מעקם גם אחורה בפרס

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
התחלתי לעשות אוברהד פרס ואני שם לב וגם אמרו לי שאני מעקם את הגב אחורה בזמן הלחיצה, עד כמה זה פוגע בגב? זה יכול לגרום לפציעה או שזה חלק מהתרגיל ואני יכול להעזר בגב כדי להרים את המשקל? שמעתי דעות סותרות מהמדריכים במכון ולא יודע למה להאמין כבר...

התחלתי לעשות אוברהד פרס ואני שם לב וגם אמרו לי שאני מעקם את הגב אחורה בזמן הלחיצה, עד כמה זה פוגע בגב? זה יכול לגרום לפציעה או שזה חלק מהתרגיל ואני יכול להעזר בגב כדי להרים את המשקל? שמעתי דעות סותרות מהמדריכים במכון ולא יודע למה להאמין כבר...
הגב כולו הולך אחורה כמקשה אחת או שהוא מתעגל בצורה הפוכה מעקשת?
אם כך אז נשמע כמו חוסר גמישות בכתף..
סרטון יעזור.

• פותח/ת השרשור
סרטון יעזור.
הולך אחורה פשוט כי קשה לי ואז ככה זה פשוט יותר קל לי להרים בחזרות האחרונות שאני מתקשה

השאלה כמה אחורה ואם הגב לא כפוף, סרטון...אם אני אישית לא נשען לאחור אני מרגיש לחץ גדול ולא בריא בכתפיים...זה די סטנדרט
ללכת אחורה עם הגב בתרגיל הזה, השאלה כמה ואיך.

• פותח/ת השרשור
סרטון יעזור.

השאלה כמה אחורה ואם הגב לא כפוף, סרטון...אם אני אישית לא נשען לאחור אני מרגיש לחץ גדול ולא בריא בכתפיים...זה די סטנדרט
ללכת אחורה עם הגב בתרגיל הזה, השאלה כמה ואיך.

תכווץ את הישבן ואת הבטן כמה שיותר חזק בהרמה.
מה אומרים?

מה אומרים?

2 דברים שבלטו לי פה
1.שורש כף היד שלך שבור
אולי עכשיו זה מרגיש לך סבבה אבל שתתקדם עם משקלים אתה תתחיל להרגיש בעיות תאמין לי
2.לי זה נראה שאתה מחזיק רחב מדי
אתה צריך להחזיק קצת יותר רחב מרוחב כתפיים
גם המוט שלך מסובב מסביב במקום לעלות ישר
אתה צריך להוריד אחורה קצת תראש להרים תמוט ואז להכניס את ראש שמוט למעלה
ותנסה לצלם מצד ככה יהיה הרבה מובן

קבצים מצורפים

• Screenshot_2019-04-16-01-50-47.png
    Screenshot_2019-04-16-01-50-47.png
    KB 70.8 · צפיות: 88
  • פותח/ת השרשור
2 דברים שבלטו לי פה
1.שורש כף היד שלך שבור
אולי עכשיו זה מרגיש לך סבבה אבל שתתקדם עם משקלים אתה תתחיל להרגיש בעיות תאמין לי
סגור אני אנסה לעבוד על 2 הבעיות האלה ואצלם ובנוגע לגב שמתעקם מה אומר על זה?

2 דברים שבלטו לי פה
1.שורש כף היד שלך שבור

די סיכמת...

תצפה בסרטון הבא, ממליץ מאוד!

תכווץ את הישבן ואת הבטן כמה שיותר חזק בהרמה.
גם לי הייתה את הבעיה וזו העצה הכי טובה, כווץ חזק את הישבן ודחוף את האגן קדימה ולמעלה, תחזיק בטן חזק.
תוריד קצת משקל ותעבוד על הטכנקיה הזאת, גב שהולך אחורה זה חולשה מהגב/זוקפים/ישבן או תנוחה לא נכונה

2 דברים שבלטו לי פה
1.שורש כף היד שלך שבור
באמת שאין לי מושג על מה אתה מדבר, זה נראה בסדר גמור איך שהוא עושה עכשיו.
@ASAFABADI נראה שדווקא אתה לא מעקם מספיק, או יותר נכון שאתה לא מטה את עצמך אחורה מספיק, כי אתה מתאמץ להזיז את המוט סביב הראש, ולא ההפך

@ASAFABADI נראה שדווקא אתה לא מעקם מספיק, או יותר נכון שאתה לא מטה את עצמך אחורה מספיק, כי אתה מתאמץ להזיז את המוט סביב הראש, ולא ההפך
סתכל על כף היד שלו היא שבורה מתה
שיצלם סרטון מצד

• פותח/ת השרשור
חחחחחח משמח אותי לשמוע אני אשתדל לצלם היום מהצד כדי שתראו יותר טוב

• פותח/ת השרשור
אוקי צילמתי מהצד אל תתייחסו לכשל זה סט אחרון ואני תמיד מצליח 3*5 וגם בחזרה הרביעית אני לא מוריד את המוט ישר זה גם רק כי כבר היה קשה בעיקר תתייחסו ל3 חזרות הראשונותא, דרך אגבראיתי אחיזה בסרטון של ג'רמי איטייר שבאמת לדעתי שם אני מעקם פחות את כף היד אבל יותר קשה לי ללחוץ, פה זאת האחיזה הרגילה שלי מה דעתכם בנוגע לעיקום של היד ושל הגב? אני מנסה כמה שיותר לכווץ את התחת ואת הבטן

חחחחחח משמח אותי לשמוע אני אשתדל לצלם היום מהצד כדי שתראו יותר טוב
זה נראה בסדר גמור

אוקי צילמתי מהצד אל תתייחסו לכשל זה סט אחרון ואני תמיד מצליח 3*5 וגם בחזרה הרביעית אני לא מוריד את המוט ישר זה גם רק כי כבר היה קשה בעיקר תתייחסו ל3 חזרות הראשונותא, דרך אגבראיתי אחיזה בסרטון של ג'רמי איטייר שבאמת לדעתי שם אני מעקם פחות את כף היד אבל יותר קשה לי ללחוץ, פה זאת האחיזה הרגילה שלי מה דעתכם בנוגע לעיקום של היד ושל הגב? אני מנסה כמה שיותר לכווץ את התחת ואת הבטן

באף חזרה אתה לא מוריד טוב, או מתחיל טוב, אתה צריך שהמרפק יהיה מעט לפני המוט, מה שלא קורה אצלך

• פותח/ת השרשור
זה נראה בסדר גמור

באף חזרה אתה לא מוריד טוב, או מתחיל טוב, אתה צריך שהמרפק יהיה מעט לפני המוט, מה שלא קורה אצלך
אני הבנתי שהמרפק והאמה בכללי יכולים להיות או מתחת למוט או קצת לפני המוט רק לא מאחורי המוט

תרים את המרפקים יותר קדימה, וזה נראה שאתה מוריד את המוט לאט מדי ולא נותן את ה100% מעצמך שאתה לוחץ את המוט למעלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית