הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקת דדליפט

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אשמח לביקורת לפי מה שנראה לי אני עם גב לא לגמרי ישר ולא מתיישר לגמרי בסוף תנועה אני צודק או שזה בסדר הדדליפט שלי?

• פותח/ת השרשור
רק רוצה עוד חוות דעת אחרונה על הטכניקה פשוט כי החלפתי לאחיזה משולבת ונראלי שיש קצת חוסר סימטריה כי אני צריך כל פעם לקחת את הבר קדימה כשאני מוריד אותו, אשמח לחוות דעת

רק רוצה עוד חוות דעת אחרונה על הטכניקה פשוט כי החלפתי לאחיזה משולבת ונראלי שיש קצת חוסר סימטריה כי אני צריך כל פעם לקחת את הבר קדימה כשאני מוריד אותו, אשמח לחוות דעת

נראה לא רע בכלל, אבל הייתי ממליץ להתרגל להוק גריפ או להשתמש ברצועות. האחיזה המשולבת גרמה לי לזה שהיה ההפוכה הייתה יותר קדימה ואני עושה הוק גריפ.

• פותח/ת השרשור
נראה לא רע בכלל, אבל הייתי ממליץ להתרגל להוק גריפ או להשתמש ברצועות. האחיזה המשולבת גרמה לי לזה שהיה ההפוכה הייתה יותר קדימה ואני עושה הוק גריפ.
שמע פתחתי פה פוסט מה עדיף ואחרי שקראתי את כל התגובות ולפי הרוב שהיה החלטתי לעבור למשולבת, ניסיתי עם הוק גריפ וזה ממש לא נוח ורצועות הבנתי שפחות טוב כי אז הגריפ שלי לא יתחזק

הטכניקה טובה מאוד, תמשיך ככה.
דבר קטן ואמרתי לך את זה קודם.
מצוין, רק תשמור על ראש ישר עם הגוף.
תסתכל על הפינה בין הריצפה לקיר.
מארק ריפטו מדבר על זה וטוען שאפשר להרים הרבה יותר משקל ככה.
ממליץ לך לאמץ את ההרגל הזה.
אני עושה אחיזה משולבת הרבה זמן, גם במשקלים מאוד כבדים, אף פעם לא היה לי בעיה עם זה.
אני ממליץ כל סט להחליף צד בידיים.

• פותח/ת השרשור
הטכניקה טובה מאוד, תמשיך ככה.
דבר קטן ואמרתי לך את זה קודם.

מארק ריפטו מדבר על זה וטוען שאפשר להרים הרבה יותר משקל ככה.
ממליץ לך לאמץ את ההרגל הזה.

אני עושה אחיזה משולבת הרבה זמן, גם במשקלים מאוד כבדים, אף פעם לא היה לי בעיה עם זה.
אני ממליץ כל סט להחליף צד בידיים.
הבעיה עם זה שקשה לי לא לראות את עצמי במראה

אתה לא צריך לראות את עצמך במראה.
מראות הם אסון לפאוורליפטרים רבים.
תראה את הסרטון שלך אחר כך כדי לראות מה לשפר.

זה מונע ממך לשמור על ראש ישר, ולפעמים שה מושך אותך קדימה מידי ומפריע לשיווי משקל.
ובמיוחד בגלל שבתחרות לא יהיה לך מראה, כדאי להתרגל להיות בלעדיו.

• פותח/ת השרשור
זה מונע ממך לשמור על ראש ישר, ולפעמים שה מושך אותך קדימה מידי ומפריע לשיווי משקל.
ובמיוחד בגלל שבתחרות לא יהיה לך מראה, כדאי להתרגל להיות בלעדיו.
אני לא מרגיש אבל אף פעם שיש לי הפרעה בשיווי משקל, אני אנסה לראות אם זה נוח לי אימון הבא.
בנוגע ללהתחרות לא רואה את עצמי מתחרה בחיים חחחחחחח
זה כזה מעצבן אבל שדדליפט אני מההתחלה עושה בטכניקה טובה ובסקוואט אני עד עכשיו חצי קלאץ'

אני לא מרגיש אבל אף פעם שיש לי הפרעה בשיווי משקל, אני אנסה לראות אם זה נוח לי אימון הבא.
בנוגע ללהתחרות לא רואה את עצמי מתחרה בחיים חחחחחחח
זה כזה מעצבן אבל שדדליפט אני מההתחלה עושה בטכניקה טובה ובסקוואט אני עד עכשיו חצי קלאץ'
גם לי הדדליפט הלך די חלק, אבל הסקוואט היה הרבה יותר קשה לי. אבל אני לאט לאט לומד.

• פותח/ת השרשור

אחרי כמה זמן שלא ועליה די גדולה במשקלי העבודה בינתיים, מה אומרים? פה זה 120 לשמיניות אימון הבא עולה ל125 לשישיות
ודרך אגב זה נקרא משקל טוב ביחס למשקל גוף שלי? אני שוקל 62.5

די טוב, אך לדעתי תוכל להוריד את הישבן יותר לכיוון המוט\ריצפה.
אני רוצה רק לחדד את מה שאמרת, כי אנשים נוטים להבין את זה לא נכון.
להוריד את הישבן לא אומר להתיישב יותר למטה, כי זה לא עוזר בכלום, אלא ברגע שיצרת את המתח תנסה להתיישר יותר לפני שאתה מנסה לנתק את המוט מהרצפה, זה יגרום לישבן לרדת יותר, אבל לכתפיים לעלות

• פותח/ת השרשור
די טוב, אך לדעתי תוכל להוריד את הישבן יותר לכיוון המוט\ריצפה.

אני רוצה רק לחדד את מה שאמרת, כי אנשים נוטים להבין את זה לא נכון.
להוריד את הישבן לא אומר להתיישב יותר למטה, כי זה לא עוזר בכלום, אלא ברגע שיצרת את המתח תנסה להתיישר יותר לפני שאתה מנסה לנתק את המוט מהרצפה, זה יגרום לישבן לרדת יותר, אבל לכתפיים לעלות
ואיך אני מבחינת יחס משקל גוף? נקרא כבר משקל כבד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית