הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג שמחה

זה כי עוד לא העליתי סרטון של בנץ' כבד קצת. לא את מתה חח..

🤣🤣
וואלה סיקרנת. אולי סופסוף מצאתי מתמודדת ראויה 😆

שטויות. אל תתחשבי בזה, חבל
כן, אעלה :>
פגזזזזזזזזזז
אבל את עושה שם עם 22K ._.
המשקולות שלי נבנות עד 13 קג מקסימום....

או בשישי (נסגר ב-13:00). האמת שזה כבר קרה יותר מדי פעמים מכדי באמת להישבר. אם כי בא לך בזמן הכי גרוע, מה?
אחרת כמו כלום את מגיעה ל-60 סקוואט ו-70 דדליפט כתחנה ראשונה..

כולך ככה על הפצעים שלי כזה חחחחח
giphy.gif

סתם 🤣
אבל ברצינות חחח כל פעם ששברתי שיא נהיה סגר חחחחח איזו מנחוסה אני 🤣

שיר1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להפוך לב!דיבילדער״:

עדכון לוג: 16/09/20

ולבסוף חזרתי כבר הערב להשלמות.

סיומת לאימון מהבוקר

ג'יאנט סט כנגד גומיה xx-heavy:
- גלוט ברידג'
- ‏הרחקות ירך בברידג'
- ‏הרחקות צדפה
10*3 מהכל ללא מנוחות

קירוב ירך
23*15*2
27*15*2
32*10

פשיטת מרפקים בכבל - מוט ישר
23*15
27*15*2

כפיפת מרפקים מכונת כסא כומר
+15*12*2

Reverse hypers
12*2

בטן סטטי (יענו פלאנק על מרפקים)
2 סטים.
הארבע ראשי הוא זה שהכריע אותי.

גלוט ברידג' על רגל אחת
10*3
המס עובד יפה. לא נותר לי כמעט גירוי סביר לגלוטוס מקסימוס.

פרוג פאמפ'ס
20*2

הכנסה קלורית עד כה - 693 קלוריות. אולי לכן אין לי כוח ללכת ברגל ורק משרכת רגליי לתחנה. אניווי, זה נחמד, כי יש לי המון קלוריות לארוחת סגירת יום, ומצד שני, כבר מאוחר בלילה ולא באמת רעבה. בטח לא ברמה של להכניס 807 קל עכשיו. מצד שלישי, ר"ה מתקרב ואולי אני יכולה להרשות לעצמי קצת לגרוע לקראתו. בשביל האיזון. אוכלת ראשים מקצועית, כפי שאחי נוהג לפרגן לי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
._.
אווץ'. מקנאה.
איך עשית את זה? ספרי לי.
פליז.
בקלות. זרמתי עם המחזור.

(וגם עכשיו אני זורמת איתו כשבמקום לאכול משהו נורמלי אני יושבת על כוס קפה ופרלין מתוק להקיא מאלו ששלחו לאבא ממקום העבודה שלו וחתיכת עוגת דבש מלאת שמן וסוכר שהכינה אחותי. יש לי קלוריות, מבינה? 🤒)
ועכשיו מתאבדת על יוגורט פרו מפוקפק. שלא יתפרק לי השר*ר

עדכון לוג: 22/09/20

היום התקיים התור שלי לאורתופד. אומר שלפי האולטרסאונד עדיין יש דלקת בגיד הדו ראשי, כמעט חודשיים וחצי אחרי 🙁 (ובכן, מתברר שאני עדיין לא יודעת לקרוא תוצאות א"ס). לדבריו, פגיעה בגידים הייתה, אבל אין קרעים תודה לאל. עוד אמר שייתכן שהייתה תת-פריקה. מעניין שבלילה שאחרי הפציעה, באיזשהו שלב עשיתי איזו תנועה ו- קליק אדירים והרגשה כאילו הכתף חזרה למקומה. אי-הנוחות המוזרה שהייתה נעלמה ונותרו רק הכאבים ההולכים ומחריפים (מדברת כמובן בימים שבאו מייד אחרי האירוע. אח"כ כבר הלך והשתפר). מה בדיוק זה היה אני לא יודעת, אבל אולי זה תומך קצת בהשערת תת-הפריקה? לא שזה משנה למשהו, אבל סקרנות תמיד יש.
לפועל, לדברי הדוקטור יכולה וכדאי שאחזור לפעילות הדרגתית, אך רק כזו שאינה כרוכה בשום כאב. לזכור: בשום שלב לא אמור להופיע כאב.

מה עוד? הבוקר המשקל עמד על 63.1 (לכאורה ירידה של כמעט קילו נוסף). עם זאת שנשקלתי הפעם ללא בגדים, כשבדרך כלל יש עליי איזה חולצה או משהו דומה, ששוקל כ-200 גרם נוספים. אניווי, כך או כך מתברר שירידה ממשיכה על אף הכנסה קלורית יומית של כ1500-1600 קל על מעט מאוד פעילות יחסית, וצריכה אף גבוהה יותר בשבת, ועל אף אכילה מרובה בר"ה, באמת בלי חשבון (קרי ללא כל ספירה. וקרי הרבה עוגת דבש, וסלמון אלוהי שהכנתי), אך גם אחרי צום. לפועל, אף שחשבתי "לחזור" לגירעון ולחתוך שוב לאיזור ה-1100 עד לסוכות, על פניו אני עדיין בגירעון, ואם כן אכוון להמשיך על 1500 יומי, עם עין על המשקל והתאמות מתבקשות. ככתוב: אל תתקן את מה שאינו שבור.

יש לי ערמת גלוני מים ומעט מאוד זמן, אז -

אימון ערב חפוז

שכיבות סמיכה על ברכיים
10*3
ושתי חזרות אחרונות נגעו כבר בתחום כאב. רושמת לעצמי להקשיב טוב יותר פעם הבאה.

חתירת מסור בגלון מים
ימין 19*10*2
שמאל 5 חזרות וכאב קטן ועוצרת.

תרגיל בטן כלשהו שנתן לי הפיזיותרפיסט (גומיה כחולה)
10*2 לצד
וואלה היה קשה.

חתירת מסור כנגד גומייה (x-heavy)
ימין 10*3
שמאל 10,7,10
סט אחרון כבר במסוף בהמתנה לאוטובוס, וכך גם ההמשך.

כפיפת מרפק יונילטרלי אחיזה הפוכה
10*2

סקוואט סטטי כנגד קיר
1:00*2
בסופר סט עם
סטפ אפ על כסא
15*2 לכל רגל
היה אמור לבוא עוד סט, אבל זה כבר היה בשלב ההתנשפויות וכו והיות שהמסוף התאכלס בערמת גברים צעירים, עובדים זרים על פניו, העדפתי להימנע.

עליות תאומים לחזרות רבות
הקרסול עוד זקוק לטיפול אוהב ומתחשב. מקווה להצליח להקדיש לו קצת יותר תשומת לב.

והגיע האוטובוס.
תכננתי גם rdl על רגל אחת עם הגלון ואולי עוד כמה פיצ'יפקעס, אבל הזמן. די מוטרדת מזה האמת. הקצב שלי באופן כללי איטי מאוד, יש לי לא מעט לעשות, ואני לא עומרת בקצב. מה עושים? 🤒

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
התחלתי במשרד, המשכתי בתחנה המרכזית 😁
עושים את מה שמספיקים וממשיכים מחר :0
או שזורמים על מה שמספיקים, ומה שלא, עושים באימון הבא (יעני עוד יומיים חח)

אין זמן לנשום וזה

*עכשיו קולטת שכיוונת בכללי. תכלס נכון אבל אני צוברת פיגור במשימות שלי, ויש דברים שלא מגיעה אליהם. מדאיג אותי

עדכון לוג: 24/09/20

שיט שיט שיט! דקה לפני שפניתי להתקפל מהמשרד החלטתי לבדוק משום מה את המייל, והנה הנחיה לגבי שבוע הבא - עובדים מהבית
שזה שיט מספר אחד, דאבל שיט, אפשר לומר. בית משוגעים ותת-תת-תנאים לעבוד בהם. המודם ששלחו לי לא עובד ובבידוד הקודם עבדתי על נקודה חמה מהפלאפון. ולהשתלט מרחוק על נקודה חמה זה לא נחמד. מבטיחה.
מה שגם אומר שצריכה לקפל את עצמי סופית מהמקום, הווי אומר, לנקות קצת, לפנות זבל, ולאסוף איתי את כל המזון בר הקלקול שהעמסתי על המקרר בדיוק אתמול. מגדלי יוגורט פרו והרבה ירקות, כמובן. ויש גם לנעול את הבניין כי כרגיל אני האחרונה שיוצאת. כל זאת ב-3 דקות.
איכשהו הספקתי, מרוצה עומדת בתחנה שממנה לוקחת תמיד את הקו למרכזית, כשקולטת אותו חולף ברחוב החוצה. כן כן. פספסתי את העובדה שספציפית הקו הזה עובר בתחנה ממול. עכשיו יעברו 50 דקות לפחות רק עד שאעלה על האוטובוס לכיוון העיר שלי, בלי לדבר על כך שקווים פנימיים לא יהיו ואצטרך להטלטל 35 דק ברגל עם כל המשאוי 🥷
מהחיפזון גם וויתרתי על מילוי מים, ויש איתי רבע ליטר בלבד, משהו שמספיק לי גג לעשר דקות 🤒

סליי על שכמי מתנהלת רגלית לתחנה המרכזית (דרך של 25 דק) כשבמחצית הדרך החלטתי להפסיק לקלל, לעצור באיזה פיסת דשא סמוכה לספסל, ולהתחיל אעלק אימון מאולתר.

יש לי רק גומיות לופ, הכתף כואבת ביממה האחרונה, והבגדים סופר לא נוחים למשהו מעבר לישיבה והליכת סבתא. ובכל זאת:

חתירת מסור כנגד גומייה xx-heavy
10*3
בסופר סט עם
רוטציית כתף כלפי חוץ כנגד גומיה medium
10*3

תרגיל בטן של ליאור
10 חזרות לצד.
הגומיה הקטנה שכיסחה לי את היד שכנעה אותי לוותר על הסטים הבאים.

מכרע בולגרי
10 חזרות לצד.
משהו מרגיש לא בסדר עם ברך שמאל. זונחת, ומייד:

סקוואט משקל גוף 1+1/4 חזרה
40 חזרות.

וזהו בהתחשב בכך שלא ממש מתחשק לי להפסיד אוטובוס נוסף. עלוב משהו אבל עדיף מלקלל.
אני כתושה לגמרי מהיום הזה, אז קשה לי להאמין שאמשיך בבית וזה ממש לא נורא בעיניי. מחר אולי אעשה עוד קצת.

אוף כבר אמרתי?

אם נתעלם לרגע מקצה המיגרנה שמפציע ושהולך ומנכיח עצמו, מהחדשות הלא מרנינות, ומהעיכוב הנוסף והמשמעותי בדרך להניח את הגוף האומלל הזה, סה"כ היה יום לא רע:
- משקל בוקר 62.5 ק"ג. זאת כשאני אוכלת הרבה ולא רעבה בכלל. ובכלל לא התכוונתי להיות בחיטוב.
- ‏סוף סוף העמיתה שלי מצאה זמן לשבת איתי (טלפונית) ולהסביר לי כמה דברים על אופן הקמת ממשק מסויים שכתבתי עבורו תוכנית, כך שהתחלנו להקים אותו. .
- ‏התקדמתי מעט עם משימה נוספת, בעלת דרישות מאתגרות משהו.
- ‏על פניו ואם ירצה ה' נראה שמתקדמת לעבר סגירת חוזה לדירה. הלוואי שיעבור בשלום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

פאקיט.
לפספס אוטובוס זה אחת מהקללות הקדומות של האנושות."בזיעת אפיך תאכל לחם, ואת אוטובוסיך תפספס."
נוראי.
את אדירה שעשית בכלל אימון. אני מהדיכאון היייתי מקסמום מתרסקת על הדשא.

מצטערת לשמוע שאת עוברת לעבוד מהבית. נשמע שאת צריכה את היציאה הזו לעבודה כל יום.
אבל שמחה שיש כיוון לדירה סופסוף!! ב'ה.

פאקיט.
לפספס אוטובוס זה אחת מהקללות הקדומות של האנושות."בזיעת אפיך תאכל לחם, ואת אוטובוסיך תפספס."
נוראי.

מצטערת לשמוע שאת עוברת לעבוד מהבית. נשמע שאת צריכה את היציאה הזו לעבודה כל יום.
אבל שמחה שיש כיוון לדירה סופסוף!! ב'ה.
אחוות בנות במלוא תפארתה

שיר היא חברה טובה ואחות בלב :0
😍

תראי, שירכתי רגליים במשך כמה דקות כשאני רק מקללת. היה צריך לשים לזה סוף חח
אבל הגעתי הביתה מרוסקת כפשוטו. ובדיוק בקניה של אתמול הבאתי הרבה יותר ירקות מהרגיל 🤦‍♂️
אבל שמחה שיש כיוון לדירה סופסוף!! ב'ה
כן. מלחיץ מעט אבל יחסית רגועה. דווקא משהו שהראיתי לך .
לא השגת את כל מה שרציתי, אבל מה שכן על פניו מספיק טוב.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית