שימי בחייאת שימי, מה זה הרלטיויזם המטופש הזה?
מה שעובד עלי לא עובד עליך
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שימי בחייאת שימי, מה זה הרלטיויזם המטופש הזה?
מי אמר שהוא תמים ?
וכן אני חושב שמלחמה צריכה להיות בין צבאות .
אז תהפוך את חמאס לצבא רשמי ואז תהיה לך מלחמה בין צבאות.
דרך אגב, התואר ה"צבא המוסרי בעולם" אומר שאין צבאות יותר מוסרים מצבא מסוים.
בשביל להוכיח שצה"ל לא הצבא הכי מוסרי בעולם, אתה צריך להראות לי צבא יותר מוסרי.
מי אמר שהוא תמים ?
המשמר השווצרי
המשמר השווצרי
צבא שלא פעיל הוא לא ממש צבא
צבא שלא פעיל הוא לא ממש צבא
המשמר השווצרי היום נחשב לצבא בפני עצמו והוא עד היום מאבטח את הוותיקן
איך אתה יודע שהצבא השוויצרי מוסרי?המשמר השווצרי היום נחשב לצבא בפני עצמו והוא עד היום מאבטח את הוותיקן
"לאחר הסכם השלום שנחתם בין שווייץ לצרפת בשנת 1516, ביצעו שכירי החרב השווייצריים משימות חשובות בהיסטוריה של צרפת."
הם שכירי חרב, אני חושב שזה שולל מהם את התואר הנ"ל.
בנוסף, היותם שכירי חרב נוגד את שבועתם -
"אני נשבע אמונים בהן צדקי לשרת את האפיפיור הקדוש המכהן, את יורשיו לפי דין, להקדיש כל כוחי בעבורם, ולהקריב, אם יידרש הדבר, אף את חיי שלי בעבורם."
מכיוון שהם לא משרתים רק את האפיפיור.
איך אתה יודע שהצבא השוויצרי מוסרי?
"לאחר הסכם השלום שנחתם בין שווייץ לצרפת בשנת 1516, ביצעו שכירי החרב השווייצריים משימות חשובות בהיסטוריה של צרפת."
הם שכירי חרב, אני חושב שזה שולל מהם את התואר הנ"ל.
בנוסף, היותם שכירי חרב נוגד את שבועתם -
"אני נשבע אמונים בהן צדקי לשרת את האפיפיור הקדוש המכהן, את יורשיו לפי דין, להקדיש כל כוחי בעבורם, ולהקריב, אם יידרש הדבר, אף את חיי שלי בעבורם."
מכיוון שהם לא משרתים רק את האפיפיור.
ל1ל איזה ליצן,מה אתה מסתכל על שנת 1516?
גם צהל בתחילה שלו טבח בערבים סתם ככה,מה עם הארגונים שפיצצו את מלון סבוי? הם השלד של צה"ל המודרני.
מי אמר שהוא תמים ?
אני לא צריך להוכיח כלום , הטענה שלך .
אגב הבעיה שלי היא לא עם הפעולות של צה"ל אלא עם הטענה המופרכת שאנחנו שבסדר (תקרא באמת על ישראל בתחילת דרכה, למרות שגם היום אנחנו עדיין עושים דברים דומים ).
אני יודע מה היה עם צה"ל בתחילת דרכו, זה היה לתקופה קצרה וזה קרה בתקופה מאוד קשה במדינת ישראל אבל זה לא אומר שלא עשינו טעויות.אני לא צריך להוכיח כלום , הטענה שלך .
אגב הבעיה שלי היא לא עם הפעולות של צה"ל אלא עם הטענה המופרכת שאנחנו שבסדר (תקרא באמת על ישראל בתחילת דרכה, למרות שגם היום אנחנו עדיין עושים דברים דומים ).
איפה היום קורים דברים דומים?
אני יודע מה היה עם צה"ל בתחילת דרכו, זה היה לתקופה קצרה וזה קרה בתקופה מאוד קשה במדינת ישראל אבל זה לא אומר שלא עשינו טעויות.
איפה היום קורים דברים דומים?
מלחמת לבנון השנייה, מבצע עופרת יצוקה ובעצם כל פעילות שבה צה"ל מתפקד כ"משטרה".
אבל אל תבין אותי לא נכון ,אני לא בא להביע דעה על המעשים (לפחות לא על רובם) אני בא לומר שצריך להפסיק עם הבכי הזה שאנחנו מוסרים .
למי איכפת שיעשו מה שבא להם
רק שיסגרו את האיזור לעיתונאים
כדי שנוכל להרוג כמה שאנחנו רוצים בלי שאף אחד ידע ?
ל1ל איזה ליצן,מה אתה מסתכל על שנת 1516?
גם צהל בתחילה שלו טבח בערבים סתם ככה,מה עם הארגונים שפיצצו את מלון סבוי? הם השלד של צה"ל המודרני.
אתה מתחכם בזה שאתה אומר שהצבא השווצרי מוסרי,הוא לא נלחם ב400 שנים האחרונות,ועוד הבחור הוכיח לך שהצבא הזה היה סוג של שליחי חרב.
תראה לי עוד צבא,שב100 השנים האחרונות,שהתקשר לאזרחים שהיו באותו בניין עם המחבלים והזהיר אותם מפני הפצצה. אגב ברוב המקרים האלה המחבלים האלו את האזרחים לגג, וחיל האוויר ביטל את ההתקפה.
תראה לי עוד צבא שעשה מעשה מוסרי כזה, ב100 שנים האחרונות.
אתה מתחכם בזה שאתה אומר שהצבא השווצרי מוסרי,הוא לא נלחם ב400 שנים האחרונות,ועוד הבחור הוכיח לך שהצבא הזה היה סוג של שליחי חרב.
תראה לי עוד צבא,שב100 השנים האחרונות,שהתקשר לאזרחים שהיו באותו בניין עם המחבלים והזהיר אותם מפני הפצצה. אגב ברוב המקרים האלה המחבלים האלו את האזרחים לגג, וחיל האוויר ביטל את ההתקפה.
זה לא שזה מוסרי, זה פשוט סדר העדפות.
מוסריות זה עיניין אינדיבידואלי
רק צבא של טמבלים עושה את זה
לכן צה"ל נראה כמו שהוא נראה
צריך להבין שלא צריך להיות איכפת מכלום
סוגרים את השטח ועושים את העבודה
זה צבא המטרה שלו להרוג לא לשחק
ולמי אכפת מי מת בדרך
צריך רק לדאוג להסתיר את זה ולטייח טוב שלא יהיו בעיות
עם מבחוח זה בסדר לעשות פעולת טרור ? אבל בעזה זה אסור ולא מוסרי ?
שיפסיקו לשחק אותה טמבלים
דבר על מקרים ספציפיים.מלחמת לבנון השנייה, מבצע עופרת יצוקה ובעצם כל פעילות שבה צה"ל מתפקד כ"משטרה".
אבל אל תבין אותי לא נכון ,אני לא בא להביע דעה על המעשים (לפחות לא על רובם) אני בא לומר שצריך להפסיק עם הבכי הזה שאנחנו מוסרים .
אני לא מכיר פשעי מלחמה מכוונים מהמלחמות האלה.
MOO אתה מדבר כמו ילד בן 2, פה זה לא גרמניה הנאצית ואנחנו לא בימי הביניים ולא רוצחים אזרחים בלי הכרה.
PANIC חלאס לאכול סרטים, ברגע שארה"ב מתנקת (מה שלא יקרה) תקפוץ מדינה גדולה אחרת על המציאה.
דבר על מקרים ספציפיים.
אני לא מכיר פשעי מלחמה מכוונים מהמלחמות האלה.
MOO אתה מדבר כמו ילד בן 2, פה זה לא גרמניה הנאצית ואנחנו לא בימי הביניים ולא רוצחים אזרחים בלי הכרה.
PANIC חלאס לאכול סרטים, ברגע שארה"ב מתנקת (מה שלא יקרה) תקפוץ מדינה גדולה אחרת על המציאה.
כי אתה ילד בן 17-19 שלא שירת יום אחד בצבא .
אתה מוזמן לקרוא את שלל הדוחות שיש על המלחמה והמבצע .