הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

מוו איזה שייקים ?
עם שיבולת שועל וכאלה?
אם יש איזה מתכון טעים שאתה מכין תרשום פה בבקשה 😃
ולזה שמעליי נשמע טעים התמכון אני ינסה.
וכמה קלוריות יש בבגט שווארמה עם איזה 50 גרם ציפס בערך סלט ירקות וחומוס - פחות או יותר כמה זה יוצא? יש 1000 קלוריות ?

נערך לאחרונה:
אני הכנתי
ליטר חלב 3%
200 פחמימה (מולטודקסטרין, אתה יכול לטחון ש"ש קודם ואז להוסיף את הנוזל)
יוגורט 3%
25/50 חלבון - 1/2 סקופים חלבון (אתה יכול לקחת 1 כי גם ככה יש מלא חלבון בכל שאר המרכיבים)

תוספות:
בננות,חמאת בוטנים,שמנת מתוקה,גלידה,סירופ שוקולד... (מה שבא לך בקיצור)
פעם הוספתי רק 2 כפות חמוציות זה יוצא נחמד

אני הכנתי
ליטר חלב 3%
200 פחמימה (מולטודקסטרין, אתה יכול לטחון ש"ש קודם ואז להוסיף את הנוזל)
יוגורט 3%
25/50 חלבון - 1/2 סקופים חלבון (אתה יכול לקחת 1 כי גם ככה יש מלא חלבון בכל שאר המרכיבים)

תוספות:
בננות,חמאת בוטנים,שמנת מתוקה,גלידה,סירופ שוקולד... (מה שבא לך בקיצור)
פעם הוספתי רק 2 כפות חמוציות זה יוצא נחמד

אין לי את המולטודקסטרין הזה אז אתה אומר לטחון 200 גרם ש"ש(כמה כוסות זה?) ואז להוסיף חלב ויוגורט?
ואין לי אבקת חלבון.
אבל זה נראה טוב ככה+פירות (נסייתה עם סירופ מייפל ?)
חח אני ישים חצי מכול הדברים נראה איך הקיבה מגיבה
סה"כ אהבתי המתכון נראה אחלה תודה !😛

כן. אם תבנה לעצמך תפריט מפגר שמכיל נגיד 300 קלוריות ביום ותתמיד איתו, אז אתה יכול לפגוע לעצמך בבריאות.
אבל אם תלך לפי המדריכים לחיטוב/מסה ותכין לעצמך תפריט מגוון מאוכל אמיתי אז לא.
התכוונתי לפי המדריכים...
וזה ככה בכל הגילאים? גם לנער בן 14?

התכוונתי לפי המדריכים...

כן גם לילד בן 14. לא הייתי משתגע עם הגבלת קלוריות כי אתה עדיין גדל, ככה שאם אתה רוצה לחטב תעשה את זה בעדינות ולא עם גירעון מקסימלי.

התכוונתי לפי המדריכים...

במיוחד לילדים בני 14
ילדים עושים את השטויות האלה ואז באים בטענה שמשקולות פגעו להם בגדילה ומתחילים להפיץ מיתוסים
"אל תתאמן עד שאתה מגיע לגובה שאתה רוצה Aח*!!!!!!!!, אני התאמנתי ולא גבהתי מאז, באמא שלי"

בן 18
1.81, 85 קילו 16% שומן בחיטוב ל-12%~,
תזונה לפי הנעוץ של חיטוב ל-85 קילו,
תכנית אימון FBWX3
כמה שאלות:

1)אחרי אימון כוח אני עושה אירובי 30 דקות(דופק מהיר[ריצה\אופניים]) 3 פעמים בשבוע ועוד פעמיים ריצות של 25 דקות, האם זה מספיק אירובי לשבוע?
2)אחרי האימון כוח,הארוחה שלאחר האימון אני אוכל אותה כשעה אחרי האימון(עושה אירובי,מתארגן הביתה, הדרך חזרה הביתה), האם זה בסדר?

במיוחד לילדים בני 14
ילדים עושים את השטויות האלה ואז באים בטענה שמשקולות פגעו להם בגדילה ומתחילים להפיץ מיתוסים
"אל תתאמן עד שאתה מגיע לגובה שאתה רוצה Aח*!!!!!!!!, אני התאמנתי ולא גבהתי מאז, באמא שלי"
התכוונתי ב"ככה" לזה שזה לא אמור לפגוע לפי המדריכים, לא לזה שאם אני אעשה תפריט של 300 קלוריות.
ובשאלה התכוונתי גם למסה וגם לחיטוב...

הכספית בטונה בארץ שונה מהכספית שיש בחו"ל (פחות כספית).

בן 18
1.81, 85 קילו 16% שומן בחיטוב ל-12%~,
תזונה לפי הנעוץ של חיטוב ל-85 קילו,
תכנית אימון FBWX3
כמה שאלות:

1)אחרי אימון כוח אני עושה אירובי 30 דקות(דופק מהיר[ריצה\אופניים]) 3 פעמים בשבוע ועוד פעמיים ריצות של 25 דקות, האם זה מספיק אירובי לשבוע?
2)אחרי האימון כוח,הארוחה שלאחר האימון אני אוכל אותה כשעה אחרי האימון(עושה אירובי,מתארגן הביתה, הדרך חזרה הביתה), האם זה בסדר?

1. אירובי הוא כלי עזר להגדיל את הגירעון הקלורי, אפשר גם לא לעשות אירובי בכלל, השאלה היא לאיזו מטרה אתה עושה זאת ובאיזו עצימות.
2. כן

טבליות קפאין ממכרות באותה מידה שקפה ממכר?

כן, קפאין זה החומר הפעיל שהוא גם ממכר
תשים לב שתנסה להיגמל אתה תקבל כאבי ראש של נרקומן ב3 ימים הראשונים

חח...
זהו שרק היום הזמנתי את הקפאין אז עניין אותי. יש איזה דרך נכונה לקחת אותו בלי להתמכר, או להתמכר פחות? בכל אופן אני מתכנן לקחת רק כשאני מרגיש שאני עייף לפני אימון.

מזה מפריע לך ?
זה לא התמכרות נפשית שאתה לא יכול להיגמל
זה 3 ימים של כאב ראש

Moo אני שם בשייק שלי גלידה, חלב, בננות ומין חטיפים שיש בהם שיבולת שועל וצימוקים זה טוב?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית