עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא תופס לחלבון שמתעכל לאט (בניגוד לאבקת חלבון נגיד), הכל נספג.גם ככה רק איזה 40% מה 30 גרם חלבון שאתה אוכל נספג. אז מ 130 גרם חלבון יספג נגיד 20 אחוז.
זה תופס לכל מזון, אנחנו לא מעכלים דבר ב 100%.זה לא תופס לחלבון שמתעכל לאט (בניגוד לאבקת חלבון נגיד), הכל נספג.
לא 100%, אבל לא 20%, מדובר על ספיגה מאוד יעילה כשלא מדובר על חלבון מהיר לעיכול שנצרך לבדזה תופס לכל מזון, אנחנו לא מעכלים דבר ב 100%.
זה לא ממש מדויק ואפילו הייתי אומר שזה לא נכון בכלל, מכיר מלא מפתחי גוף שאוכלים פעמיים ביום והצליחו, מספר הארוחות זה לא משנה באמת, כל העניין של הספיגה לא מאמין שזה נכון, כי מי שאוכל 5 ביום ומי שאוכל 2 או 3 ארוחות ביום מגיעים לאותה תוצאה, תכלס עניין של נוחיות ( לא מדבר על טונה והרעלה) מתכוון לספיגת הגוף לחלבונים.תקין, זה לא.
כמו רוב הדברים שמתאמנים עושים.
ככל שתאכל כמות רבה יותר של חלבון בארוחה, פחות יספג.
גם ככה רק איזה 40% מה 30 גרם חלבון שאתה אוכל נספג. אז מ 130 גרם חלבון יספג נגיד 20 אחוז.
זה עדיין יותר חלבון מפחית אחת, אבל זה לא הכמות שאתה בטח מצפה.
מנקודת מבט של חלבון, זה טוב ושווה. אבל יש בזה הרבה כספית, אז אולי תעדיף מקור אחר לחבון.
ואם זה תחליף לארוחות מרובות, אני חושב שזה פחות טוב מלפזר את הארוחות שלך במהלך היום.
אבל יש דעות שעדיף לאכול ארוחה אחת ענקית ביום, אבל אני לא מסכים עם זה.
אבל ככל שכמות המזון שנאכל גבוה יותר כך הספיגה יורדת.לא 100%, אבל לא 20%, מדובר על ספיגה מאוד יעילה כשלא מדובר על חלבון מהיר לעיכול שנצרך לבד
אמרתי ששמעתי שיש הטוענים את מה שטענת עכשיו, אבל אני חושב (ממה שקראתי) שבכמות גדולה של מזון, פחות נספג.זה לא ממש מדויק ואפילו הייתי אומר שזה לא נכון בכלל, מכיר מלא מפתחי גוף שאוכלים פעמיים ביום והצליחו, מספר הארוחות זה לא משנה באמת, כל העניין של הספיגה לא מאמין שזה נכון, כי מי שאוכל 5 ביום ומי שאוכל 2 או 3 ארוחות ביום מגיעים לאותה תוצאה, תכלס עניין של נוחיות ( לא מדבר על טונה והרעלה) מתכוון לספיגת הגוף לחלבונים.
זה לוקח יותר זמן לעכל את האוכל כן כן אבל תכלס כנראה הכל נספג, מכיר אנשים מקרוב שאוכלים ככה והצליחו.אבל ככל שכמות המזון שנאכל גבוה יותר כך הספיגה יורדת.
אמרתי ששמעתי שיש הטוענים את מה שטענת עכשיו, אבל אני חושב (ממה שקראתי) שבכמות גדולה של מזון, פחות נספג.
זה תלוי מאוד בבריאות מערכת העיכול שלך.אבל ככל שכמות המזון שנאכל גבוה יותר כך הספיגה יורדת
זה לוקח יותר זמן לעכל את האוכל כן כן אבל תכלס כנראה הכל נספג, מכיר אנשים מקרוב שאוכלים ככה והצליחו.
אין ספק שהרוב יתעכל, אבל לדעתי אפשר לעכל יותר (אולי במעט אולי בהרבה) אם מפרידים ואוכלים במינונים טיפה יותר קטנים.זה תלוי מאוד בבריאות מערכת העיכול שלך.
אם יש לך יציאות רטובות ותכופות אז כן, לא הכל מתעכל, אבל אם הכל מתפקד כמו שצריך אז הרוב יתעכל בצורה יעילה
יתעכל יותר טוב זה כנראה נכון, אבל זה לא אומר שהוא לא יתעכל טוב בארוחה גדולהאין ספק שהרוב יתעכל, אבל לדעתי אפשר לעכל יותר (אולי במעט אולי בהרבה) אם מפרידים ואוכלים במינונים טיפה יותר קטנים.
אז אני לא אומר שלא טוב להעמיס ארוחות גדולות, אני אומר שעדיף לאכול כמה ארוחות במקום אחד.
מעניין אותי את חבר שלך היה עושה את זה, מה יהיו התוצאות שלו.
זה גם דעתייתעכל יותר טוב זה כנראה נכון, אבל זה לא אומר שהוא לא יתעכל טוב בארוחה גדולה
תכלס למה שהוא הגיע אין הבדל במספר הארוחות, זה סתם מיתוס ואני גם כמוך האמנתי בזה עד לא מזמן ולהפך התחלתי לאמץ את זה בימים של לחץ שאין לי זמן להכין וואללה באמת אין הבדל !! קצת אוכל אתה מעמיס עם תחושה של בטן מתפוצצת אבל עובר תוך שעתיים שלוש ולהפך, אם נגיד יש לך יום אחד שאתה לא נמצא בבית ואין לך זמן להכין לקופסאות וכל מני, אפשר לחבר את הארוחות ל3 ארוחות גדולות אחת בבוקר אחת בצהריים ואחת בערב ואתה מסודר ותסכים איתי שזה הרבה יותר קל מאשר לחיות מסביב לשעון ולאכול כל 3 שעות ולהיות מודאג כל הזמן ולראות מה השעה כמו מטורף, ואם עדיין יש לך ספק ? תנסה ותראה.אין ספק שהרוב יתעכל, אבל לדעתי אפשר לעכל יותר (אולי במעט אולי בהרבה) אם מפרידים ואוכלים במינונים טיפה יותר קטנים.
אז אני לא אומר שלא טוב להעמיס ארוחות גדולות, אני אומר שעדיף לאכול כמה ארוחות במקום אחד.
מעניין אותי את חבר שלך היה עושה את זה, מה יהיו התוצאות שלו.
זה נשמע כמו שזה נורא לאכול כמה ארוחות נורמליות ביום.תכלס למה שהוא הגיע אין הבדל במספר הארוחות, זה סתם מיתוס ואני גם כמוך האמנתי בזה עד לא מזמן ולהפך התחלתי לאמץ את זה בימים של לחץ שאין לי זמן להכין וואללה באמת אין הבדל !! קצת אוכל אתה מעמיס עם תחושה של בטן מתפוצצת אבל עובר תוך שעתיים שלוש ולהפך, אם נגיד יש לך יום אחד שאתה לא נמצא בבית ואין לך זמן להכין לקופסאות וכל מני, אפשר לחבר את הארוחות ל3 ארוחות גדולות אחת בבוקר אחת בצהריים ואחת בערב ואתה מסודר ותסכים איתי שזה הרבה יותר קל מאשר לחיות מסביב לשעון ולאכול כל 3 שעות ולהיות מודאג כל הזמן ולראות מה השעה כמו מטורף, ואם עדיין יש לך ספק ? תנסה ותראה.
שכחתי שאתה לא סופר, אני לא יודע מה אתה עושה בחיים אבל אני בנאדם מאוד פעיל בחיי לא יושב כמו מובטל במטבח וכל היום מבשל ואוכל אז יש חיים מעבר לכך ומי שמקפיד יבין זה לא מדבר אלייך ( אתה ננעל על הנושא של הספיגה למרות שנתתי לך כבר דוגמא לאנשים שאכלו פעמיים ביום וזכו בתחרויות אז נעזוב את זה בצד אין טעם למרוח כי עם עובדות לא מתווכחים ) תאכל 5 תאכל 10 זה עניין של נוחיות והגוף כבר ידאג לשאר.זה נשמע כמו שזה נורא לאכול כמה ארוחות נורמליות ביום.
התחושה הרעה שאתה מספר עליו, זה דבר שאני מעדיף להימנע ממנו ככל האפשר.
אני אוכל 5 ארוחות מלאות ביום, אם הייתי מנסה, לא הייתי יכול להכניס הרבה יותר ממה שאני אוכל בכל ארוחה.
אז ברור שעדיף הרבה ארוחות עם הרבה אוכל (במידה ואתה כמוני ולא סופר קלוריות). אבל עדיפות שניה לדעתי, זה לאכול את הכמות הקלורית שלך מחולקת במהלך היום כדי לא להרגיש בעיות עיכול (שכנראה גם מעיד על חוסר ספיגה), וכדי לא להרגיש נפילות סוכר וחולי במהלך היום.
אם אכילה תחופה גורמת לך להרגיש מודאג ולחוץ, אולי באמת עדיף לאכול רק 3 ארוחות, אבל לי אישית זה סבבה ולא קשה לי בכלל.
זה בעיקר עניין של נוחות בגלל שתועלת הספיגה היא באמת מינורית.