... 🤡
סליחה,
אבל את יכולה בבקשה לחזור על המשפט או לנסות לפשט אותו? וכמובן מה הסיבה לכך?

יש לי כמה שאלות שהן בגדר המפגרות לא מפגרות...
שאלה ראשונה:
תמיד אני רואה פה אנשים אומרים "נכון הלחם חיטה מלאה הזה מזין אבל אין הבדל בינו לבין לחם לבן חוץ מהמינרלים בלה בלה בלה ולמה אתה אוכל ככה ולמה אתה אוכל ככה?"
אז השאלה שלי היא כזאת...
אם נניח אני מגיע לכמות חלבון שאני צריך עם אוכל רגיל, מגיע לכמות שומן שאני צריך עם שומן טראנס נניח (לא כזה משנה אבל סתם לקטע) ומגיע לכמות פחמימות ע"י אכילת אכילת שוקולדים\סוכריות אז אני אעלה במסת השריר באותה מידה שהייתי עולה אם הייתי אוכל אוכל בריא כמו ש"ש ולחם חיטה מלאה וכו' וכו'?
דרך אגב עוד פרט חשוב זה שאני לוקח את כל הויטמינים והמינרלים שהגוף צריך.

עוד שאלה שחשבתי עליה שהיא קצת מפגרת אבל מעניין אותי משום מה... ממה עושים טסטוסטרון? 😳

יש לי כמה שאלות שהן בגדר המפגרות לא מפגרות...
שאלה ראשונה:
תמיד אני רואה פה אנשים אומרים "נכון הלחם חיטה מלאה הזה מזין אבל אין הבדל בינו לבין לחם לבן חוץ מהמינרלים בלה בלה בלה ולמה אתה אוכל ככה ולמה אתה אוכל ככה?"
אז השאלה שלי היא כזאת...
אם נניח אני מגיע לכמות חלבון שאני צריך עם אוכל רגיל, מגיע לכמות שומן שאני צריך עם שומן טראנס נניח (לא כזה משנה אבל סתם לקטע) ומגיע לכמות פחמימות ע"י אכילת אכילת שוקולדים\סוכריות אז אני אעלה במסת השריר באותה מידה שהייתי עולה אם הייתי אוכל אוכל בריא כמו ש"ש ולחם חיטה מלאה וכו' וכו'?
דרך אגב עוד פרט חשוב זה שאני לוקח את כל הויטמינים והמינרלים שהגוף צריך.

עוד שאלה שחשבתי עליה שהיא קצת מפגרת אבל מעניין אותי משום מה... ממה עושים טסטוסטרון? 😳
קלוריה=קלוריה
http://www.kilogram.co.il/1178/האם-קלוריה-שווה-לקלוריה/
לפי מה שאני מבין זה אותו דבר חוץ מכל הנזקים שבאםי עם הג'אנק פוד(כימיקלים וכל זה)
אבל אל תתפוס אותי במילה

אני יודע שקל' = קל' אבל מעניין אותי מה יהיו ההשלכות בסופו של דבר...

מה יותר מזין/בריא,100גרם פחמימה ממזון לא מעובד כמו קטניות/שיבולת שועל/לחם מלא או 100 גרם פחמימה מסוכר?
לפחות השאלה הזאת מתמצתת את הדעה שלי

טוב, נעזוב את זה... מישהו יודע מה מייצרים טסטוסטרון?
אני יודע שזה נשמע קצת מפגר אבל סתם מעניין אותי חח
נניח טסטוסטרון אננטט

נערך לאחרונה:
מישהו ניסה את הטעם פינקולדה של הדיימטייז ?

אשמח לשמוע חות דעת

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית