הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה זמן לוקח לשייק חלבון להתפרק? ואם אני לוקח יותר מ30 גרם חלבון בבת אחת השאר הופך לשומן?

• פותח/ת השרשור LironR
  • פורסם בתאריך
אין שום דבר נגד זה, השאלה אבל האם הוא צורך 2 סקופים כי הוא צריך מבחינת כמות חלבון יומית, או סתם כי אמרו לו שהוא צריך לשתות אבקת חלבון בכמויות

בדכל הטענות הם נגד בעולם הלא מודע,
טענות כמו "סקופ אחד ליום זה מסוכן" 😅

• פותח/ת השרשור
לא חייב ישר אחרי אימון,זה מיתוס שהחברים בכיתה אמרו לך
בסדר אבל גם ככה אני שומר את זה בחדר כושר כדי שאחים שלי לא יגעו לי בזה אז אני לוקח ישר אחרי

לא ממהר אני פשוט צריך 140 גרם ביום ויש לי רק 90-100 מהתזונה אז אני צריך תוספת של אבקה ו2 סקופים ישר אחרי אימון זה בסדר?
שאלה צדדית, למה רק 90-100 גרם מגיע מהתזונה? יכול להיות שבכללי אתה לא אוכל מספיק?

• פותח/ת השרשור
לפי הפרופיל הוא בן 14,אני יכול להבין את זה.. הוא לא מבשל ואין כסף לקנות.זה תקין לדעתי
אני מבשל אני פשוט בחיטוב אה ודרך אגב יש הבדל בין פילה עוף לחזה עוף? כאילו אם אני אוכל 200 גרם חזה עוף ו200 גרם פילה עוף זה אותו גרם חלבון ואותם קלוריות והכל?

אני פשוט בחיטוב
אתה בעודף משקל גדול? אם לא אז אני ממש לא ממליץ על חיטוב בגיל שלך כי זה יכול להפריע להתפתחות

ודרך אגב יש הבדל בין פילה עוף לחזה עוף?
הכוונה בפילה לחזה עוף פרוס? אם כן אז אין הבדל שבאמת מצריך התייחסות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית