הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,293
12,431
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

Moo אני שם בשייק שלי גלידה, חלב, בננות ומין חטיפים שיש בהם שיבולת שועל וצימוקים זה טוב?

אם זה טעים, יש בזה את הערכים שאתה צריך (מספיק קלוריות חלבון ושומן)
אז זה טוב

כמובן שבנוסף לאוכל צריך להתאמן עצים אחרת אתה סתם תשמין

אם זה טעים, יש בזה את הערכים שאתה צריך (מספיק קלוריות חלבון ושומן)
אז זה טוב

כמובן שבנוסף לאוכל צריך להתאמן עצים אחרת אתה סתם תשמין
לא ברור שאני מתאמן.. אני גם שם שמה סקופ חלבון 1 של אחשלי..
אבל הבעיה שאני לא מצליח להגיע ל120 גרם חלבון שאני צריך ביום.. אפשר עצות? מה לאכול?

לא ברור שאני מתאמן.. אני גם שם שמה סקופ חלבון 1 של אחשלי..
אבל הבעיה שאני לא מצליח להגיע ל120 גרם חלבון שאני צריך ביום.. אפשר עצות? מה לאכול?

אתה לא מבין מה רשמתי
מתאמן עצים

תחפש את המילה עצימות ותבדוק אם אתה מתאמן עצים

% מRM1
אם אתה לוחץ בבנצ' 100 קילו לפעם אחת
אם אתה עובד כל אימון 3 חזרות של 90 קילו אתה עובד בעצימות גבוה
אם אתה עובד כל אימון 8 חזרות של 70 קילו אתה עובד בעצימות נמוכה

ככל שתוסיף סטים ותרגילים לאותה תנועה/קבוצת שרירים העצימות תרד והנפח יעלה
זה חרא בקיצור (למתאמן מתחיל/בינוני אין צורך בנפח גבוה)

תקרא עוד על אימונים כדי להבין

% מRM1
אם אתה לוחץ בבנצ' 100 קילו לפעם אחת
אם אתה עובד כל אימון 3 חזרות של 90 קילו אתה עובד בעצימות גבוה
אם אתה עובד כל אימון 8 חזרות של 70 קילו אתה עובד בעצימות נמוכה

ככל שתוסיף סטים ותרגילים לאותה תנועה/קבוצת שרירים העצימות תרד והנפח יעלה
זה חרא בקיצור (למתאמן מתחיל/בינוני אין צורך בנפח גבוה)

תקרא עוד על אימונים כדי להבין
המאמן שלי שאמר לי שאני יתחזק קצת לפני הSS נתן לי לעשות 15 חזרות של הבנץ' ולפי מה שהבנתי זה יותר מדי והמשקל שלי לא גבוהה מן הסתם אני מתחיל בן 14 הוספתי רק עוד 5 קילו למוט של 20 קילו. את התוכנית אני מחליף ב15.5. זה לא טוב אתה אומר?

קראתי שכדאי לעשות הפסקות עם לקיחה של אבץ, כי הוא עלול להפריע לספיגה של copper (נחושת). זה נכון? או שבמינונים סבירים (סביבות ה50mg) אין מה לדאוג?
והזמנתי אבץ שכתוב שיש בו 300mcg copper, יש לזה משמעות?

המאמן שלי שאמר לי שאני יתחזק קצת לפני הSS נתן לי לעשות 15 חזרות של הבנץ' ולפי מה שהבנתי זה יותר מדי והמשקל שלי לא גבוהה מן הסתם אני מתחיל בן 14 הוספתי רק עוד 5 קילו למוט של 20 קילו. את התוכנית אני מחליף ב15.5. זה לא טוב אתה אומר?

אין סיבה שלא תעשה SS
אם אתה עוד קטן תקפיד יותר על טכניקה ואל תעלה משקל כל אימון אם היא לא 100%
תעבוד טוב בחימום ותקפיד בו גם על טכניקה

שאלה לגבי המוצר הזה: סיבים תזונתיים
מישהו יכול לנתח לי אותו ולהגיד לי אם יש בו פחמימות ?
כי הוא 5 גרם למנה ורשום שיש בו 4.5 גרם סיבים ו4.5 גרם פחמימה
ועוד 3 גרם סיבים אחרים ...

זה בשביל הדיאטה הקוטוג'נית

תודה

במנה יש 5 גרם. מתוך ה5 גרם האלה יש לך 4.5 גרם של סיבים (נחשבים כפחמימות במבנה הכימי אך בעלות ערך קלורי קטן יותר. בערך 3 קלוריות לגרם סיב הספיציפי הזה) לכן אתה יכול להתיחס כאילו אכלת 3.75 פחמימה רגילה ולא 5 גרם.
החצי גרם הנותר מתחלק לשומנים וחלבונים. הוא כל כך זניח שכבר מותר להם לכתוב שם 0 גרם (זה חוקי). ולכן זה נראה כאילו חצי גרם נעלם לנו לאנשהו.
מתוך ה4.5 גרם סיבים יש לך 3.5 גרם שמסיסים במים ועוד גרם שלא מסיס במים.
מנסיון, (בריאותי אמנם) סיבי פסיליום עושים את העבודה.

במנה יש 5 גרם. מתוך ה5 גרם האלה יש לך 4.5 גרם של סיבים (נחשבים כפחמימות במבנה הכימי אך בעלות ערך קלורי קטן יותר. בערך 3 קלוריות לגרם סיב הספיציפי הזה) לכן אתה יכול להתיחס כאילו אכלת 3.75 פחמימה רגילה ולא 5 גרם.
החצי גרם הנותר מתחלק לשומנים וחלבונים. הוא כל כך זניח שכבר מותר להם לכתוב שם 0 גרם (זה חוקי). ולכן זה נראה כאילו חצי גרם נעלם לנו לאנשהו.
מתוך ה4.5 גרם סיבים יש לך 3.5 גרם שמסיסים במים ועוד גרם שלא מסיס במים.
מנסיון, (בריאותי אמנם) סיבי פסיליום עושים את העבודה.

תודה רבה, רק דבר אחד לייל רושם לא להתייחס סיבים בKD כפחמימה

Fiber
While fiber has already been discussed in terms of its effects on constipation in chapter 7,
there is some concern that fiber may negatively impact ketosis. Strictly speaking fiber is a
carbohydrate. However, humans do not have the enzymes necessary to digest fiber and derive
any carbohydrate grams or calories from it. Therefore, fiber intake should not be counted as part
of the total daily carbohydrate grams consumed on a ketogenic diet.​

P-116

אולי אני יצא אחד הדפוקים, אבל חיפשתי מידע ולא מצאתי, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין KETO ל CKD?

תודה רבה, רק דבר אחד לייל רושם לא להתייחס סיבים בKD כפחמימה

P-116
כי הם לא מתנהגים כפחמימה קלאסית. לעיתים הם עוברים פירוק חלקי ולעיתים לא מתפרקים. תלוי בסיב.
הם מוכללים בקבוצות הפחמימות כי הם בנויים כסוכר. (אם אתה רוצה זה כמו אלכוהול. שנקרא בכימיה אתנול. זהו בעצם סוכר, אך תהליך הפירוק שלו בגוף נגמר בחומצות שומן. ככה שקשה להתיחס אליו בתור פחמימה מבחינת תזונה. היא יוצא דופן. בדיוק כמו שהסיב יוצא דופן.)

כמה מנות אתה לוקח ליום?
אני לא הייתי מחשיב את זה כפחמימה אם אתה לא לוקח הרבה

אולי אני יצא אחד הדפוקים, אבל חיפשתי מידע ולא מצאתי, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין KETO ל CKD?

ב Cycling Ketogenic Diet
יש מחזורים של כמה ימים של KETO ויום יומיים של העמסת פחמימות.

KETO אני מניח זה אטקינז רגיל בלי מחזורים.

אני יכול לפתח סיבולת לקפה/קפאין
אם אני שותה כוס קפה שחור קטן רק לפני אימון (3 פעמים בשבוע) ?

כן, אם זה רק 3 פעמים בשבוע סבירות לא גבוהה שתפתח סבולת לקפאין.

נגיד שאתם חוזרים מיציאה מאוחר ובגלל זה קמים מאוחר גם,איך אתם משלימים את התזונה? נגיד אתם קמים בשלוש או בסביבות הצהריים מה אתם דוחסים שלוש ארוחות לזמן הזה?

נגיד שאתם חוזרים מיציאה מאוחר ובגלל זה קמים מאוחר גם,איך אתם משלימים את התזונה? נגיד אתם קמים בשלוש או בסביבות הצהריים מה אתם דוחסים שלוש ארוחות לזמן הזה?

כן, לא משנה כמה ארוחות העיקר הערכים בסוף היום

ואתה לא רעב אחרי יציאה ? אני תמיד אוכל בסוף

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית