הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

עשיתי בדיקות דם, הכל יצא תקין מלבד TSH. הנורמה היא עד 5.5 ולי יצא 6.5. לפני שאני הולך עם זה לשאול רופא, יש דרך לאזן את זה?

אשכול השאלות המפגרות :
גלידה בטעם תות + חמאת בוטנים הולכים ביחד ?

אני מתכוון, בבלנד עם חלב

לא חושב שהשאלה עד כדי כך מפגרת אבל שיהיה...
אני לא מסוגל לאכול לפי תפריט קבוע זה משגע אותי... אבל מה שכן אני דואג להשלים ערכים ולאכול כל כמה זמן...
אבל לפעמים קורה שאני לא אוכל במשך 4 שעות ואני לא בטוח שזה נכון לעשות...
חשוב לציין שאני בדרך כלל כן משלים ערכים בסוף היום.

אשכול השאלות המפגרות :
גלידה בטעם תות + חמאת בוטנים הולכים ביחד ?

אני מתכוון, בבלנד עם חלב

ניסיתי כבר בגלל שאף אחד לא ענה,
יצא אחלה ^_^

---------- התגובה התווספה ב 17:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:08 ----------

איך אני יכול לדעת אם הקריאטין באמת משפיע עלי או לא :|?

אני כן מרגיש יבש במשך היום אם אני לא שותה (לא בצורה נורמלית)
ואני לא זוכר אם עליתי במשקל או לא !
אבל מה שנכון שלא עשיתי תקופת העמסה, ואני כבר משתמש בו מעל חודש, יש טעם בלעשות תקופת העמסה עכשיו
או שזה סתם בזבוז כסף (אני גם ככה רוצה לסיים אותו כמה שמהר בגלל תאריך התפוגה, נגמר ב 10/10 ~_~

אין טעם בתקופת העמסה, אם אתה רוצה לבדוק תפסיק את הקריאטין למשך חודש לערך ותראה אם ירדת במשקל, אם כן אז משפיע, אם לא תנסה לעשות לאחר מכן העמסה ותראה אם אתה עולה במשקל אם כן אז משפיע.

אה, אוקיי.
תודה ;), וסתם שאלה
שאני צורך קריאטין, יושן 8 שעות בלילה, מומלץ לא לקחת קפאין או שזה לא משנה ?
כי אם לא, למה סתם לפתח סיבולת לזה.

לא חושב שהשאלה עד כדי כך מפגרת אבל שיהיה...
אני לא מסוגל לאכול לפי תפריט קבוע זה משגע אותי... אבל מה שכן אני דואג להשלים ערכים ולאכול כל כמה זמן...
אבל לפעמים קורה שאני לא אוכל במשך 4 שעות ואני לא בטוח שזה נכון לעשות...
חשוב לציין שאני בדרך כלל כן משלים ערכים בסוף היום.
אתה יכול גם לא לאכול במשך 10 שעות אם תשלים את הערכים. לפני מספר חודשים קולדפייר פרסם מחקר שמראה ש3 ארוחות ביום עדיפות על 6 גם במאסה וגם בחיטוב.

אתה יכול גם לא לאכול במשך 10 שעות אם תשלים את הערכים. לפני מספר חודשים קולדפייר פרסם מחקר שמראה ש3 ארוחות ביום עדיפות על 6 גם במאסה וגם בחיטוב.
זכור לי שקראתי משהו על כך שאין עדיפות בנוגע לחילוף החומרים, לא ל-3 ולא ל-6, שזה זהה.

זכור לי שקראתי משהו על כך שאין עדיפות בנוגע לחילוף החומרים, לא ל-3 ולא ל-6, שזה זהה.
אין קשר לחילוף החומרים, זה קשור לניצול השומן בתור מקור אנרגיה במקרה של חיטוב והיכולת לספוג חלבון ממזון במאסה.

אז זה חשוב יותר בדל פחמימה?
מה חשוב יותר? תדירות הארוחות? דווקא בדל פחמימה למטרת חיטוב אני חושב שהתדירות של הארוחות לא משחקת תפקיד ממש חשוב אבל אני מדבר מהשערות. כשמשלבים בתזונה פחמימות בתדירות גבוהה האינסולין עולה כל פעם ומונע מהשומן "להישרף".

יש מצב שזה יותר קשור אולי להרגיע את התיאבון נושא ריבוי הארוחות

משהו בקשר להזמנה מוויטאקוסט.
אני רוצה להזמין כמות של אומגה כי זה מאוד משתלם בסופו של דבר,ונמאס לי כל הזמן לנדנד לאמא שתקנה לי בסופרפארם או איפה שזה לא יהיה.
יש אפשרות להזמין כמות רצינית ויש שאלה.
סה"כ כולל משלוח יוצא לי 55$,ידוע לי שמעל 50 יש מע"מ,עד כמה נראה לכם שהם יתחשבנו על 5 דולר?
אני שואל את זה לא כי חבל לי על כמה גרושים,אני פשוט חייל ואין לי זמן לסוע למכס ולשחרר משם חבילות כי הזמנים שכל הרשויות האלה עובדים בהם פשוט לא הגיוניים.

משהו בקשר להזמנה מוויטאקוסט.
אני רוצה להזמין כמות של אומגה כי זה מאוד משתלם בסופו של דבר,ונמאס לי כל הזמן לנדנד לאמא שתקנה לי בסופרפארם או איפה שזה לא יהיה.
יש אפשרות להזמין כמות רצינית ויש שאלה.
סה"כ כולל משלוח יוצא לי 55$,ידוע לי שמעל 50 יש מע"מ,עד כמה נראה לכם שהם יתחשבנו על 5 דולר?
אני שואל את זה לא כי חבל לי על כמה גרושים,אני פשוט חייל ואין לי זמן לסוע למכס ולשחרר משם חבילות כי הזמנים שכל הרשויות האלה עובדים בהם פשוט לא הגיוניים.
תשתמש בקופון שהבאתי ותקבל 5 דולר הנחה וככה הכל יסתדר לך

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית