עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהצלחה אחתאמין לי אני בוכה ודוחה את הבלתי נמנע כבר שנתיים. הרופאים בארץ בדיחה, צריך לטוס לחול כדי לטפל בבעיה. מצחיק שהרופאים וגסטרולוגים לא מודעים בכלל לנושא הזה אתם משלם כסף לקופת חולים ושאתה זקוק להם הרופאים לא "יודעים". ניסו להאשים את השימוש בחומרים רק מנגד הכרתי בפורומים שונים אנשים טבעיים שלא יודעים מזה וחויים את אותן בעיות. זה חלק ממני אני אמצא פיתרון בסוף.
חח הייתי.. בגלל בעיות בעיכול אני יורד כרגע מחומרים כנראה לתמיד, יש לי בעיה בקיבה ובמעיים, לא מחומרים, מווריס שקיבלתי ופגע לי בעיכול כבר שנתיים כמעט.
אין לזה טיפול, יש לי שיתוק בקיבה, וכנראה גם במעיים הפרליסטיקה לא תקינה, הלוואי והיה.אתה עוד צעיר, תטפל בבעיה כמו שצריך, תתאושש ואז תחזור
אין לזה טיפול, יש לי שיתוק בקיבה, וכנראה גם במעיים הפרליסטיקה לא תקינה, הלוואי והיה.
אני מנסה למצוא פתרונות, לוקח לי שבוע כמעט להתאושש מאימון לאימון, וגם אין פאמפ בגוף במצב מנוחה, אני נראה שטוח כמה סטים ואני נהפך לאולק. עזוב אחי מסובך מאוד.
😲שיתוק בקיבה
לא אחי.😲
פעם קיבלת איזה אירוע מוח קטן ?
בגלל ממריצים ? לחץ דם גבוה ? ..
גם התוצאות שלו לא מהעולם הזה, צריך להמציא טרן בלי תופעות זה יכול להיות ברכהמסטרון חומר מספר אחד מבחינתי , טרן אחריו אבל תופעות לוואי לא מהעולם הזה !
הלוואי אני הראשון שינסה יש לי ניסיון עשיר עם טרן חומר עם תוצאות כמו שאתה אומר מדהימות אבל תופעות לוואי שאני אישית לא מסוגל לספוג אותם בשיט .גם התוצאות שלו לא מהעולם הזה, צריך להמציא טרן בלי תופעות זה יכול להיות ברכה
איזה תופעות לוואי היו לך?הלוואי אני הראשון שינסה יש לי ניסיון עשיר עם טרן חומר עם תוצאות כמו שאתה אומר מדהימות אבל תופעות לוואי שאני אישית לא מסוגל לספוג אותם בשיט .
חחח הייתי. כל שקל שלי קניתי בו את החומר האהוב ואקסטרה תמיד. כרגע יש לי סוסטנון רפואי , והנאבר מטורקיה תוצרת הודו עם קוד בדיקה יצא לי להשתמש ב50 כדור עובד פיקס מורגש שזה הנאבר ולא וויני או טורינבול. יש לי גם אמפולות של סוסטנון רפואי של חברת בת של אורגנון, חבר הביא לי מחול מבית מרקחת.
כרגע אני משתמש רק בוורטקס, אבל אני יורד מחומרים בגלל בעיות בעיכול מווריס שקיבלתי שנמשכות שנתיים זה לא אפקטיבי אני לא יכול לנצל את הסייקל ב-100 אחוז אבל כיף להסתכל על זה יותר מחרמן מכל בחורה 😆
חח הייתי.. בגלל בעיות בעיכול אני יורד כרגע מחומרים כנראה לתמיד, יש לי בעיה בקיבה ובמעיים, לא מחומרים, מווריס שקיבלתי ופגע לי בעיכול כבר שנתיים כמעט.
הזעות , מצבי רוח משתנים בטירוף , עצבנות יתר בצרורה בלתי רגילה , יש כאלה שאומרים שטרן עושה אותך חייל אין ספק באימונים יש השפעה מטורפת תחושת פאמפ הזויה , כוח בצורה בלתי רגילה , ווסקלוריות מטורפת , חומר מטורף אבל התופעות לוואי חזקות מדיי בשבילי לפחות .איזה תופעות לוואי היו לך?
תרגיש טוב חברלא אחי.
כל הזכור לי שחזרתי מאוחר הביתה , אכלתי חזה עוף שלא בושל היטב ומאז הגיעו הצרות.
עברתי בדיקה למפוי קיבה, במשך 5 שעות שכל שעה עגולה נכנסים למכונה כמו mri ובודקים איפה המזון בקיבה 2 בצים מסומנות בחומר רדיו אקטיבי , מעל ל5 שעות נשארו שאריות. אז תחשוב אני רגיל להתאמן עם משקלים, עצימות גבוהה כמה זמן לוקח לגוף שלי להתאושש מתת ספיגה של מזון. רק בזמן אימון הפרליסטיקה והקיבה פועלות יותר, ואני נראה רגיל ורידים פאמפ.. אחרי ולפני אימון אני נראה שטוח לא משנה מה אני אוכל, וכי אני נמצא על אחוזי שומן נמוכים. אז להמשיך להזריק ולהנות מהגוף בזמן אימון לא שווה את הנזקים. היו לי פוליפים בגרון ובקיבה שהוציאו אותם זה מהחומרים במעיים לא מצאו כלום, לרופאין אין מושג"
הזעות , מצבי רוח משתנים בטירוף , עצבנות יתר בצרורה בלתי רגילה , יש כאלה שאומרים שטרן עושה אותך חייל אין ספק באימונים יש השפעה מטורפת תחושת פאמפ הזויה , כוח בצורה בלתי רגילה , ווסקלוריות מטורפת , חומר מטורף אבל התופעות לוואי חזקות מדיי בשבילי לפחו
עדיף מסטרון על פרימו לדעתי פרימו חלש מדי ומצריך מינונים גבוהיםרק בגלל זה אני לא מעז לנסות
מה לגבי הפרימו?
מסטרון נותן מראה נוקשה דעתי האישית שעזר לי לשרוף שומן קצת , מראה ווסקולרי בטירוף , בלי תופעות לוואי בכלל , אנרגיה פצצתית באימון , החומר האהוב עליי , בדרך כלל אני מריץ אותו לפחות 16 שבועות לפחות לתוצאות מקסימליות .ומניסיון שלך מה מסטרון נתן לך?
לא הצלחתי להתארגן על רפואי אז הלכתי שוב על טסט ומסטרון ארוך שתיהם ונירא איך כרגע שבוע אחד בלי קיק לסייקלאתם צריכים להכיר את הפרימו .. אתם תתאהבו בו 😍