הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,271
12,429
מנהל
נק' מוניטין:
58,706
103,271
12,429
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

אין לי סמראטפון, אבל גם אם היה לא נראה לי שזה יותר נוח להחזיק אותו בזמן ריצה
בכל מקרה מה ששאלתי זה על הדיוק שלו האם ניתן לסמוך על זה
מה שחשוב לי זה בעיקר המרחק,שעון ואולי גם דופק יהיה שימושי

הוא לא יהיה מדוייק מבחינת מרחק, מכיוון שהוא מודד את המרחק לפי הצעדים שלך ולא לפי GPS, כלומר שזה בעצם סטופר ממש יקר... FAIL.

זה נכון מה שכל המאמנים אומרים על זה שבה*פרטר1פ*ה נוצרים קרעים קטנים בשריר לאחר האימון
ובהחלמה השריר גדל או משהו כזה?

איך אפשר למזער את העלייה באחוזי שומן בתקופת מסה?
כמובן שהדבר מאוד נחוץ,אך הבנתי שאפשר טיפה למזער את זה.
איך?

איך אפשר למזער את העלייה באחוזי שומן בתקופת מסה?
כמובן שהדבר מאוד נחוץ,אך הבנתי שאפשר טיפה למזער את זה.
איך?
לא לאכול 5000 קלוריות כמו מטורף, אלא להתחיל עם 500 קלוריות מעל התחזוקה, ולהעלות כשצריך.

אם אין בעיה עם טכניקה, אז פאוורקלין.
מתח זה תרגיל שמאוד קשה להתקדם בו, בעיקר במסה שאתה עולה במשקל כל הזמן.
" אבל בפוורקלין זה עובד בעיקר על זקופי הגב (רק מתי שאתה במשקל גבוה אז זה נותן גירוי טוב וזה בערך ב200 קילו , להגיע לזה יקח הרבה זמן) לעומת המתח שנותן גירוי יותר טוב לשרירים...
קקשה לעלות משקל במתח כי זה עניין יחסי של המשקל הגוף שלך."

זה נכון? כי אם כן אולי עדיף באמת מתח

" אבל בפוורקלין זה עובד בעיקר על זקופי הגב (רק מתי שאתה במשקל גבוה אז זה נותן גירוי טוב וזה בערך ב200 קילו , להגיע לזה יקח הרבה זמן) לעומת המתח שנותן גירוי יותר טוב לשרירים...
קקשה לעלות משקל במתח כי זה עניין יחסי של המשקל הגוף שלך."

זה נכון? כי אם כן אולי עדיף באמת מתח

?.......

איפה אפשר למצוא על זה מידע שמפרט יותר מ"ברמת העיקרון" ?

בכל רחבי האינטרנט, באנגלית ולמתקשים בשפה יש גם בעברית.

ברמת הבסיס בזמן אימון בשריר נוצרים מיקרו-קרעים, כשהגוף מאחה את הקרעים האלה הוא מוסיף בנוסף למסה שהוא השלים עוד מסה וכך נוצר שריר גדול יותר וחזק יותר.

זה אפשרי לעבור מטקסס ללינארית של ביל סטאר אם כבר עשיתי טקסס כמה שבועות?
אם כן זה כדאי?

אם אתה יכול להמשיך להתקדם בצורה שבועית בתור מתאמן בינוני זה בסדר.

יש לי כאבים כחודש בברך, הכאבים חוזרים כל פעם מחדש ישר אחרי סקוואט או יום אחרי(ביום מנוחה) לכמה דק', וכן כשאני יוצא עם חברים - אחרי כמה שעות בחוץ הרגליים שלי מתעייפות והברך השמאלית שלי מתחילה לכאוב מאוד.. יש למישהו הצעות איך לטפל בזה? אני לא מתכוון להפסיק להתאמן בגלל זה, אבל הייתי רוצה להמשיך לטפל בזה בצורה יותר יעילה, גם להוריד משקל לא מתקבל על הדעת.. המשקל בסקוואט שלי בכל מקרה נמוך.

בבנץ אני חייב שזה יהיה בקו פיטמות ולא מתחת לקו פיתמות(ממש ליד)?פשווט יותר לי קל להרים מתי שזה מתחת בגלל שכבר התרגלתי להוריד את מוט כמו שץריך לכיוון הזה ועכשוי לשנות את זה , זה סיפור....

נערך לאחרונה:
בבנץ אני חייב שזה יהיה בקו פיטמות ולא מתחת לקו פיתמות(ממש ליד)?פשווט יותר לי קל להרים מתי שזה מתחת בגלל שכבר התרגלתי להוריד את מוט כמו שץריך לכיוון הזה ועכשוי לשנות את זה , זה סיפור....
אתה צריך להוריד את המוט לנקודה הכי גבוהה על החזה,
אל תתרגל לטכניקה שונה.

בלינארית של ביל עושים בנץ' פעמיים בשבוע כל שבוע או שזה מתחלף בין הפרס לבנץ' כמו בטקסס?

בחתירה ללמה העמידה צריכה להיות כמו בדדליפט(הכפות הרגליים ישרות)?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית