עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז מה לעשות זו עובדה רואים את זה בסרטון, אז הטכניקה פשוט שגוייה(חלק ממנה לפחות)לא רואה ממש טעם לבקר טכניקה של RM1, שגם ביחס לזה הטכניקה שלו מאוד טובה. ובכל זאת הסקוואט שלו בכללי נראה ככה גם במשקלים יותר נמוכים כי באמת זו הטכניקה שלו, לא יודע מה הסיבה לזה אבל לא הייתי אומר לבנאדם שעושה 300 סקוואט איך להתאמן.
הטכניקה שלו לא שגוייה.. הוא עושה סקוואט כבר לפחות 10 שנים עם אותה הטכניקה והגיע ל300 קילו, שזה הישג שגם 90% מהמתאמנים לא יגיעו עם טכניקה מושלמת. הוא פשוט משתמש יותר באגן ממה שמקובל בהיי באר כי ככה הוא רוצה לעשות, וגם כי המיקום של המוט על הגב שלו קצת נמוך ביחס להיי באר, אז יש לו קצת יותר נטייה קדימה.אז מה לעשות זו עובדה רואים את זה בסרטון, אז הטכניקה פשוט שגוייה(חלק ממנה לפחות)
אם גם במשקלים נמוכים יותר זאת הטכניקה אז בכלל יש בעיה.. ולמה לא רואה טעם לבקר טכניקה לrm1? מה הקטע לעשות rm1 בטכניקה לא טובה
לא רואה ממש טעם לבקר טכניקה של RM1, שגם ביחס לזה הטכניקה שלו מאוד טובה. ובכל זאת הסקוואט שלו בכללי נראה ככה גם במשקלים יותר נמוכים כי באמת זו הטכניקה שלו, לא יודע מה הסיבה לזה אבל לא הייתי אומר לבנאדם שעושה 300 סקוואט איך להתאמן.
למה לא מבקרים RM1?הטכניקה שלו לא שגוייה.. הוא עושה סקוואט כבר לפחות 10 שנים עם אותה הטכניקה והגיע ל300 קילו, שזה הישג שגם 90% מהמתאמנים לא יגיעו עם טכניקה מושלמת. הוא פשוט משתמש יותר באגן ממה שמקובל בהיי באר כי ככה הוא רוצה לעשות, וגם כי המיקום של המוט על הגב שלו קצת נמוך ביחס להיי באר, אז יש לו קצת יותר נטייה קדימה.
ולא מבקרים RM1 כי זה משקל שיא לבדיקת כוח, זה לא אומר שצריך להשתמש בטכניקה זבל אבל הטכניקה גם לא תהיה אידיאלית במשקל שיא.
מה ההגדרה שלך לטכניקה זוועה? אני לא רואה בעיה בטכניקה של קלארנס במיוחד שמדובר בפי 3 מהמשקל שלו. סך הכל bolt טוען שהזווית של הגב שלו נראית כמו גוד מורנינג, שזה לא נכון. יש לו נטייה קדימה אבל זה לא באופן מוגזם.אתה אולי לא, אבל אני עושה 300+ סקוואט ויש מישהו שאומר לי איך להתאמן.
מעבר לכך, יש המון ליפטרים מאוד חזקים, גם יותר ממני, שמרימים עם טכניקה זוועה. זה ממש לא אומר שמישהו יותר חזק ממך הוא בהכרח יודע יותר טוב ממך. המאמן שלי אומנם יותר חזק ממני, אבל הוא מאמן הרבה חבר׳ה שבאופן משמעותי יותר חזקים ממנו.
מה ההגדרה שלך לטכניקה זוועה? אני לא רואה בעיה בטכניקה של קלארנס במיוחד שמדובר בפי 3 מהמשקל שלו. סך הכל bolt טוען שהזווית של הגב שלו נראית כמו גוד מורנינג, שזה לא נכון. יש לו נטייה קדימה אבל זה לא באופן מוגזם.