הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

זה לא יכול לגרום לאיבוד של מסת שריר? (שלושה שבועות שאתה לא מגיע למשקלים המקסימליים)

ככה התוכנית בנויה. האימון עדין עצים. גם ב3 שבועות הראשונים והתוכנית בנויה בצורה כזאת שאפשר לשבור שיאים. סוג של העמסה פרוגרסיבית של 2.5% משבוע לשבוע.

זו תוכנית שמתאימה לחיטוב ולמסה אז אני בספק אם אתה תאבד מסת שריר משמעותית ב3 בשבועות.

אני ממליץ לך לא להתעסק בקטנות יותר ואת האנרגיה שאתה משקיע בדאגה תשקיע בלאכול כמו שצריך ולהרים כבד.

תודה רבה...
עוד איזה חצי שעה יש לי אימון.. עכשיו הלכתי להכין קפה ושמתי לב שיש איזה משהו בכתף.. זה כואב כזה בתנועה מסויימת (כמו בהתחלה של פרס כזה).. כאב קל לא משהו רציני.. ללכת לאימון או שזה יכול להחמיר? =[
זה נהיה ממש מעצבן כל הדברים האלה
ד"א פעם אחרונה שהיה לי אימון זה בכלל ביום שישי ולא כאב לי בכלל עד היום.. אולי זה סתם משהו בשינה ואפשר ללכת?

עריכה:
הלכתי, עשיתי פרס רגיל והכל.. בסקוואט שהנחתי את המוט חשתי טיפה בכאב בפעם ב... יש מצב שזה רק יחמיר?

---------- התגובה התווספה 24-03-2011 ב 12:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה 23-03-2011 ב 14:53 ----------

אוקיי הסקתי מהמקרה שלא הייתי צריך ללכת..
חחח עכשיו אני רק מרים את היד וכואב לי הכתף.. בטוח יש שם איזה משהו.. אם זה דלקת מה אני עושה?

נערך לאחרונה:
אני ישאל את זה פה כי אני חושב שזה באמת שאלה מוזרה קצת

השאלה היא דיי מסובכת...
בעקרון אני רוצה לדעת אם כושר גופני (אירובי) יכול לשפר את התגובות של הגוף לאינסולין / חלוקה קלורית ושטויות כאלה,הכוונה שלי היא האם לבן אדם שהוא X משקל על y אחוז שומן עם כושר גופני גבוה לעומת בן אדם עם אותם נתונים עם כושר גופני נמוך יהיה יתרון בחיטוב (ללא אירובי!) בזכות היכולת האירובית הגבוה יותר שלו?

אני ישאל את זה פה כי אני חושב שזה באמת שאלה מוזרה קצת

השאלה היא דיי מסובכת...
בעקרון אני רוצה לדעת אם כושר גופני (אירובי) יכול לשפר את התגובות של הגוף לאינסולין / חלוקה קלורית ושטויות כאלה,הכוונה שלי היא האם לבן אדם שהוא X משקל על y אחוז שומן עם כושר גופני גבוה לעומת בן אדם עם אותם נתונים עם כושר גופני נמוך יהיה יתרון בחיטוב (ללא אירובי!) בזכות היכולת האירובית הגבוה יותר שלו?
לא לרוב האנשים, בעיקר לא עד % שומן נמוך.

את האמת ההגיון אומר לי אחרת,אבל לפעמים ההגיון לא נכון...
אני דיברתי על הבדלים קיצוניים בכושר גופני,הבדל בין בן אדם שבקושי רץ קילומטר לבין בן אדם שיכול לרוץ מעל 10 קילומטר למשל...

את האמת ההגיון אומר לי אחרת,אבל לפעמים ההגיון לא נכון...
אני דיברתי על הבדלים קיצוניים בכושר גופני,הבדל בין בן אדם שבקושי רץ קילומטר לבין בן אדם שיכול לרוץ מעל 10 קילומטר למשל...
מה הכושר הגופני ישנה מבחינת הירידה במשקל? כלום. הקלוריות ששרפת בפעילות הגופנית אלו הקלוריות שלא אכלת בתפריט התזונה.
אירובי כן יכול לשפר מצד של רגישות לאינסולין, כולסטרול ומדדים אחרים בגוף, אבל:
א. זה לא משמעותי בד"כ
ב. גם אם זה משמעותי זה בד"כ לאנשים שמנים מאוד שחולים כבר במשהו
ג. רגישות לאינסולין לא שווה לירידה טובה יותר במשקל לאורך זמן.

רוב האנשים יש להם רגישות בינונית לאינסולין, ככה שלהתעסק עם זה יהיה קקה במיוחד כשאין לך מושג איפה אתה עומד.

מהם משקלים אידיאליים לסיום ss לבחור שהתחיל בן 15, 1.64, 49 קילו (בסקוואט, דדליפט, בנץ', ופרס) ? סתם שאני יוכל להציב מטרות לבינתיים.

מהם משקלים אידיאליים לסיום ss לבחור שהתחיל בן 15, 1.64, 49 קילו (בסקוואט, דדליפט, בנץ', ופרס) ? סתם שאני יוכל להציב מטרות לבינתיים.

אין דבר כזה "משקלים אידאליים". רוץ עם התוכנית כמה שתוכל, אתה רק תרוויח מזה.

אין דבר כזה "משקלים אידאליים". רוץ עם התוכנית כמה שתוכל, אתה רק תרוויח מזה.

אני רק רוצה לקבל אינדיקציה להמשך, שאם אני אתקע במשקל מסויים אני יוכל להשוות אותו אם המשקלים הסופיים ולראות אם אני צריך לאכול יותר \ לישון יותר וכו' או שהגעתי לסוף התוכנית (ברור שיש לי עוד כמה חודשים טובים). כמובן שאם אני יוכל להמשיך יותר ולהעלות עד כמה קילוגרמים למוט זה מה שאני יעשה. כמו שאמרתי, רק לקבל אינדיקציה.

זה לא אחראי אבל סבבה אני כן מבין את הסקרנות.

המשקל שלך ישתנה עם התוכנית (במידה ותאכל) והמשקלים יעלו. אתה יכול לעבור על הלוגים של האנשים פה - כן יש גם בגילך ובערך באותם משקלים.

בלינארית העזרים של WORKOUT 3 הם:
מקבילים עם משקל
כפיפות מרפקים עם מוט
לחיצה צרפתית..

בלחיצה צרפתית יש לי לחץ מאוד גדול על המרפק בגלל איזה מכה שקיבלתי שם.. אפשר להחליף אולי באיזה בנץ' צר או משהו? (באותו אימון יש בנץ'.. אז אני לא בטוח)

זה ממש לא משנה
אתה אפילו יכול להכניס פשיטות בפולי אם זה מה שיהיה הפתרון ללחץ.
כמעט כל תרגיל ליד אחורית יהיה טוב

אם נגיד יש לי 14 אחוזי שומן אז מה ההבדל אם קודם אני יעשה מאסה ואז חיטוב או ישר יתחיל לעבוד על שרירים אבל עם תפריט ניטרלי?

אין גדילה משמעותית במצב חיטוב\ניטראלי למעט מקרים ספציפיים כמו מתאמן מתחיל שמן\מתאמן שחוזר אחרי תקופה וכו'.... בקיצר אין דבר כזה לעלות 100% שריר ו0% שומן ביחד.

בתקופת החיטוב אני הולך לעשות FBW(עדין לא עשיתי מסה,קודם אני רוצה לרדת במשקל)ואז אני בוחר משקלים שנוחים לי ועד סיום החיטוב אני לא יצליח לעלות משקלים?
וגם אם עשיתי קודם מאסה ואז חיטוב אז בחיטוב אני גם נשאר על אותם משקלים עד סוף החיטוב?
ואיך אני יכל לדעת איזה משקלים טובים לי אם זה פעם ראשונה?

אפשר לשפר משקלי עבודה גם בחיטוב. המטרה בחיטוב היא שמירה על משקלים עבודה גבוהים בליל יותר מדי נפח עם דגש על עצימות.
לגבי איך אתה יכול לדעת משקלי עבודה.... פשוט בודקים כמה מרימים. אם אתה מתאמן מתחיל שרוצה לחטב וכנראה המשקלי עבודה שלך ישתנו אז פשוט תשאף לעלות שבועית או לפי התוכנית שתבחר.

אין במאמר הזה סתירה?
http://www.kilogram.co.il/2202

יתרונות ביצוע פעילות אירובית בזמן עלייה במאסה
1. התאוששות משופרת

חסרונות ביצוע פעילות אירובית בזמן עלייה במאסה
1. שריפה קלורית מול גדילת מסת שריר
2. אימון יתר/פגיעה בהתאוששות
כתוב בהמשך שזה תלוי בעצימות כמה תהיה השפעה שלילית ובהתחלה מדברים על השפעה חיובית.

אין סתירה, כי הצוין בפירוש שהמפתח פה הוא העצימות של הפעיות האירובית.

לעומת ההתייחסות בחסרון למקחרים שבוצעו על פעילות אירובית אינטנסיבית ולא פעילות לא עצימה כמו שלייל ממליץ. דווקא זה מחזק ולא סותר.

לקחתי מפה מהפורטל תכנית אימונים לחיטוב,3 פעמים בשבוע.
אבל נגיד את התרגיל לרגליים אני לא יכל, אז אפשר להיכנס לאתר הזה http://www.bodybuilding.com/exercises/
לראות עוד תרגילים שעובדים בדיוק על אותם שרירים ולהחליף אבל להשאיר את מספר החזרות והסטים??
בכאילו כי התכנית אימונים זה לא תכלס התרגילים אל השרירים שאליהם צריכים לעבוד נכון?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית