עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה בטוח שלא? כי בגלל זה פיצלתי את ה200 גרם חזה עוף בצהריים לשתי ארוחותלכל אחד יקח כמות שונה של זמן.
לא.
ממה שקראתי שהיא כותבת, זה חרטא רציני.אתה בטוח שלא? כי בגלל זה פיצלתי את ה200 גרם חזה עוף בצהריים לשתי ארוחות
כמות חלבונים ליום | שירותי בריאות כללית
כן אבל אלו שני דעות שונות ושני מאמרים שונים ואחד הוא מקופת חולים אז...
צודק אחי. אם קופת חולים אמרו אז... למה אתה שואל אם אתה כל כך בטוח במאמר שקר כלשהו של כללית?כן אבל אלו שני דעות שונות ושני מאמרים שונים ואחד הוא מקופת חולים אז...
לא בטוח בזה בגלל זה שאלתי פה ואני רוצה לראות אם יהיו פה כמה אנשים וכולם יגידו שזה מאמר שקרי אז אני לא אסתמך עליוצודק אחי. אם קופת חולים אמרו אז... למה אתה שואל אם אתה כל כך בטוח במאמר שקר כלשהו של כללית?
10 טעויות נפוצות בתזונת ספורט - ריצה, אופניים, טריאתלון, שחייה | שוונגצודק אחי. אם קופת חולים אמרו אז... למה אתה שואל אם אתה כל כך בטוח במאמר שקר כלשהו של כללית?
אז תפצל מה אתה אוכל ת'ראש
לא בטוח בזה בגלל זה שאלתי פה ואני רוצה לראות אם יהיו פה כמה אנשים וכולם יגידו שזה מאמר שקרי אז אני לא אסתמך עליו
10 טעויות נפוצות בתזונת ספורט - ריצה, אופניים, טריאתלון, שחייה | שוונג
וגם פה אמרו
אמת, היא כתבה שיש חלון הזדמנות של 45 דקות אחרי אימון לאכול חלבון, היום יודעים שזה לא נכון.למה להגיב לבן אדם ככה? אם פה לא התייחסו לאנשים בסבלנות ויתנו תשובות, באמת כולם ילכו למאקו או כללית לחפש תשובות.
הבעיה ברוב האתרים האלו היא שהרבה מהם מפרסמים כתבות עם מחקרים מלפני המון שנים, הם לא מקורות מעודכנים.
וזה בסדר גמור שאתה בא לפה לבקש תשובה, התגובות שלנו פה היא לא בגללך, היא בגלל שהמון המון אנשים פותחים פוסטים על אותם השאלות.
להבא תחפש בחיפוש של האתר תמצא כל כך הרבה מידע שיענה לך על השאלה מכל פינה אפשרית.
הכותבת טועה, היא טוענת שלא קיימים מחקרים, אבל המחקרים הכי מעודכנים שלה מהכתבה הם מלפני עשור, מאז למדנו די הרבה דברים חדשים שהולכים כנגד מה שהיא רשמהאתה בטוח שלא? כי בגלל זה פיצלתי את ה200 גרם חזה עוף בצהריים לשתי ארוחות
כמות חלבונים ליום | שירותי בריאות כללית
ממש לא הייתי משתמש באתר כמו שוונג כמקור יעיל לידע, שים לב גם שהכותבת של 2 הכתבות היא אותה הכותבתלא בטוח בזה בגלל זה שאלתי פה ואני רוצה לראות אם יהיו פה כמה אנשים וכולם יגידו שזה מאמר שקרי אז אני לא אסתמך עליו
10 טעויות נפוצות בתזונת ספורט - ריצה, אופניים, טריאתלון, שחייה | שוונג
וגם פה אמרו
למה להגיב לבן אדם ככה? אם פה לא התייחסו לאנשים בסבלנות ויתנו תשובות, באמת כולם ילכו למאקו או כללית לחפש תשובות.
הבעיה ברוב האתרים האלו היא שהרבה מהם מפרסמים כתבות עם מחקרים מלפני המון שנים, הם לא מקורות מעודכנים.
וזה בסדר גמור שאתה בא לפה לבקש תשובה, התגובות שלנו פה היא לא בגללך, היא בגלל שהמון המון אנשים פותחים פוסטים על אותם השאלות.
להבא תחפש בחיפוש של האתר תמצא כל כך הרבה מידע שיענה לך על השאלה מכל פינה אפשרית.
הכותבת טועה, היא טוענת שלא קיימים מחקרים, אבל המחקרים הכי מעודכנים שלה מהכתבה הם מלפני עשור, מאז למדנו די הרבה דברים חדשים שהולכים כנגד מה שהיא רשמה
ממש לא הייתי משתמש באתר כמו שוונג כמקור יעיל לידע, שים לב גם שהכותבת של 2 הכתבות היא אותה הכותבת
אמת, היא כתבה שיש חלון הזדמנות של 45 דקות אחרי אימון לאכול חלבון, היום יודעים שזה לא נכון.
זה פשוט לא מעודכן, ולוקח דברים מסויימים להתבסס עליהם.
ראיתי אנשים נפגעים בגלל חוסר חלבון, זה מראה מפחיד. אל תנסה את זה.
הכל טוב זה אוכל בסך הכלאוקיי תודה לכם ואם אני לוקח שייק חלבון 2 סקופים יש בעיה עם זה? זה יותר מדי חלבון שיפגע בכליות או בגוף או משהו?
כל עוד אתה לא חולה אין שום בעיה עם זהאוקיי תודה לכם ואם אני לוקח שייק חלבון 2 סקופים יש בעיה עם זה? זה יותר מדי חלבון שיפגע בכליות או בגוף או משהו?
חלבון לא פוגע בכליות אם אין לך מחלת כליות מוכרת.אוקיי תודה לכם ואם אני לוקח שייק חלבון 2 סקופים יש בעיה עם זה? זה יותר מדי חלבון שיפגע בכליות או בגוף או משהו?
אין שום דבר נגד זה, השאלה אבל האם הוא צורך 2 סקופים כי הוא צריך מבחינת כמות חלבון יומית, או סתם כי אמרו לו שהוא צריך לשתות אבקת חלבון בכמויותקוצר מה יש לך נגד 2 סקופים?✋🛑✋