עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הסקר הזה לא רלוונטי לגבי אז מבחינתי זה חוסר התחשבות:97:
וואלה הטרן יכול להפתיע 🤯 ולנצח ?#@!טרן מנצח הכל. מלבד תופעות לוואי.
🤣🤣🤣אני דורש להכניס טסט לסקר
עריכה -
אההה ... "מתלווה", טוב נו שיהיה טרן
ואיך?פרימו של Vetrex
כמו רפואי
טרן אמיתי עושה מה שאף חומר לא עושה.לא .. יש התחשבות ..
בסוף יש אופציה לSarms
וואלה הטרן יכול להפתיע 🤯 ולנצח ?#@!
ניסתי בכדורים של אלפה פראם מתאילנד בעבר, היה מדהים נותן הרבה קשיחות ואיכות.יש פה בכלל מישהו שניסה פרימו אמיתי רפואי עם המחיר של זה? רוב הפרימו אנדרגראונד שמוכרים זה בכלל בולדנון..
חחח ממש בית מרקחת מהלך אתה...טרן אמיתי עושה מה שאף חומר לא עושה.
ניסתי בכדורים של אלפה פראם מתאילנד בעבר, היה מדהים נותן הרבה קשיחות ואיכות.
של וורטקס גם בזריקות לפני שנה, עובד, עם זה מקורי זה עובד.
לא לקנות מחבר דרך חבר.
הטיובות של הפרימו. הכדורים בתמונה הנאבר, וויני ודיבול, חזקים מאוד תוצרת תאילנד זה היה בשיא שלי לפני שנתיים.
חחח הייתי. כל שקל שלי קניתי בו את החומר האהוב ואקסטרה תמיד. כרגע יש לי סוסטנון רפואי , והנאבר מטורקיה תוצרת הודו עם קוד בדיקה יצא לי להשתמש ב50 כדור עובד פיקס מורגש שזה הנאבר ולא וויני או טורינבול. יש לי גם אמפולות של סוסטנון רפואי של חברת בת של אורגנון, חבר הביא לי מחול מבית מרקחת.חחח ממש בית מרקחת מהלך אתה...
חח הייתי.. בגלל בעיות בעיכול אני יורד כרגע מחומרים כנראה לתמיד, יש לי בעיה בקיבה ובמעיים, לא מחומרים, מווריס שקיבלתי ופגע לי בעיכול כבר שנתיים כמעט.חחח ממש בית מרקחת מהלך אתה...
כמה הוצאת על סטרואידים בשנים? הרבה מעל 10k מניחחחח הייתי. כל שקל שלי קניתי בו את החומר האהוב ואקסטרה תמיד. כרגע יש לי סוסטנון רפואי , והנאבר מטורקיה תוצרת הודו עם קוד בדיקה יצא לי להשתמש ב50 כדור עובד פיקס מורגש שזה הנאבר ולא וויני או טורינבול. יש לי גם אמפולות של סוסטנון רפואי של חברת בת של אורגנון, חבר הביא לי מחול מבית מרקחת.
כרגע אני משתמש רק בוורטקס, אבל אני יורד מחומרים בגלל בעיות בעיכול מווריס שקיבלתי שנמשכות שנתיים זה לא אפקטיבי אני לא יכול לנצל את הסייקל ב-100 אחוז אבל כיף להסתכל על זה יותר מחרמן מכל בחורה 😆
חח הייתי.. בגלל בעיות בעיכול אני יורד כרגע מחומרים כנראה לתמיד, יש לי בעיה בקיבה ובמעיים, לא מחומרים, מווריס שקיבלתי ופגע לי בעיכול כבר שנתיים כמעט.
חחח 10k זה כלום הרבה יותר.כמה הוצאת על סטרואידים בשנים? הרבה מעל 10k מניח
מההה חבל יורד מחומרים לתמיד 😭😭😭חחח הייתי. כל שקל שלי קניתי בו את החומר האהוב ואקסטרה תמיד. כרגע יש לי סוסטנון רפואי , והנאבר מטורקיה תוצרת הודו עם קוד בדיקה יצא לי להשתמש ב50 כדור עובד פיקס מורגש שזה הנאבר ולא וויני או טורינבול. יש לי גם אמפולות של סוסטנון רפואי של חברת בת של אורגנון, חבר הביא לי מחול מבית מרקחת.
כרגע אני משתמש רק בוורטקס, אבל אני יורד מחומרים בגלל בעיות בעיכול מווריס שקיבלתי שנמשכות שנתיים זה לא אפקטיבי אני לא יכול לנצל את הסייקל ב-100 אחוז אבל כיף להסתכל על זה יותר מחרמן מכל בחורה 😆
חח הייתי.. בגלל בעיות בעיכול אני יורד כרגע מחומרים כנראה לתמיד, יש לי בעיה בקיבה ובמעיים, לא מחומרים, מווריס שקיבלתי ופגע לי בעיכול כבר שנתיים כמעט.
תאמין לי אני בוכה ודוחה את הבלתי נמנע כבר שנתיים. הרופאים בארץ בדיחה, צריך לטוס לחול כדי לטפל בבעיה. מצחיק שהרופאים וגסטרולוגים לא מודעים בכלל לנושא הזה אתם משלם כסף לקופת חולים ושאתה זקוק להם הרופאים לא "יודעים". ניסו להאשים את השימוש בחומרים רק מנגד הכרתי בפורומים שונים אנשים טבעיים שלא יודעים מזה וחויים את אותן בעיות. זה חלק ממני אני אמצא פיתרון בסוף.מההה חבל יורד מחומרים לתמיד 😭😭😭