הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קושי בדדליפט בגלל האחיזה

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
היום סוף סוף כנראה הגעתי למשקל שהרגשתי שהמוט כבר יכול ליפול לי מהיד כשאני עולה בגלל הגריפ, אני מחזיק את המוט רגיל כששני כפות הידיים שלי פונות אלי, לשנות לגריפ שאחד כלפי והשניה כלפי חוץ וככה לא תהיה לי את הבעיה הזאת?

לא הבנתי את השאלה
התכוונתי להגיד לו שאולי הוא אומר ש85 זה קצת ולא צריך רצועות במשקל כזה נמוך אבל שיקח בחשבון שבשבילי 85 זה די גבוה

כן כן, סבבה. אני ארד ל40 קילו ואז 70 קילו יהיה לא מעט ואשנה אחיזה. וכן אני מודע לגובה שלך, עדיין אתה לא אמור לשקול 54 ואם אתה נתקע בחיטוב אין מה לעשות חכה שתסיים. במסה אתה תתקדם גם בלי להחליף אחיזה, גם הגריפ שלך יתחזק.

אני שוקל 54 אבל קח בחשבון

אוקיי(?),עדיין מוקדם מאוד להוק גריפ בעיניי.

אבל לא דיברתי על דדליפט:s49:
שאלתי מה רע ברצועות בתרגילים כמו פולי עליון או שראגס

אבל הנושא הוא לא שלך,נכון?ענינו לפותח הנושא לגבי השאלה שלו שהיא על *דדליפט*
ועניתי גם לשאלה שלך,אין שום דבר רע בשראגס,אני לא מבין למה שתצטרך בפולי עליון רצועות אבל בסדר

• פותח/ת השרשור
אז מה ההמלצה שלכם כרגע? איך לפתור במצב הנתון את זה שאני שם לב שהבר כבר לא יושב לי טוב בכף יד ומחליק?
ולמה זה מוקדם מידי?

אז מה ההמלצה שלכם כרגע? איך לפתור במצב הנתון את זה שאני שם לב שהבר כבר לא יושב לי טוב בכף יד ומחליק?
ולמה זה מוקדם מידי?

לעלות במשקל ובכך להתחזק, בחיטוב? יהיה לך קשה מאוד. אם אתה כרגע בחיטוב תחכה עם ההתקדמות שלך בדדליפט / אל תצפה לתוצאות מזהירות

• פותח/ת השרשור
לעלות במשקל ובכך להתחזק, בחיטוב? יהיה לך קשה מאוד. אם אתה כרגע בחיטוב תחכה עם ההתקדמות שלך בדדליפט / אל תצפה לתוצאות מזהירות
אני רק התחלתי עם הדדלפיט עושה אותו אפילו עוד לא חודשיים ואני מתקדם כל שבוע ב5 קילו ועדיין לא כזה קשה, אין אפשרות לפתור את הבעיה הזאת של האחיזה? אני לא רוצה שזה מה שיגרום לי להפסיק את ההתקדמות בדדליפט. אפשר אפילו רק זמנית רצועות או מגנזיום וכו' ואז במסה אני אתחזק באמות ולא אצטרך אותם
מה אתה עושה כאילו כרגע במשקלי עבודה שלך? יש לך את ההבעיה זאת?

אני רק התחלתי עם הדדלפיט עושה אותו אפילו עוד לא חודשיים ואני מתקדם כל שבוע ב5 קילו ועדיין לא כזה קשה, אין אפשרות לפתור את הבעיה הזאת של האחיזה? אני לא רוצה שזה מה שיגרום לי להפסיק את ההתקדמות בדדליפט. אפשר אפילו רק זמנית רצועות או מגנזיום וכו' ואז במסה אני אתחזק באמות ולא אצטרך אותם

אין לי מה לומר, ואני לא מבצע דדליפט.

לא ולא,תעבור לאחיזה משולבת

hook grip בדדליפט 85?

למה אתם ממליצים על הוק גריפ לפני אחיזה משולבת דרך אגב?
לא רואה שום טעם ב״לחסוך״ את ההוק גריפ למשקלים כבדים. אלן טראל גם דיבר על זה באחד הסרטונים (שאני לא מוצא).
עדיף יהיה להשתמש בהוק גריפ בדדליפט ולשפר את משקלי העבודה שלך משמעותית ולעבוד על האמות בצורה ספציפית מאשר להשאר תקוע בעבודה על האחיזה ולבזבז זמן שאתה יכול להעלות את המשקל עבודה בדדליפט. או יותר גרוע, להשתמש ברצועות.

לא רואה שום טעם ב״לחסוך״ את ההוק גריפ למשקלים כבדים. אלן טראל גם דיבר על זה באחד הסרטונים (שאני לא מוצא).
עדיף יהיה להשתמש בהוק גריפ בדדליפט ולשפר את משקלי העבודה שלך משמעותית ולעבוד על האמות בצורה ספציפית מאשר להשאר תקוע בעבודה על האחיזה ולבזבז זמן שאתה יכול להעלות את המשקל עבודה בדדליפט. או יותר גרוע, להשתמש ברצועות.

שאלתי מסקרנות,אני לא מתנגד לרעיון.

השני סנט שלי -
אם האחיזה היא גורם מגביל אפשר לרצוי להוסיף מתח עם משקל / פארמר קארי לתוכנית.
עדיין לא מספיק? קדימה אחיזה מעורבת, יש מספיק אחיזות סימטריות למתאמן מאוזן.

הוק גריפ מבחינתי שמור לויטליפטינג ולפעמים לבנט אובר רוו, לעשות הוק גריפ במשקלי דדליפט שלי יגרום לי להפרד מהאגודלים שלי ואני די מחבב אותם ולכן זה רלוונטי אולי למי שמושך סומו. קונבנציונלי עם הוק נראה לי מיותר מאוד.

היום סוף סוף כנראה הגעתי למשקל שהרגשתי שהמוט כבר יכול ליפול לי מהיד כשאני עולה בגלל הגריפ, אני מחזיק את המוט רגיל כששני כפות הידיים שלי פונות אלי, לשנות לגריפ שאחד כלפי והשניה כלפי חוץ וככה לא תהיה לי את הבעיה הזאת?
תחזק את האחיזה בעזרת אימוני אמות או אימוני אחיזה.
אני עושה את זה וזה עזר לי עם לפחות 15 קילו.
תחפש באינטרנט “How to train grip strength”
או ״Grip Workout” או “forearm workout”. תעשה את האימונים האלה ביום שיום אחריו, לא תעשה דדליפט.
בתאכלס גם אתה יכול להתאמן על האחיזה בלקחת את המוט של הדדליפט, לשים נגיד משקל שהוא לא המקסימום שלך אלא, אם השיא שלך 85 קילו אז תשים 50 קילו או 40 ותחזיק באוויר (בכיווץ) חצי דקה ואז תחזור על זה ארבע פעמים.

אני לא מדבר על דדליפט , נניח פולי עליון או שראגס, מרגיש שהאמות שלי מגבילות אותי בתרגילים האלה אז הוספתי רצועות,
וככה אני מרגיש שהחלקים שהתרגילים האלה אמורים לעבוד עליהם באמת עובדים וגדלים ולא נתקעים בגלל אמות
מה דעתכם?
שם אני חושב שזה בסדר להשתמש ברצועות.
למה אתם ממליצים על הוק גריפ לפני אחיזה משולבת דרך אגב?
כי אין לי נסיון עם הוק גריף.
ולמה זה מוקדם מידי?
להתחיל אחיזה משולבת.

אני הגעתי ל130 קילו עם אחיזה רגילה וב140 המוט כבר היה מסתובב לי בתוך היד אז לא הצלחתי יותר מ2 חזרות. מה שעשיתי הורדתי ל100 קילו ל2 אימונים ושיניתי את האחיזה להוק ואחרי 2 אימונים הצלחתי כבר שלישייה של 150 עם האחיזה של ההוק

אם אפשר בלי, אני מעדיף בלי כדי לחזק את הגריף.

רצועות גורמות לכך שהאמות בקושי עובדות, וזה יכול לגרום לגריף שלך לפגר.
כך שתוכל למשוך 200 ק"ג או יותר, אבל בלי רצועות רק 150.

מה החיסרון?
רצועות פסולות בתחרות.
אמות חלשות זה באסה.
תגיד את זה לסטרונגמנים ...

אין בעיה עם אחיזה משולבת.
אין בעיה עם הוק גריפ (זה בדר״כ בא טבעי, כל מי שניסה בכוח לאחוז ככה גם ברמה מאוד גבוהה, בדר״כ התייאש בסופו של דבר, תלוי בעיקר במבנה כף יד / אצבעות והגמישות בכף יד).
אין בעיה עם רצועות כל עוד אתה לא מתכנן להתחרות בפאוורליפטינג

ברגע שהאחיזה הופכת לגורם שמגביל אותך בהתקדמות יש מקום לשילוב רצועות,אני באופן אישי לא מתחבר לאחיזה משולבת כי אני פריק של סימטריה אך גם זו אופציה,מעבר לזה הייתי ממליץ לך לשלב בתוכנית תרגילים לחיזוק האחיזה,כגון הליכת חוואי,שימוש בלחצנים לחיזוק שרירי האמה ואחיזת משקל כבד למשך דקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית