הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

יום ראשון אני מתחיל את התכנית חיטוב דל פחמימות.
מבחינת אימונים אני מתחיל גם התוכנית הליניארית של ביל סטאר אני צריך עזרה עם הקובץ אקסל.
http://www.lbs.co.il/LabTests/5×5_intermediate_v0.3.xls

מבחינת אימון ראשון איזה משקל אני אמור לשים ?
לכתוב בתכנית משקלים התחלתיים נמוכים להזין אותן בקובץ אקסל ולרוץ עם התוכנית ?
או שללכת למכון כושר לבדוק מה הrm1 לכל תרגיל ואז להזין את המשקלים בקובץ האקסל ולרוץ איתו ?

ועוד משהו קטן בנוגע לקובץ שלא הבנתי :
Tonnage Cutoff מה זה אומר ומה אני צריך להזין שם ?
ולמטה למטה בקובץ יש שם כותרת של Tonnage
לא הבנתי מה אומר הקטע שם
אולי בכל זאת ? זה ממש חשוב לי !

יש לי כבר תקופה ארוכה התכווצויות שרירים בלילה/בשינה - אבל אלה לא התכווצויות רגילות או כואבות. לפעמים כשאני נרדם ליד מישהו הוא מספר לי אחר-כך שכל הגוף שלי לפעמים פשוט קופץ בטירוף, וזה קורה כמה פעמים במהלך השינה.
מה ההסבר לזה? האם זה נורמלי? יש מה לעשות בנידון?
אני מתסף במגנזיום שאמור למנוע את זה לפי מה שהבנתי, ואת האמת שזה עוזר, אבל סתם מעניין אותי לדעת למה זה קורה לי.

עד כמה חשוב ולמה להתחיל SS מ- 80% RM5?
למי שכבר יש ניסיון כלשהו בביצוע התרגילים, ההמלצה היא להתחיל עם משקל הנמוך בכ-20% מהמשקל המקסימלי איתו תוכלו לבצע 5 חזרות. אם אתם לא בטוחים לגבי בחירת המשקלים, זכרו שקצב העליה במשקלים בתוכנית הוא מאוד גבוה ועדיף להתחיל עם משקל נמוך מידי מאשר להתחיל עם משקל כבד מידי ולהתקע מהר.
כתוב שצריך להוריד בכ- 20% מה RM5 אבל לא כתוב למה. אני מתחיל SS וקצת מתבאס מהאימונים שאני אעביר במהירות ובקלילות בתחילת התכנית, ואם כבר אני הולך על זה אני רוצה לדעת לשם מה זה.

נערך לאחרונה:
אני רוצה לבצע SS אך יכול להיות שבהתחלה לא אוכל לבצע דדליפט, אל תשאלו למה בבקשה.
מה לעשות במקום התרגיל למשך כשבוע שבועיים פחות או יותר? לג פרס? כיאילו תרגיל לרגליים או תרגיל לגב?

---------- התגובה התווספה 09-07-2011 ב 21:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה 08-07-2011 ב 22:19 ----------

כתוב שצריך להוריד בכ- 20% מה RM5 אבל לא כתוב למה. אני מתחיל SS וקצת מתבאס מהאימונים שאני אעביר במהירות ובקלילות בתחילת התכנית, ואם כבר אני הולך על זה אני רוצה לדעת לשם מה זה.

..?

סימני מתיחה

התחילו להופיע לי סימני מתיחה עצבניים באיזור הכתף-בייספס (בשתי הידיים אבל במיוחד ביד שמאל) וזה די מוזר כי אני בחיטוב והתרגיל היחיד שאני עושה שקשור לאיזור זה פרס ואני עושה אותו כבר הרבה זמן. הם גם די מציקים\על סף כואבים:98sf: זה יכול להיות משהו אחר ולא סימני מתיחה? כדאי ללכת לבדוק את העיניין?

שבוע שכואבת לי הכתף השמאלית, בפרס הורדתי למוט ריק רק בשביל להזרים שם דם, הכתף התחילה לכאוב כנראה בגלל שאני לא רגיל למקום שבו אני מניח את המוט בהיי בר. מה לעשות?

רשום שם למה. קצב העליה בתוכנית גבוהה, ובשביל למנוע ממך להיתקע מהר עדיף להתחיל מרף נמוך יותר.

מה האחוז שומן בתחרות ?
ומה ההקיף יד הכי גדול שיש, וכמה של קולמן ?

אני חדש בסקוואט ולאחר האימון יש לי כאבים בטרפז העליון, כאב בשריר כאילו עבדתי על הטרפזים
האם בסקוואט הטרפזים עובדים או שזה כאב מהמשקל עצמו?

Hb זה על הטרפז העליון וlb על התחתון נכון? אם כן אז היי באר

אז יכול להיות שזו הסיבה שכואב לך.
כמו שאמרת ב HB המוט ממוקם על הטרפזים, זה יכול לעבור לך עם הזמן

שלום,יש לי שאלה קצת מוזרה בקשר למשקלים של דדליפט אני כרגע חודש בתוכנית ומושך 90 קילו,התחלתי עם 30 קילו,עכשיו אני מתכוון לתת עוד 5 חודשים בתוכנית הזאת או כמה שאפשר עד שאתקע,אבל בקצב הזה אני מרגיש שבסופו של דבר אני גם אגיע ל200 קילו דדליפט,זה בכלל ריאלי או שאני אתקע?

הכל ריאלי ותלוי בך.
אם תעשה נכון כל מה שנדרש כדי להתקדם אז אין סיבה שלא.

אמרו לי לא להסתכל ישר בדדליפט זה לא בריא לעמוד שידרה,צוור בגיל ההיתבגרות ועדיף להתסכל למטה 45 מעלות,זה נכון?

כן בגלל שהגוף נוטה קצת כלפי מטה יש לשמור על צוואר מהגב התחתון עד
הסוף הצוואר*

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית