עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק רוצה עוד חוות דעת אחרונה על הטכניקה פשוט כי החלפתי לאחיזה משולבת ונראלי שיש קצת חוסר סימטריה כי אני צריך כל פעם לקחת את הבר קדימה כשאני מוריד אותו, אשמח לחוות דעת
שמע פתחתי פה פוסט מה עדיף ואחרי שקראתי את כל התגובות ולפי הרוב שהיה החלטתי לעבור למשולבת, ניסיתי עם הוק גריפ וזה ממש לא נוח ורצועות הבנתי שפחות טוב כי אז הגריפ שלי לא יתחזקנראה לא רע בכלל, אבל הייתי ממליץ להתרגל להוק גריפ או להשתמש ברצועות. האחיזה המשולבת גרמה לי לזה שהיה ההפוכה הייתה יותר קדימה ואני עושה הוק גריפ.
מארק ריפטו מדבר על זה וטוען שאפשר להרים הרבה יותר משקל ככה.מצוין, רק תשמור על ראש ישר עם הגוף.
תסתכל על הפינה בין הריצפה לקיר.
אני עושה אחיזה משולבת הרבה זמן, גם במשקלים מאוד כבדים, אף פעם לא היה לי בעיה עם זה.נראה לא רע בכלל, אבל הייתי ממליץ להתרגל להוק גריפ או להשתמש ברצועות. האחיזה המשולבת גרמה לי לזה שהיה ההפוכה הייתה יותר קדימה ואני עושה הוק גריפ.
הבעיה עם זה שקשה לי לא לראות את עצמי במראההטכניקה טובה מאוד, תמשיך ככה.
דבר קטן ואמרתי לך את זה קודם.
מארק ריפטו מדבר על זה וטוען שאפשר להרים הרבה יותר משקל ככה.
ממליץ לך לאמץ את ההרגל הזה.
אני עושה אחיזה משולבת הרבה זמן, גם במשקלים מאוד כבדים, אף פעם לא היה לי בעיה עם זה.
אני ממליץ כל סט להחליף צד בידיים.
מה רע בלראות את עצמי במראה? זה נותן לי אינדיקציהאתה לא צריך לראות את עצמך במראה.
מראות הם אסון לפאוורליפטרים רבים.
תראה את הסרטון שלך אחר כך כדי לראות מה לשפר.
אני לא מרגיש אבל אף פעם שיש לי הפרעה בשיווי משקל, אני אנסה לראות אם זה נוח לי אימון הבא.זה מונע ממך לשמור על ראש ישר, ולפעמים שה מושך אותך קדימה מידי ומפריע לשיווי משקל.
ובמיוחד בגלל שבתחרות לא יהיה לך מראה, כדאי להתרגל להיות בלעדיו.
גם לי הדדליפט הלך די חלק, אבל הסקוואט היה הרבה יותר קשה לי. אבל אני לאט לאט לומד.אני לא מרגיש אבל אף פעם שיש לי הפרעה בשיווי משקל, אני אנסה לראות אם זה נוח לי אימון הבא.
בנוגע ללהתחרות לא רואה את עצמי מתחרה בחיים חחחחחחח
זה כזה מעצבן אבל שדדליפט אני מההתחלה עושה בטכניקה טובה ובסקוואט אני עד עכשיו חצי קלאץ'
אני רוצה רק לחדד את מה שאמרת, כי אנשים נוטים להבין את זה לא נכון.די טוב, אך לדעתי תוכל להוריד את הישבן יותר לכיוון המוט\ריצפה.
די טוב, אך לדעתי תוכל להוריד את הישבן יותר לכיוון המוט\ריצפה.
ואיך אני מבחינת יחס משקל גוף? נקרא כבר משקל כבד?אני רוצה רק לחדד את מה שאמרת, כי אנשים נוטים להבין את זה לא נכון.
להוריד את הישבן לא אומר להתיישב יותר למטה, כי זה לא עוזר בכלום, אלא ברגע שיצרת את המתח תנסה להתיישר יותר לפני שאתה מנסה לנתק את המוט מהרצפה, זה יגרום לישבן לרדת יותר, אבל לכתפיים לעלות
נחשב כבר מאוד חזק.ואיך אני מבחינת יחס משקל גוף? נקרא כבר משקל כבד?
לדעתך יש לי סיכוי להגיע לפי 3 משקל גוף? זה ריאלי?נחשב כבר מאוד חזק.