עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין שום דבר נגד זה, השאלה אבל האם הוא צורך 2 סקופים כי הוא צריך מבחינת כמות חלבון יומית, או סתם כי אמרו לו שהוא צריך לשתות אבקת חלבון בכמויות
סקופ אחד באמת מסוכן.טענות כמו "סקופ אחד ליום זה מסוכן" 😅
כמה אתה שוקל? 🤫סקופ אחד באמת מסוכן.
יש סכנה ממשית שלא אגיע ל 300 גרם ביום
אבל ברגע שכף רגלך דרכה בחדר כושר מסחרי אתה מופצץ בטענות שצריך לצרוך אבקת חלבוןבדכל הטענות הם נגד בעולם הלא מודע,
טענות כמו "סקופ אחד ליום זה מסוכן" 😅
105, אבל הטסטוסטרון קצת מרחיב לי סינטזת החלבון כרגע אז השאיפה היא ל250-300.אתה שוקל 150?
אתה מתכוון "אפקות ניפוח" ?בטענות שצריך לצרוך אבקת חלבון
105, אבל הטסטוסטרון קצת מרחיב לי סינטזת החלבון כרגע אז השאיפה היא ל250-300.
אבל ברגע שכף רגלך דרכה בחדר כושר מסחרי אתה מופצץ בטענות שצריך לצרוך אבקת חלבון
עם ליטר חלב go וכבר סגרתי 120 גרם..תענוגאז 2 סקופים בבוקר זה אהלן אהלן
כן אני לא מספיק לאכול מספיק חלבוןחלבון לא פוגע בכליות אם אין לך מחלת כליות מוכרת.
השאלה היא למה אתה לוקח 2 סקופים של אבקת חלבון. אתה לא מצליח לאכול מספיק חלבון?
כן אני לא מספיק לאכול מספיק חלבון
לא ממהר אני פשוט צריך 140 גרם ביום ויש לי רק 90-100 מהתזונה אז אני צריך תוספת של אבקה ו2 סקופים ישר אחרי אימון זה בסדר?לאן אדוני ממהר?
בסדר אבל גם ככה אני שומר את זה בחדר כושר כדי שאחים שלי לא יגעו לי בזה אז אני לוקח ישר אחרילא חייב ישר אחרי אימון,זה מיתוס שהחברים בכיתה אמרו לך
אין בעיה,תופס..רק אל תחשוב שיש איזה "חלון הזדמנויות של שעה"בסדר אבל גם ככה אני שומר את זה בחדר כושר כדי שאחים שלי לא יגעו לי בזה אז אני לוקח ישר אחרי
שאלה צדדית, למה רק 90-100 גרם מגיע מהתזונה? יכול להיות שבכללי אתה לא אוכל מספיק?לא ממהר אני פשוט צריך 140 גרם ביום ויש לי רק 90-100 מהתזונה אז אני צריך תוספת של אבקה ו2 סקופים ישר אחרי אימון זה בסדר?
בסדר אבל גם ככה אני שומר את זה בחדר כושר כדי שאחים שלי לא יגעו לי בזה אז אני לוקח ישר אחרי
לפי הפרופיל הוא בן 14,אני יכול להבין את זה.. הוא לא מבשל ואין כסף לקנות.זה תקין לדעתישאלה צדדית, למה רק 90-100 גרם מגיע מהתזונה? יכול להיות שבכללי אתה לא אוכל מספיק?
אני מבשל אני פשוט בחיטוב אה ודרך אגב יש הבדל בין פילה עוף לחזה עוף? כאילו אם אני אוכל 200 גרם חזה עוף ו200 גרם פילה עוף זה אותו גרם חלבון ואותם קלוריות והכל?לפי הפרופיל הוא בן 14,אני יכול להבין את זה.. הוא לא מבשל ואין כסף לקנות.זה תקין לדעתי
אתה בעודף משקל גדול? אם לא אז אני ממש לא ממליץ על חיטוב בגיל שלך כי זה יכול להפריע להתפתחותאני פשוט בחיטוב
הכוונה בפילה לחזה עוף פרוס? אם כן אז אין הבדל שבאמת מצריך התייחסותודרך אגב יש הבדל בין פילה עוף לחזה עוף?