עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מממ בעקרון היה לי אופציה למה שצינת וגם לשל אלפא ושל פארמהקום ובכל זאות ויתרתי אבל אני זוכר שהציעו לי רפואי אבל גם ויתרתי ,בסדר אני כבר בפניים,בכל מקרה ניראלי אני פורש אחרי הסייקל הזה בגלל הלימודים 🤭אל תחפש רפואי ..
קנה של חברות רציניות כמו Vertex
לדעתי טרןאם כבר סקר בוא נשאל עוד משהו
מה החומר לדעתכם שייתן את המראה הכי ווסקולרי
? תדרגו
1) טרן
2)מסטרון
3)בולדנון
מחזק אני ינסה בולד בהזדמנות
אני כרגע על בולדנון שבוע שישי, הוורידים נחמדים לא יותר, רעב בסדר, מראה קשיח מאוד זה דווקא הפתיעמחזק אני ינסה בולד בהזדמנות
למקסימום מראה ווסקולארי עדיף כבר סייקל של 10 שבועותאני כרגע על בולדנון שבוע שישי, הוורידים נחמדים לא יותר, רעב בסדר, מראה קשיח מאוד זה דווקא הפתיע
אולי בגלל שאני במסה הבולדנון לא נותן עבודה ווסקולארית משמעותית,
מבחינת מסת שריר אין הרבה מה לצפות ממנו אולי בחיטוב הוא יפתיע
מה כל העיניין עם המראה וסקולרי ?$$@! הוא עובר בסוף הסייקל ..
או שאתה מדבר על להצליח לעשות סייקל שמשאיר את המראה עליך גם אחריי ???
אני שלוק מאוסרין עשה לי מראה וסקולרי ממפחחחיידד 😱 חברים שמבינים חומרים אמרו לי בתקופה הזאת "מזה ממהה ללקקחחתת ??"
אז בערך כל סטרואיד שנותן לחץ דם טוב עושה לי את המראה הזה ..
כמה הוא סנרגי לדעתך למסה מבחינה אנבוליתבולד לא תמיד מתאים לכל אחד הוא מתאים גם למסה גם לחיטוב הרעב שלו די חזק, מאמין שענין הוסקולריות יותר קשור לאחוז שומן למרות כשאני חושב על זה כשאני במסה הוסקולאריות עולה עם החומרים
אגב כל החומרים שאמרת זה בזריקות, לא הכי כדאי להוסיף בולדנון שצריך להזריק כמות גדולה לשריר כדי לראות תוצאותכמה הוא סנרגי לדעתך למסה מבחינה אנבולית
עם טסט דקה טרן
חח קל 😆אה .. אז זה אני כבר לא יודע איך עושים ..
חוץ מאחוז שומן נמוך אבל עדיין זה לא הורידים מהתמונות שאנחנו מכירים 😛
תשאל את @Gnfit
זה שאלה יפה אני חושב שלחובבן אין מה לשלב כאלה חומרים לי אישית אין ניסיון לא עם בולד ולא עם טרן רק עם נונדרלון קצר , אבל דעתי האישית עם ללכת על שילוב של טסט+טרו+בולד (נעזוב לשניה את הבעיות בצעד שזה יגרום) אני חושב שזה היה סייקל חזק ואיכותי מבחינת מסת שריר אני חושב שאפילו במאזן קלןרי שלילי ניתן לצפות לעליילה קטנה ואיכותית כך את זה בערבון מוקבל אין לי ניסיון לא עם טרן לא עם בולדכמה הוא סנרגי לדעתך למסה מבחינה אנבולית
עם טסט דקה טרן
תמיד סיקרן אותי למה פארמה קום עושים מיקסים עם טרן ונונדרלוןאין סינרגייה בין טרן לנונדרלון
גם רואים ש"בוני הסייקלים" גם כשהם רוצים שיהיה בסייקל נונדרלון וטרן הם מפרידים חודש נונדרלון חודש טרן ..
אני יכול לנחש - כי זה מוכר 🤣
אם נוסיף DHB דהיידרו בולדנון מישהו יבחר בו ? 🏋️😅
מה אתה אומר הוא ידע לענות על זה ?!מה החומר לדעתכם שייתן את המראה הכי ווסקולרי
מה אתה אומר הוא ידע לענות על זה ?!