עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם סתם לא מקשיבים לי.תגיד את זה לסטרונגמנים ...
היום הצלחתי 100 ל6 אבל בסט השני אחרי 7! דקות מנוחה נכשלתי ב4 ולדעתי זה בגלל האחיזה כי הוא פשוט כבר עוד שניה נפל לי.
דיברתי עם מדריך פאוורליפטר במכון שאמר לי שכל עוד אני לא מתכנן להתחרות הוא ממליץ לי לא להשתמש באחיזה משולבת כי זה יוצר חוסר סימטריה בין הצדדים. הוא המליץ לי על מגנזיום מה אתם אומרים? מצד אחד מגנזיום זה קאדר בשבילי עכשיו אבל מצד שני אחיזה משולבת במאת תיצור לי חוסר סימטריה?
חד משמעית זאת האחיזה, אומנם היה לי ממש קשה היום אבל לדעתי נכשלתי בגלל שהמוט פשוט לא ישב טוב ביד ועוד שניה עמד ליפולההמלצה שלי אלייך היא לעשות דדליפט ללא אחיזה משולבת כל עוד אין לך כוונה להתחרות,ניתן להעזר במגניזום, גם רצועות זו אופציה מצוינת בתנאי שתוסיף תרגילים לשיפור האחיזה לאחר סיום ביצוע הדדליפט,וברצועות להעזר אך ורק כאשר האחיזה היא הגורם המגביל בהתקדמות משקלי העבודה.
אז כפי שאמרתי, במהלך התרגיל אין שום דבר פסול בשימוש ברצועות כל עוד אין לך כוונה להתחרות,ובסיום ביצוע הדדליפט לבצע תרגילים לשיפור האחיזה על מנת שהאחיזה שלך לא תהיה בפיגור משמעותי, הייתי ממליץ לך בסיום ביצוע הדדליפט לאחוז במשקל אותו נשאת במהלך התרגיל ולאחוז במוט עד לכשל, ככה במשך 4 פעמים עם שתי דקות מנוחה בין לבין.חד משמעית זאת האחיזה, אומנם היה לי ממש קשה היום אבל לדעתי נכשלתי בגלל שהמוט פשוט לא ישב טוב ביד ועוד שניה עמד ליפול
היום הצלחתי 100 ל6 אבל בסט השני אחרי 7! דקות מנוחה נכשלתי ב4 ולדעתי זה בגלל האחיזה כי הוא פשוט כבר עוד שניה נפל לי.
דיברתי עם מדריך פאוורליפטר במכון שאמר לי שכל עוד אני לא מתכנן להתחרות הוא ממליץ לי לא להשתמש באחיזה משולבת כי זה יוצר חוסר סימטריה בין הצדדים. הוא המליץ לי על מגנזיום מה אתם אומרים? מצד אחד מגנזיום זה קאדר בשבילי עכשיו אבל מצד שני אחיזה משולבת במאת תיצור לי חוסר סימטריה?
מדריך במכון שגם מתחרה בפאוורליפטינגלא תיווצר לך חוסר סימטריה כל כך מהר או בצורה כל כך מורגשת. תחליף לאחיזה משולבת.
נ.ב:מה זה "מדריך פאוורליפטר"?לא ראיתי עדיין פאוורליפטר שאומר לא לעשות אחיזה משולבת בגלל סימטריה.
מדריך במכון שגם מתחרה בפאוורליפטינג
שאלתי אותו אם אני אעשה סט אחד עם ימין הפוכה וסט שני עם שמאל אם זה סבבה והוא אמר שבפועל אני לא אעשה את זה כי יהיה צד אחד שיהיה לי נוח איתו
אם אני חושב לטווח ארוך אם משהו יבלוט אחרי שנים זה עדיין לא כדאי.. גם אם יש סיכוי רק של 50% שזה יקרהה"חוסר סימטריה" יהיה כל כך מזערי שרק אחרי שנים משהו יבלוט(אם בכלל).
שטות מוחלטת.
אם אני חושב לטווח ארוך אם משהו יבלוט אחרי שנים זה עדיין לא כדאי.. גם אם יש סיכוי רק של 50% שזה יקרה
אין לי כרגע דעה אני באמת מנסה להבין מה עדיף כי כל אחד אומר הפוךאתה כרגע לא מחפש תשובה/דעות אחרות,אתה מחפש חיזוק של דעה שגויה.
א.האחיזה שלך אמורה להיות מסוגלת להחזיק 100 דדליפט גם בדאבל אוברהנד אבל במידה ולא,אתה יכול לעבור למשולבת
ב.אם תעבור למשולבת,תשתמש ברצועות,מגנזיום או כל דבר אחר?החלטה שלך,בהצלחה.
אין לי כרגע דעה אני באמת מנסה להבין מה עדיף כי כל אחד אומר הפוך
בתכלס יש לי 2 אופציות כי הוק גריפ אני רואה שלדעתי לא אופציה לטעמי
1.מגזניום\רצועות ולהישאר באחיזה רגילה
2.לעבור לאחיזה משולבת
עכשיו מנסה להביא כמה שיותר דעות שתומכות בכל אופציה ומסבירות למה האופציה השניה לא טובה ועל סמך זה להחליט
תודה רבה אחי זה בדיוק מה שאני מחפשלמה לא לעשות אחיזה משולבת?
אין לך כוונה להתחרות
חוסר סימטריה בזמן ביצוע התרגיל
סיכון לקרע בבייספס במידה ותתבצע כפיפה במרפק והזרועות לא יהיו ישרות לחלוטין
תודה רבה אחי זה בדיוק מה שאני מחפש
אם מישהו עכשיו יוכל לתת טענות נגד למה כן לעשות אחיזה משולבת\למה לא להשתמש ברצועות\מגנזיום
למה לא לעשות אחיזה משולבת?
אין לך כוונה להתחרות
חוסר סימטריה בזמן ביצוע התרגיל
סיכון לקרע בבייספס במידה ותתבצע כפיפה במרפק והזרועות לא יהיו ישרות לחלוטין
זה כרגע הכיוון שאני חושב פשוט המאמן אמר לי שבפועל זה לא יקרה כי תהיה לי יד אחת שיהיה בה יותר נוח, בנוסף למשל 3 סטים אי זוגי אבל זה פחות קריטיאני מהחשש לחוסר סמטריה עושה אחיזה משולבת, אבל כל סט מחליף כיוון.
ממליץ לך לנסות.
אכן, אותה נוחות בשני הצדדים, אני מחליף אחיזה כל סט כבר שנה וחצי (מאז שהתחלתי אחיזה משולבת).זה כרגע הכיוון שאני חושב פשוט המאמן אמר לי שבפועל זה לא יקרה כי תהיה לי יד אחת שיהיה בה יותר נוח, בנוסף למשל 3 סטים אי זוגי אבל זה פחות קריטי
איך זה אצלך? אותה נוחות בשני הידיים?