הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

אני שוחה 3 פעמים בשבוע, שעה וחצי כל פעם, והאימונים די קשים.. בגלל שלא מסתדר לי הימים של האימון במכון, אני יכול להתאמן במכון רק פעמיים בשבוע (דרך אגב אני עושה SS), זה לא כזה נורא נכון?

עלמצב של כן אם אתה רוצה תוסיף קרוספיט ביום החופשי

אני שוחה 3 פעמים בשבוע, שעה וחצי כל פעם, והאימונים די קשים.. בגלל שלא מסתדר לי הימים של האימון במכון, אני יכול להתאמן במכון רק פעמיים בשבוע (דרך אגב אני עושה SS), זה לא כזה נורא נכון?

אני לא רואה איך אתה יכול לשלב SS ככה, אין מספיק התאוששות, אני עד לפני שנתיים גם הייתי שוחה 3 פעמים בשבוע אימונים של שעה וחצי כל פעם. אני הייתי גמור אחרי השחייה ולא יכולתי לחשוב על לשלב עוד אימונים במכון, עזוב SS, בכלל להתאמן במכון.

אני לא רואה איך אתה יכול לשלב SS ככה, אין מספיק התאוששות, אני עד לפני שנתיים גם הייתי שוחה 3 פעמים בשבוע אימונים של שעה וחצי כל פעם. אני הייתי גמור אחרי השחייה ולא יכולתי לחשוב על לשלב עוד אימונים במכון, עזוב SS, בכלל להתאמן במכון.

אבל השחיינים בכל זאת מתאמנים במכון.. אז איזה תוכנית הם עושים??

גם אני זוכר שהוא כתב במפורש בספר שה PC עוזר לדדליפט .. מה שלא עובד הפוך
[יעני PC עוזר לדדליפט.. אבל דדליפט לא עוזר ל PC]

אני לא יכול לצטט כי מתי שקראתי את הספר השאלתי אותו מעידן .. השאלתי פעמיים

מה שכן אני זוכר השוא הזכיר את זה 🤘

אם אני לא טועה ההסבר שלו היה קשור בשוני במהירות של 2 התנועות ..

אניא שמח אם משיהו באמת יוכל למצוא את הפסקה ולצטט.. [בקרוב אני מזמין את הספר שיהיה לי גם כן בבית]

באימון האחרון של השבוע אני מוסיף GM 2X8
תהיתי אם אני אוכל להחליף את זה בדדליפט קל, אני מרגיש שאני צריך עוד לעבוד על הטכניקה של הדדליפט ולשפר אותה אבל זה לא מתאפשר כשיש לי דדליפט רק פעם בשבוע.
תהיתי אם אני אוכל לעשות את הדדליפט במבנה הרגיל אבל ל80% או משהו כזה

אבל השחיינים בכל זאת מתאמנים במכון.. אז איזה תוכנית הם עושים??

אתה מתכוון שחיינים מקצועיים??

בכל מקרה,כמעט בלתי אפשרי לעשות 3 פעמים SS ופעמים שחייה או משהו בסגנון,פשוט אין מספיק התאוששות..

אתה מתכוון שחיינים מקצועיים??

בכל מקרה,כמעט בלתי אפשרי לעשות 3 פעמים SS ופעמים שחייה או משהו בסגנון,פשוט אין מספיק התאוששות..

כן התכוונתי לשחיינים מקצועיים, אני בטוח שהם לא עושים SS כי אין אפשרות להתאושש מספיק, את זה אני יודע, אבל הם כן מתאמנים במכון, ופשוט מעניין לדעת איזה תוכניות הם עושים? הגוף שיש להם זה משחייה אבל לא רק..

קראת את הספר?
קראתי אותו מזמן ועברתי עליו עכשיו עוד פעם לרענן את זכרוני.

לא חשבתי על הכיוון הזה של מה שהוא רשם, אבל אני לא בטוח אם בכלל צריך ליישם כח מתפרץ במשיכה הראשונה של הפאוורקלין, בזמן הקצר שהתאמנתי בהדר יוסף לימדו אותי דווקא לנסות לא לנתק מהר את המוט מהרצפה ושהפיצוץ יבוא רק במשיכה השניה.

מה גם שאני לא בטוח כמה פה יכולים לעשות פאוורקלין עם 50% (מינימום) משקל מה-RM1 של הדדליפט שלהם. ריפטו בעצמו כתב שהרוב יכולים לעשות פאוורקלין עם 40% משקל, בהנחה שהם בכלל עובדים עם התרגיל הזה.

כן התכוונתי לשחיינים מקצועיים, אני בטוח שהם לא עושים SS כי אין אפשרות להתאושש מספיק, את זה אני יודע, אבל הם כן מתאמנים במכון, ופשוט מעניין לדעת איזה תוכניות הם עושים? הגוף שיש להם זה משחייה אבל לא רק..

תוכניות סיבולת כנראה, אפילו שSS יכולה לעזור

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית