הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקר הסטרואיד האהוב

• פותח/ת השרשור שים
  • פורסם בתאריך
מבחינת מסה הייתי נותן לנונדרלון קצר את הזכייה אבל יש לו חסרונות במינון גבוהה שצריך קצת להתמודד לעומת המסטרון שהוא עדין עם המון יתרונות אולם לא נותן את המסה והכוח שדקה נותנים אבל הוא בהחלט בשימוש ממושך (מעל 6 שבועות) נותן תוצאות מדהימות בן עם זה מסה או חיטוב

• פותח/ת השרשור
יש פה בכלל מישהו שניסה פרימו אמיתי רפואי עם המחיר של זה? רוב הפרימו אנדרגראונד שמוכרים זה בכלל בולדנון..

לא .. יש התחשבות ..
בסוף יש אופציה לSarms

וואלה הטרן יכול להפתיע 🤯 ולנצח ?#@!
טרן אמיתי עושה מה שאף חומר לא עושה.
יש פה בכלל מישהו שניסה פרימו אמיתי רפואי עם המחיר של זה? רוב הפרימו אנדרגראונד שמוכרים זה בכלל בולדנון..
ניסתי בכדורים של אלפה פראם מתאילנד בעבר, היה מדהים נותן הרבה קשיחות ואיכות.

של וורטקס גם בזריקות לפני שנה, עובד, עם זה מקורי זה עובד.
לא לקנות מחבר דרך חבר.

הטיובות של הפרימו. הכדורים בתמונה הנאבר, וויני ודיבול, חזקים מאוד תוצרת תאילנד זה היה בשיא שלי לפני שנתיים.

קבצים מצורפים

• IMG-20170827-WA0001.jpg
    IMG-20170827-WA0001.jpg
    KB 55.7 · צפיות: 169
  • IMG-20180212-WA0002.jpg
    IMG-20180212-WA0002.jpg
    KB 38.7 · צפיות: 168
נערך לאחרונה:
טרן אמיתי עושה מה שאף חומר לא עושה.

ניסתי בכדורים של אלפה פראם מתאילנד בעבר, היה מדהים נותן הרבה קשיחות ואיכות.

של וורטקס גם בזריקות לפני שנה, עובד, עם זה מקורי זה עובד.
לא לקנות מחבר דרך חבר.

הטיובות של הפרימו. הכדורים בתמונה הנאבר, וויני ודיבול, חזקים מאוד תוצרת תאילנד זה היה בשיא שלי לפני שנתיים.
חחח ממש בית מרקחת מהלך אתה...

חחח הייתי. כל שקל שלי קניתי בו את החומר האהוב ואקסטרה תמיד. כרגע יש לי סוסטנון רפואי , והנאבר מטורקיה תוצרת הודו עם קוד בדיקה יצא לי להשתמש ב50 כדור עובד פיקס מורגש שזה הנאבר ולא וויני או טורינבול. יש לי גם אמפולות של סוסטנון רפואי של חברת בת של אורגנון, חבר הביא לי מחול מבית מרקחת.

כרגע אני משתמש רק בוורטקס, אבל אני יורד מחומרים בגלל בעיות בעיכול מווריס שקיבלתי שנמשכות שנתיים זה לא אפקטיבי אני לא יכול לנצל את הסייקל ב-100 אחוז אבל כיף להסתכל על זה יותר מחרמן מכל בחורה 😆
חח הייתי.. בגלל בעיות בעיכול אני יורד כרגע מחומרים כנראה לתמיד, יש לי בעיה בקיבה ובמעיים, לא מחומרים, מווריס שקיבלתי ופגע לי בעיכול כבר שנתיים כמעט.

קבצים מצורפים

• 1565000203745-913999803.jpg
    1565000203745-913999803.jpg
    KB 82.4 · צפיות: 127
  • 15650004125931855248740.jpg
    15650004125931855248740.jpg
    KB 82.7 · צפיות: 131
  • 15650004440651109405828.jpg
    15650004440651109405828.jpg
    KB 84.2 · צפיות: 133
חחח הייתי. כל שקל שלי קניתי בו את החומר האהוב ואקסטרה תמיד. כרגע יש לי סוסטנון רפואי , והנאבר מטורקיה תוצרת הודו עם קוד בדיקה יצא לי להשתמש ב50 כדור עובד פיקס מורגש שזה הנאבר ולא וויני או טורינבול. יש לי גם אמפולות של סוסטנון רפואי של חברת בת של אורגנון, חבר הביא לי מחול מבית מרקחת.

כרגע אני משתמש רק בוורטקס, אבל אני יורד מחומרים בגלל בעיות בעיכול מווריס שקיבלתי שנמשכות שנתיים זה לא אפקטיבי אני לא יכול לנצל את הסייקל ב-100 אחוז אבל כיף להסתכל על זה יותר מחרמן מכל בחורה 😆

חח הייתי.. בגלל בעיות בעיכול אני יורד כרגע מחומרים כנראה לתמיד, יש לי בעיה בקיבה ובמעיים, לא מחומרים, מווריס שקיבלתי ופגע לי בעיכול כבר שנתיים כמעט.
כמה הוצאת על סטרואידים בשנים? הרבה מעל 10k מניח

כמה הוצאת על סטרואידים בשנים? הרבה מעל 10k מניח
חחח 10k זה כלום הרבה יותר.
פשוט תמיד הייתי קונה ושם בצד אקסטרה לשימוש עצמי או מצב של חוסרים וכו.
תשמע, מעדיף להשקיע את הכסף בעצמי, שהייתי בשיא בנות היו באות אליי לא הייתי צריך להתאמץ, וגם מעבר זה סיפוק לשבור שיאים. אחרי גיל מסוים כבר מסיבות וכל השיט לא דיבר אליי אז הכסף הלך לשם, אני לא מצטער על זה והלוואי ויהיה פיתרון ואחזור.

יש כאלה שמוצאים את הכסף על בנות, מסיבות, סמים , אלכוהול אני לדעתי השתמשתי בחוכמה בכסף 🙄 מצטער רק שלא יצא לי להתנסות בgh

מההה חבל יורד מחומרים לתמיד 😭😭😭

מההה חבל יורד מחומרים לתמיד 😭😭😭
תאמין לי אני בוכה ודוחה את הבלתי נמנע כבר שנתיים. הרופאים בארץ בדיחה, צריך לטוס לחול כדי לטפל בבעיה. מצחיק שהרופאים וגסטרולוגים לא מודעים בכלל לנושא הזה אתם משלם כסף לקופת חולים ושאתה זקוק להם הרופאים לא "יודעים". ניסו להאשים את השימוש בחומרים רק מנגד הכרתי בפורומים שונים אנשים טבעיים שלא יודעים מזה וחויים את אותן בעיות. זה חלק ממני אני אמצא פיתרון בסוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית