אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

זה כואב רק בזמן האימון או שאתה מרגיש את השרירים תפוסים שם גם אחר כך?

אם אתה מרגיש שזה כאב בשרירים אז יכול להיות שהכל תקין, בכל מקרה הייתי מעלה סרטון לבדיקת טכניקה בדדליפט. במקרה הכי גרוע תלך לאורטופד (למרות שרוב הסיכויים שהוא יגיד לך לעבוד עם משקל יותר נמוך ולעלות בהדרגה, מה שהם תמיד אומרים).

כן,המדריך אמר לי שאני "מגזים" עם המשקלים והמליץ לי לא לעשות 5 חזרות,לפחות הוא מכבד את החלטותי,הוא אמר "כל עוד אתה לא פוגע בעצמך ועושה את זה נכון הכל בסדר",אבל ראוי לציין את המאמנים בחדר הכושר שלי איך שהם רואים אותי עושה את התרגילים האלה הם באים אלי בלי שאני מבקש אפילו.

כן,המדריך אמר לי שאני "מגזים" עם המשקלים והמליץ לי לא לעשות 5 חזרות,לפחות הוא מכבד את החלטותי,הוא אמר "כל עוד אתה לא פוגע בעצמך ועושה את זה נכון הכל בסדר",אבל ראוי לציין את המאמנים בחדר הכושר שלי איך שהם רואים אותי עושה את התרגילים האלה הם באים אלי בלי שאני מבקש אפילו.
אז תצביע ותגיד להם "יש שם כמה משקולות על הרצפה שמישהו לא החזיר"

אחת ולתמיד
3 פעמים בשבוע אירובי, האם כדאי לעשות HIIT או 40 דקות ריצה?
אני באחוז שומן 20+
אני יורד יפה גם ללא אירובי אבל אני מרגיש לא טוב בלי אירובי... ממש חסרה לי ההרגשה של שריפת השומן.

אחת ולתמיד
3 פעמים בשבוע אירובי, האם כדאי לעשות HIIT או 40 דקות ריצה?
אני באחוז שומן 20+
אני יורד יפה גם ללא אירובי אבל אני מרגיש לא טוב בלי אירובי... ממש חסרה לי ההרגשה של שריפת השומן.

תשמע אם אתה יורד במשקל ויש התקדמות גם בלי אירובי אני לא רואה שום סיבה להכניס אירובי.
ולא ידעתי שאתה מרגיש איך שומן נשרף, אתה יכול ללמד אותי גם איך מרגישים את זה?

תשמע אם אתה יורד במשקל ויש התקדמות גם בלי אירובי אני לא רואה שום סיבה להכניס אירובי.
ולא ידעתי שאתה מרגיש איך שומן נשרף, אתה יכול ללמד אותי גם איך מרגישים את זה?

אתה צריך להיות מאוד ציני בתגובותיך בפורום ואז אתה תתחיל להרגיש את השומן נשרף גם באימונים.
זה בסדר, אתה בדרך הנכונה. ;)

טוב סליחה על הבלבולי מוח שרשמתי,בטח זה בילבל אתכם.
לעניין:האם פעילות פיזית אינטנסיבית כמו גירופים במשך 5 שעות רצופות או דחיסה של 400 קיטבקים במדפים ששוקלים 30 קילו כל אחד,תעצור לי את התפתחות השרירים?

נערך לאחרונה:
טוב סליחה על הבלבולי מוח שרשמתי,בטח זה בילבל אתכם.
לעניין:האם פעילות פיזית אינטנסיבית כמו גירופים במשך 5 שעות רצופות או דחיסה של 400 קיטבקים במדפים ששוקלים 30 קילו כל אחד,תעצור לי את התפתחות השרירים?

כן זה בהחלט יכול להפריע אבל לעצור זה לא, הכל זה עניין של התאוששות של שירירם

זה אינדיבידואלי, כל עוד האחיזה לא מפריעה להתקדמות. בדרך כלל זה בסביבות 120-130 קילו, אבל יש כאלה שממשיכים גם מעבר לזה.

אם אני יתחיל לפני זה משנה? מלה בסוף יצטרך אחיזה כפולה.

נערך לאחרונה:
כן, כי אחיזה רגילה מאד מחזקת את האמות ואת יכולת האחיזה שלך. עדיף להמשיך עד שהיא תגביל אותך.

היי, יש לי בערך שנה וחצי עד שאני מתגייס לצבא, בקרוב (עניין של שבוע שבועיים) אני נרשם לחדר כושר
השאלה שלי היא, אם לעולם לא התאמנתי והמשקל גוף שלי הוא 70 על 1.75 עם אחוז שומן של 14% בערך.
אני יכול לגדול מספיק כדי להיראות באמת בן אדם חזק?
אני רוצה לפני צבא להיות כמה שיותר מסתי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית