הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,427
מנהל
נק' מוניטין:
58,704
103,265
12,427
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

קראתי אותו מזמן ועברתי עליו עכשיו עוד פעם לרענן את זכרוני.

לא חשבתי על הכיוון הזה של מה שהוא רשם, אבל אני לא בטוח אם בכלל צריך ליישם כח מתפרץ במשיכה הראשונה של הפאוורקלין, בזמן הקצר שהתאמנתי בהדר יוסף לימדו אותי דווקא לנסות לא לנתק מהר את המוט מהרצפה ושהפיצוץ יבוא רק במשיכה השניה.

מה גם שאני לא בטוח כמה פה יכולים לעשות פאוורקלין עם 50% (מינימום) משקל מה-RM1 של הדדליפט שלהם. ריפטו בעצמו כתב שהרוב יכולים לעשות פאוורקלין עם 40% משקל, בהנחה שהם בכלל עובדים עם התרגיל הזה.
לא כתבתי את זה בקטע של זלזול, הוא פשוט באמת מדבר הרבה על זה בפרק של הפאוארקלין. בכל מקרה אני לא חושב שאתה בכלל יכול לנתק מהרצפה דדליפט בצורה מתפרצת כי אפשר לאבד בקלות את כל הסט אפ ככה.

אישר את התגובה אבל החליט לא לענות לי. הגיע הזמן להעלות הילוך

משהו לא מסתדר לי..יש מישהו שאני מכיר שמרים 25 קילו [סה"כ] מוט W למעלה למטה - ליד קידמית שכחתי איך קוראים לתרגיל.. ויש לו יד 45 0.O
ובכללי הוא עושה ניראלי FTW או AB משקלים בריצפה שאני עשיתי כמתחיל ונתונים של 1.72 90 קילו 10אחוז שומן
מה הולך פה?!??!?
אפילו סטרואידים לא מסתדר פה,לא?

מה איכפת לך ?
שיעשה מה שבא לו

זה מטריד אותך ? אתה לא נרדם בלילה בגלל זה ?

חומרים עושים ניסים

איך חומרים בכאלה משקלים? זה הגיוני בכלל שהוא ירים 25 שזה יעני 12.5 קילו ליד עם חומרים?
שימוש בחומרים + 25 קילו מוט W = יד 45 ?!?!? XD חחחח
איפה ההגיון פה? אם היה מרים 60 זה היה הגיוני ההיקף והשימוש..

אף אחד לא אמר שחומרים עושים אותך חזק, או שהוא היה ביום קל.
ומה אכפת לך באמת, יש אנשים שהם מוטציות גנטיות, משקלים ברצפה ונראים גדולים. אני נכנס לחד"כ בשביל להתאמן, שיישרף מי שמסביבי, לא טורח להסתכל עליו והוא לא מעניין אותי.

ברור שזה לא מפריע לי אבל זה כזה לא הגיוני סתם רציתי לדעת "מה הסוד" חח

וואו, תודה על התשובה המהירה...

אם אפשר לדעת רק, מה לעשות? כמה לעשות? ומתי לעשות?

שוב תודה.

• פותח/ת השרשור
תקרא את המאמר על מתיחות בפורטל, אני בטוח שהוא מכסה את השאלות שלך.

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית