הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כמה זמן לוקח לשייק חלבון להתפרק? ואם אני לוקח יותר מ30 גרם חלבון בבת אחת השאר הופך לשומן?

• פותח/ת השרשור LironR
  • פורסם בתאריך
אתה בטוח שלא? כי בגלל זה פיצלתי את ה200 גרם חזה עוף בצהריים לשתי ארוחות
כמות חלבונים ליום | שירותי בריאות כללית
ממה שקראתי שהיא כותבת, זה חרטא רציני.
מומלץ לפצל חלבון כמה שאפשר, כי זה יגביר ספיגה, אמת.
אבל גם 200 גרם חזה בארוחה אחת יספג ב 98%. וזה יתן לך הזדמנות לאכול עוד ארוחה עם יותר חלבון.

ממליץ לך לא לקבל את המידע שלך מהכותבת בכללית היא ממש לא מעודכנת. והיא פשוט מטעה.
@Mike
@kotzer
מה אתם חושבים עליה?

כן אבל אלו שני דעות שונות ושני מאמרים שונים ואחד הוא מקופת חולים אז...
צודק אחי. אם קופת חולים אמרו אז... למה אתה שואל אם אתה כל כך בטוח במאמר שקר כלשהו של כללית?

• פותח/ת השרשור
צודק אחי. אם קופת חולים אמרו אז... למה אתה שואל אם אתה כל כך בטוח במאמר שקר כלשהו של כללית?
לא בטוח בזה בגלל זה שאלתי פה ואני רוצה לראות אם יהיו פה כמה אנשים וכולם יגידו שזה מאמר שקרי אז אני לא אסתמך עליו
10 טעויות נפוצות בתזונת ספורט - ריצה, אופניים, טריאתלון, שחייה | שוונג
וגם פה אמרו

אז תפצל מה אתה אוכל ת'ראש

למה להגיב לבן אדם ככה? אם פה לא התייחסו לאנשים בסבלנות ויתנו תשובות, באמת כולם ילכו למאקו או כללית לחפש תשובות.
לא בטוח בזה בגלל זה שאלתי פה ואני רוצה לראות אם יהיו פה כמה אנשים וכולם יגידו שזה מאמר שקרי אז אני לא אסתמך עליו

וגם פה אמרו

הבעיה ברוב האתרים האלו היא שהרבה מהם מפרסמים כתבות עם מחקרים מלפני המון שנים, הם לא מקורות מעודכנים.

וזה בסדר גמור שאתה בא לפה לבקש תשובה, התגובות שלנו פה היא לא בגללך, היא בגלל שהמון המון אנשים פותחים פוסטים על אותם השאלות.

להבא תחפש בחיפוש של האתר תמצא כל כך הרבה מידע שיענה לך על השאלה מכל פינה אפשרית.

למה להגיב לבן אדם ככה? אם פה לא התייחסו לאנשים בסבלנות ויתנו תשובות, באמת כולם ילכו למאקו או כללית לחפש תשובות.

הבעיה ברוב האתרים האלו היא שהרבה מהם מפרסמים כתבות עם מחקרים מלפני המון שנים, הם לא מקורות מעודכנים.

וזה בסדר גמור שאתה בא לפה לבקש תשובה, התגובות שלנו פה היא לא בגללך, היא בגלל שהמון המון אנשים פותחים פוסטים על אותם השאלות.

להבא תחפש בחיפוש של האתר תמצא כל כך הרבה מידע שיענה לך על השאלה מכל פינה אפשרית.
אמת, היא כתבה שיש חלון הזדמנות של 45 דקות אחרי אימון לאכול חלבון, היום יודעים שזה לא נכון.
זה פשוט לא מעודכן, ולוקח דברים מסויימים להתבסס עליהם.

ראיתי אנשים נפגעים בגלל חוסר חלבון, זה מראה מפחיד. אל תנסה את זה.

אתה בטוח שלא? כי בגלל זה פיצלתי את ה200 גרם חזה עוף בצהריים לשתי ארוחות
כמות חלבונים ליום | שירותי בריאות כללית
הכותבת טועה, היא טוענת שלא קיימים מחקרים, אבל המחקרים הכי מעודכנים שלה מהכתבה הם מלפני עשור, מאז למדנו די הרבה דברים חדשים שהולכים כנגד מה שהיא רשמה

וגם פה אמרו
ממש לא הייתי משתמש באתר כמו שוונג כמקור יעיל לידע, שים לב גם שהכותבת של 2 הכתבות היא אותה הכותבת

• פותח/ת השרשור

הכותבת טועה, היא טוענת שלא קיימים מחקרים, אבל המחקרים הכי מעודכנים שלה מהכתבה הם מלפני עשור, מאז למדנו די הרבה דברים חדשים שהולכים כנגד מה שהיא רשמה

ממש לא הייתי משתמש באתר כמו שוונג כמקור יעיל לידע, שים לב גם שהכותבת של 2 הכתבות היא אותה הכותבת
אמת, היא כתבה שיש חלון הזדמנות של 45 דקות אחרי אימון לאכול חלבון, היום יודעים שזה לא נכון.
זה פשוט לא מעודכן, ולוקח דברים מסויימים להתבסס עליהם.

ראיתי אנשים נפגעים בגלל חוסר חלבון, זה מראה מפחיד. אל תנסה את זה.

אוקיי תודה לכם ואם אני לוקח שייק חלבון 2 סקופים יש בעיה עם זה? זה יותר מדי חלבון שיפגע בכליות או בגוף או משהו?

אוקיי תודה לכם ואם אני לוקח שייק חלבון 2 סקופים יש בעיה עם זה? זה יותר מדי חלבון שיפגע בכליות או בגוף או משהו?
חלבון לא פוגע בכליות אם אין לך מחלת כליות מוכרת.
השאלה היא למה אתה לוקח 2 סקופים של אבקת חלבון. אתה לא מצליח לאכול מספיק חלבון?

קוצר מה יש לך נגד 2 סקופים?✋🛑✋
אין שום דבר נגד זה, השאלה אבל האם הוא צורך 2 סקופים כי הוא צריך מבחינת כמות חלבון יומית, או סתם כי אמרו לו שהוא צריך לשתות אבקת חלבון בכמויות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית