הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,293
12,431
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

האמת שלא ידעתי בכלל שיש פוטבול בארץ עד לא מזמן, ככה שלא. קשה לי לדמיין לשחק בחום שבארץ עם כל הציוד, אני אישית משחק יותר טוב כשקר, אני זוכר היה פה בשנה שעברה יום דיי חם יחסית אבל לא קרוב אפילו לחום וללחות בארץ, והיה לי יותר קשה לשחק, אבל אולי זה עניין של הרגל.

רק בשביל שלא יהיה ספק:

הליגה בחורף ומשחקים בחמישי שבת בערב
שנופל משחק בשישי זה באמת גהנום

הליגה בחורף ומשחקים בחמישי שבת בערב
שנופל משחק בשישי זה באמת גהנום

יש אתר שאני יוכל לעקוב אחרי תוצאות?
וסתם עוד שאלה, עד כמה זה רציני בארץ? אני כראנ עוד כמה שנים יחזור לארץ, ומעניין אותי עד כמה זה רציני.

יש איזו טבלה נורמלית שמסבירה על אחוזי שומן של נשים, מה זה אחוזי שומן גבוהים , ממוצעים, נמוכים .
תודה

משהו מוזר

לפני האימון אני רואה שיש לי כרס קטנה כזאתי,ואחרי האימון שאני גם מזיע בטירוף חח אני רואה קוביות ואין כרס בכלל איך זה הגיוני הדבר הזה?

בבנץ' פרס לאיזה איזור בחזה מורידים את המוט?
המאמרים פה והמאמנים במכון שלי בלבלו אותי לגמרי.

לאיזור של הסרעפת, כלומר לחלק התחתון של החזה ממש מעל הבטן...
אצלי זה גם הנקודה הגבוהה ביותר, ואם אתה נמצא בפוזה נכונה עם לחץ על הטרפזים אתה תראה שהאיזור הזה מוגבה קצת...

שלום אני בן 17
אני מגיל 8 עד גיל 16 היה לי דלקת פרקים כרונית.היום אני בסדר ,עברתי את המחלה הארורה.
קיצר הרופא המטפל שלי אמר לי שאני יכל לעשות משקולות.
אני עושה SS,זה בסדר?
הורים שלי לוחצים לשאול

---------- התגובה התווספה 04-05-2011 ב 15:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה 03-05-2011 ב 19:21 ----------

שלום אני בן 17
אני מגיל 8 עד גיל 16 היה לי דלקת פרקים כרונית.היום אני בסדר ,עברתי את המחלה הארורה.
אני עושה SS,זה בסדר?
הורים שלי לוחצים לשאול
אנשים בקשה תעזרו לי זה חשוב

שלום אני בן 17
אני עושה SS,זה בסדר?
הורים שלי לוחצים לשאול

---------- התגובה התווספה 04-05-2011 ב 15:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה 03-05-2011 ב 19:21 ----------

אנשים בקשה תעזרו לי זה חשוב

אני אישית לא יודע, אבל זה לא שאלה מפגרת אז תפתח אשכול בפורום "אימונים"

בחזרות האחרונות כשקשה בפרס אני מרגיש כאילו הגב בעליון עומד להתמוטט אחורה. אני מרגיש שאני מעגל את הגב (שניהיה קשה) ואז אחרי הסט אני מרגיש לחץ בגב העליון וקשה לי טיפה להתכופף. זה דיי מלחיץ אותי אז אני שואל אם זה בעיה בטכניקה או סתם בעיה פסיכולוגית אצלי. אגב גם שמתי לב שאני לא מצליח לשמור על שרירי הבטן מכווצים כשאני עובר את הראש בכמה סנטימטרים.

בקובץ שיש אליו לינק מהפורטל לגבי הטקסס יש תרגילי עזר ביום של האימון ווליום, מקבליים ומתח.. הם תרגילי עזר או חלק בלתי נפרד מהאימון?

יש לי שאלה לגבי סקוואט ולחיצת רגליים, כמעט כל האנשים המתאמנים הרציניים שראיתי אומרים לי שזה אחד התרגילים חשובים, כמו שכתוב במאמר שלכם שאנשים אומרים וגם פה באתר הרוב מציעים לשלב סקוואט, אם לחיצת רגליים הינו תרגיל טוב יותר לרגליים ומחזק אותן יותר איך הגיע לראש של כל האנשים האלה שסקוואט יותר טוב. גם היום בחדר כושר שאלתי 5 מדריכים רק אחד המליץ על לחיצת רגליים וארבעת האחרים על סקוואט.. אני לא מבין את ההיגיון..

יש לי שאלה לגבי סקוואט ולחיצת רגליים, כמעט כל האנשים המתאמנים הרציניים שראיתי אומרים לי שזה אחד התרגילים חשובים, כמו שכתוב במאמר שלכם שאנשים אומרים וגם פה באתר הרוב מציעים לשלב סקוואט, אם לחיצת רגליים הינו תרגיל טוב יותר לרגליים ומחזק אותן יותר איך הגיע לראש של כל האנשים האלה שסקוואט יותר טוב. גם היום בחדר כושר שאלתי 5 מדריכים רק אחד המליץ על לחיצת רגליים וארבעת האחרים על סקוואט.. אני לא מבין את ההיגיון..

לחיצת רגליים היא לא תרגיל יותר טוב לרגליים מסקוואט. תריץ חיפוש על הדיון שהתפתח על המאמר. זה שאפשר להרים משקלים יותר כבדים ו"לבודד" את הרגליים לא הופך את זה לתרגיל יותר טוב, בדיוק כמו שרבע/חצי סקוואט לא תרגיל יותר טוב מסקוואט מלא.

אני לא מוצא את הדיון, אתה יכול לשים קישור בבקשה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית