הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

get under the damn bar and make it happen

LiftHeavy

משתמש קבוע
1,128
1
נק' מוניטין:
8,748
1,128
1
לוג 5X5 אחרי SS:
שיאים בSS:
63.5 3X5 פרס
90 3X5 בנץ
155 1x5 דד
132.5 3x5 סקוואט

אני לא עושה חתירה במוט כמו שיש בטבלה/במאמר בקילוגרם אלא מתח עם משקל (פעם פרונציה פעם סופינציה,עושה רוטציה)

נתונים:
15
181-182
88 קג בוקר

מתחיל מדקאו של ביל סטאר.
מתאמן ברביעי-שישי-ראשון(רביעי האימון הראשון של השבוע כאשר ראשון האחרון)

הולך להיות כיף.

🤪

נערך לאחרונה:
בהצלחה, במקומך הייתי מתעקש להביא את הסקוואט ל3 פלטות לפני שאני מסיים SS.

בהצלחה
התקדמת ממש יפה בSS
בדדליפט בפרמידה קח קפיצות גדולות אם צריך, אתה רגיל לעבוד סט אחד ל-5, מעבר לפרמידה יהיה קצת קשה, מצד שני באותו אימון יש לך סקוואט קל, אז אם צריך תוריד עוד משקל ממנו שתוכל להתקדם גם בדדליפט.

בסקוואט גם אפשרי קפיצות גדולות (15%)

תעשה במקביל למתח פאוורקלין ללמוד את התנועה, כדי שאם תרצה בהמשך לעשות עוד תוכניות יהיה לך מגוון תרגילים לעשות ולא תצטרך לבזבז את הזמן לשיפור טכניקה בפאוורקלין באם תבחר בו.

זה פחות או יותר ההערות שלי על מדקאו

180 סקוואט 200 דדליפט, בהצלחה

• פותח/ת השרשור
בהצלחה
התקדמת ממש יפה בSS
בדדליפט בפרמידה קח קפיצות גדולות אם צריך, אתה רגיל לעבוד סט אחד ל-5, מעבר לפרמידה יהיה קצת קשה, מצד שני באותו אימון יש לך סקוואט קל, אז אם צריך תוריד עוד משקל ממנו שתוכל להתקדם גם בדדליפט.

בסקוואט גם אפשרי קפיצות גדולות (15%)

תעשה במקביל למתח פאוורקלין ללמוד את התנועה, כדי שאם תרצה בהמשך לעשות עוד תוכניות יהיה לך מגוון תרגילים לעשות ולא תצטרך לבזבז את הזמן לשיפור טכניקה בפאוורקלין באם תבחר בו.

זה פחות או יותר ההערות שלי על מדקאו

180 סקוואט 200 דדליפט, בהצלחה

תודה רן.

• פותח/ת השרשור
משקל:88 קג בוקר.

wk1

A:

squat:60,77.5,92.5,107.5,122.5 x5
סט אחרון היה קשה,בעיקר בגלל עייפות מטורפת

bench:42.5,52.5,62.5,72.5,82.5 x5

pull ups +5kg 3x5

מת לישון

ההתקדמות שלך הייתה מטורפת, אבל אתה בטוח שמיצית את SS? סה"כ הרבה זמן לא הייתה לך עלייה במשקל גוף, ואני לא בטוח שמיצית לגמרי

• פותח/ת השרשור
ההתקדמות שלך הייתה מטורפת, אבל אתה בטוח שמיצית את SS? סה"כ הרבה זמן לא הייתה לך עלייה במשקל גוף, ואני לא בטוח שמיצית לגמרי

עליתי 18 ק"ג משקל גוף בSS,יש לי תחושה שמיציתי אותה,המשכתי לאכול טוב(4.5-5 קל') ועדיין לא עליתי במשקל והתקדמתי במשקלים.
אני מאמין שזה נבוע מהעובדה שאני ילד בסופו של דבר וזה די בוגד בי

• פותח/ת השרשור
חזרתי הביתה מהבית ספר ב4:20,ארבע וחצי הייתי במכון כבר,על בטן ריקה ועייפות(כי המכון נסגר ב6)
wk1 c:
squat:60,77.5,92.5,107.5X5,125X3,92.5X8
bench:42.5,52.5,62.5,72.5X5,85X3,62.5X8
chins +10kg 3x5

בגלל זה אני שונא פירמידות, זה מעייף לי ת'תחת ולפני הסט עבודה אני כבר סחוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית