הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

היי, יש לי בערך שנה וחצי עד שאני מתגייס לצבא, בקרוב (עניין של שבוע שבועיים) אני נרשם לחדר כושר
השאלה שלי היא, אם לעולם לא התאמנתי והמשקל גוף שלי הוא 70 על 1.75 עם אחוז שומן של 14% בערך.
אני יכול לגדול מספיק כדי להיראות באמת בן אדם חזק?
אני רוצה לפני צבא להיות כמה שיותר מסתי

בטח
ולא הייתי מוותר על אימוני סיבולת ( כי זה הרוב הגדול שעושים בצבא)

שלום,יש לי שאלה מפגרת 😆
נגיד ואני בקצב עליה של 2 קילו בחודש,האם לתוכנית האימונים תהיה ההשפעה העיקרית על כמה מתוך זה יהיה שריר וכמה שומן?

שלום,יש לי שאלה מפגרת 😆
נגיד ואני בקצב עליה של 2 קילו בחודש,האם לתוכנית האימונים תהיה ההשפעה העיקרית על כמה מתוך זה יהיה שריר וכמה שומן?
מן הסתם. אם אתה לא מתאמן ועולה 2 קילו כל חודש, זה לא יהיה שריר (או לפחות ממש קצת)
עם תוכנית אימונים טובה שמגרה את השריר כמו שצריך, תהיה גם עליה במסת שריר.

לגבי SS, אני עושה את התוכנית PPST מהפורטל.
לגבי הדדליפט באימון B כתוב 5x1 זה אומר 5 חזרות x סט 1 לא?
היום מאמן אמר לי שמתכוונים פה לפרמידה של 5 סטים בקפיצות של 5, נגיד 50x5, 55x5, 60x5 וכו' ככה עד 70 בסט האחרון..
חח כמה סטים לעשות את הדדליפט?

שלום,היום ובאימון הקודם הרגשתי טיפ טיפה לחץ על הגב תחתון בדדליפט ובסקוואט,האם זה בגלל שאני לא מכניס את הבטן? (מצטער על הפיגור השכלי.) 😃::

יש לציין כי לאחר האימון הכאבים הקלים עברו כאילו לא היו.

נערך לאחרונה:
שלום,היום ובאימון הקודם הרגשתי טיפ טיפה לחץ על הגב תחתון בדדליפט ובסקוואט,האם זה בגלל שאני לא מכניס את הבטן? (מצטער על הפיגור השכלי.) 😃::

יש לציין כי לאחר האימון הכאבים הקלים עברו כאילו לא היו.

תכווץ את שריר הבטן וזוקפי הגב, חזה למעלה, וגב לא עגול!

לעשות שריר או פשוט להכניס ת'בטן? ומתי לעשות את זה? תמיד?
זה יותר קרוב ללעשות שריר מלהכניס את הבטן, זה אמור לקרות באופן ספונטני יחד עם הוולסלוה. פשוט תזכור להוציא את החזה.

תמיד מתי שאתה שובר שיא הטכניקה שלך לא תיהיה מושלמת נכון ?פשוט בא מאמן ואמר לי אין טעם לעלות או להיות משקל גבוה עם טכניקה לקוייה ואאמרתי לו תמיד מתי שאתה שובר שיא זה לא יהיה מושלם אבל הוא אמר לי לקחת דוגמה ממתחרים מתי שהם שוברים שיאים ,הטכניקה שלהם מושלמת ואין טעם להיות במשקל גבוה עד שהטכניקה ממש טובה וכבר בתנועה הרגילה שלך ...זה נכון?

ב3-4 ימים אחרונים אני יושן 2 שעות בלילה ו3-4 בצהריים ערב.יום רביעי היה אימון אחרון של SS עם דדליפט.
אם אני אלך ואני יהיה על אותם משקלים עד שאני יסדר את השינה זה יהיה אפקטיבי? זה יכל לגרום לפציעה?

תגידו לי מתי אני צריך לסיים את הדהירה של המשקלים? ביום שבת הזה יהיה לי חודש ל SS
אני פשוט מרגיש כמו מת כבר באימונים וכל אימון אני מוסיף 5 קילו בסקוואט 10 קילו בדדליפט ו5 קילו ב BOR,מתי אני גם צריך להתחיל מתח אם בכלל? היום בסוף האימון ניסיתי לעשות סתם סט ולא היה לי כ"כ כוח עשיתי 6 חזרות

מה זאת אומרת... אתה רוצה להפסיק להצליח לעלות משקלים...?
אם במשך חודש אתה מעלה בקפיצות כאלה זה מעולה, תמשיך ככה.
התוכנית נגמרת כשאתה כבר לא מצליח להוסיף משקל מאימון לאימון (או בעיקרון אחרי 2 ריסטים לסקוואט וריסט אחד לדדליפט)

כן אבל רשום שאחרי כמה שבועות צריך להפסיק את זה ופעם רשום אחרי חודש אז אני לא בטוח,למרות שאני כבר מתחיל להרגיש שהעסק מוגזם בשבוע האחרון עם הקפיצות האלה.
וכאמור לחתוך את העלאה בחצי.
ודרך אגב זה לא מוזר שאני עושה רק 35 קילו בפרס ו60 קילו בנץ? אני לא בטוח לגבי הטכניקה שלי בבנץ.
כי אני מרגיש שהם קשים לי ממש כמו דדליפט אז יש מצב זה טכניקה?

אני בסביבות ה 45 פרס ו 80 בנץ אז ניראה לי היחס שלך בסדר.
ולחתוך בחצי כשאתה צריך.
אם קראת את המאמר השלם על SS (השאלות ותשובות) אז יש שם הסבר, אם אתה גומר עם 3 הסטים בקלות עם תנוע מהירה של המוט אז אתה יכול להעלות ב 5 ואם אתה מסיים בקושי עם תנוע איטית של המוט אז תעלה ב 2.5
(בסקוואט למשל)

יום ראשון אני מתחיל את התכנית חיטוב דל פחמימות.
מבחינת אימונים אני מתחיל גם התוכנית הליניארית של ביל סטאר אני צריך עזרה עם הקובץ אקסל.
http://www.lbs.co.il/LabTests/5×5_intermediate_v0.3.xls

מבחינת אימון ראשון איזה משקל אני אמור לשים ?
לכתוב בתכנית משקלים התחלתיים נמוכים להזין אותן בקובץ אקסל ולרוץ עם התוכנית ?
או שללכת למכון כושר לבדוק מה הrm1 לכל תרגיל ואז להזין את המשקלים בקובץ האקסל ולרוץ איתו ?

ועוד משהו קטן בנוגע לקובץ שלא הבנתי :
Tonnage Cutoff מה זה אומר ומה אני צריך להזין שם ?
ולמטה למטה בקובץ יש שם כותרת של Tonnage
לא הבנתי מה אומר הקטע שם

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית