הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

אתה יכול לבקש מ2 חברים שיעזרו לך להרים את המוט, אחד מצד ימין ואחד מצד שמאל ואתה מהאמצע.
לפי דעתי זה יספיק עד שתגיע למשקלים גבוהיים שכבר יהיה קשה להרים.

קורה לי משהו מוזר..אני הוספתי הרבה קלוריות לאוכל אבל אני נתקעתי במשקל שלי...מה שמוזר זה ששמתי לב שהיקף היד שלי גדלה [שאר החלקים בגוף אני מרגיש שזה שיפר אבל אני לא בודק היקפים].. ובכללי בשבוע האחרון הולך ממש טוב [עם משקלים חדשים בהכל הוספתי ואין בעיות ומרגישים שהשריר עובד] מה לעשות ?

המצב שלך טוב , אתה עולה במשקלים זה טוב.
ואתה עוד תעלה במשקל אל תדאג , פשוט תקפיד לאכול כמו שצריך.

לפני כמה זמן פתחתי אשכול איפה שהסברתי שנתקעתי בתוכנית הלינארית של ביל.
אז החלטתי לקחת שבוע מנוחה ואז לחזור. חשבתי או לחזור לתוכנית של ביל ולהמשיך מאיפה שניתקעתי ורק להעביר את הלחיצות לסיגנון של טקסס, או לעבור לטקסס באופן מלא.

השאלה היא בעצם, אם אני בוחר להעביר רק את הלחיצות לטקסס ואת הסקוואט ודד להשאיר כמו קודם, אז נגיד כשאני יתקע בסקוואט ודדליפט לגמריי, יהיה צורך בלקחת הפסקה של שבוע עוד פעם?
או שמספיק יהיה עם אני רק יעשה ריסט ויעביר אותם גם לתוכנית של טקסס כמו הלחיצות, מבלי לקחת הפסקה?

כי אם אין צורך בהפסקה במעבר בין התוכניות, אז אין לי בעיה לנסות להמשיך עם התוכנית של ביל, אבל אם גם ככה מומלץ לקחת איזה ששבוע מנוחה אחריי התוכנית שלו, אז אני מעדיף כבר אכשיו לעבור לטקסס באופן מלא, כי אני גם ככה לא מאמין שיש לי עוד הרבה להתקדם בתוכנית שלו.

סתם שאלה שסיקרנה אותי..
יש הבדל בכלל בין מדקאו לבין 5X5 הליניארית?
אני מסתכל.. יכול להיות שפספסתי משהו בקריאה על ההבדל בין התוכניות?

יום שני לקחתי 400 מ"ג קפאין לפני אימון ומאז לא לקחתי ולא שתיתי משהו שמכיל קפאין..
יש מצב שאני עייף בגלל זה??זה כבר יומיים שאני מרגיש כזה רדום

זה פעם שנייה שאני לוקח פשוט זה לא נתן אפקט בכלל..אבל יום יומיים אח"כ אני לא מצליח לקום מהמיטה

---------- התגובה התווספה ב 17:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:07 ----------

שאלה-אני בחיטוב +קריאטין וקפאין לפעמים מתאמן FBW ליצנית+100 דקות אירובי בשבוע בערך
לפעמים אני מרגיש כאבים במפרקים יש מצב שזה בגלל ייבוש נוזלים? יש דרך לבדוק את זה?
יש משהו שאפשר לקחת בשביל שלא יגרם נזק?

גובהה

אני עושה תזונה של מסה ולאחר מכן אני יעשה תזונה של חיטוב אומרים לי שזה לא טוב כי אני לא יגבהה ככה זה נכון?

כפי שמושון אומר - בסוף אתה תגבה לגובה שאתה אמור להגיע אליו לפי ה DNA ולא משנה מה.

אבל אתה תממש את הפוטנציאל הגנטי שלך רק אם התנאים יהיו מתאימים (תזונה טובה, פעילות גופנית וכו')

בתקופת החיטוב אוכלים מעט, זה לא עלול לפגוע?

ההורים שלי 1.7~ מטר בערך
סבים וסבות פחות
אני יצאתי 1.93...
לא יודע עד כמה הגנטיקה הזאת אמיתית.

זה פעם שנייה שאני לוקח פשוט זה לא נתן אפקט בכלל..אבל יום יומיים אח"כ אני לא מצליח לקום מהמיטה

---------- התגובה התווספה ב 17:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:07 ----------

שאלה-אני בחיטוב +קריאטין וקפאין לפעמים מתאמן FBW ליצנית+100 דקות אירובי בשבוע בערך
לפעמים אני מרגיש כאבים במפרקים יש מצב שזה בגלל ייבוש נוזלים? יש דרך לבדוק את זה?
יש משהו שאפשר לקחת בשביל שלא יגרם נזק?
??? הורדת נוזלים קשורה לכאבים?יש משהו לקחת?

מה זה doms? הבנתי שזה איזשהו מושג ל"כאב" שמרגישים אחרי זה בשריר...כן כן שאלה מפגרת 😛 מתאימה לאשכול ><

אני יכול לפתח סיבולת לקפה/קפאין
אם אני שותה כוס קפה שחור קטן רק לפני אימון (3 פעמים בשבוע) ?

שאלה שעלולה להיות מפגרת (לכן היא כאן) -
אני יודע שחשוב לשמור על מספיק שעות שינה ומנוחה בין אימון לאימון.
לאחרונה בעיקר בגלל לחץ בלימודים ועבודה יוצא לי לישון 5-6 שעות בלילה ואז לרוב אני משתדל להשלים עוד 2-3 שעות בצהריים. לדעתכם (או אם יש מחקר בנושא אשמח לקרוא) זה נותן את אותו אפקט או שעדיף לי לנסות כבר למשוך ולישון מוקדם איזה 8+ שעות ?

תודה 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית