הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

אם אני לא מוסיף משקולת על הגב בזמן השכיבות סמיכה אז הכוח של החזה לא גודל?
ואם למשל אני אעשה עם משקולת על הגב למשך חצי שנה ואז אני אעשה פעם אחת בלי משקולת, אז אני לא אעשה במקום 30 שכיבות, 50 שכיבות נגיד?
ברור שאתה תתחזק בשתי הצורות. הכל שאלה של מה יעיל יותר.
יכול להיות שאם תעבוד עם משקל תוכל לעשות 50. אבל אם עכשיו אתה עושה 30, להגיע ל50 תוך חצי שנה זה הספק נמוך.

יש לי שאלה:
האם אימון בחדר כושר יכול לגרום לעליה בהיקף המותן (מידות מכנסיים)? או שזה בהכרח השמנה?

יכול. הגלוטוס (ישבן) גדל, הקוואדס וההמס (ירכיים) גדלות, כל זה מוביל למידת מכנסיים גדולה יותר, גם במותן.

אני בSS (מתחיל).
הטכניקה שלי דיי גרועה בדדליפט, וגם בסקוואט אני לא כוכב. אני לא בטוח אם כדאי לי להמשיך להתאמן בתוכנית אם אני לא עושה טכניקה נכונה. שאלתי את המדריך והוא לא היה ממש תומך (יש להם משהו נגד דדליפט, כמו תמיד אנשים שלא יודעים מה הם עושים הורסים לאחרים שכן רוצים לדעת מה עושים). מה הדרך הכי טובה לשפר את הטכניקה שלי בסקוואט ודדליפט?

לקרוא את הספר לראות סירטונים ולהעלות סירטונים שלך לפה כדי שיתקנו אותך אין דרך קסם.

ברור שלא. בגלל זה קוראים להם תרגילים מורכבים.
איפה אפשר למצוא את הספר?

מבחינת עומס על הרגליים. מה מכביד יותר ריצה(הליכון, אספלט) או מכשיר קרוס טריינר?
אני שואל כי אני פשוט מרגיש כל הזמן שהרגליים שלי לא מתאוששות מספיק אחרי אימוני כוח. במיוחד איזור הירכיים

אמאזון, תריץ חיפוש.
יש כמה גרסאות, אתה מתכוון לגרסא הזאת:
http://www.amazon.com/Starting-Strength-2nd-Mark-Rippetoe/dp/0976805421/ref=ntt_at_ep_dpt_1
נכון?
וכמה זה עולה בארץ? לא ממזמן הזמנתי ספר אחר (הפתעה, רוב הנערים בישראל יעדיפו לקרוא סטטוס מפגר בפייסבוק, שאם נתרגם אותו לשפת פיתוח הגוף נקבל "סקוואט פוגע בגדילה".) ואמא שלי דיי תתעצבן. גם מכון, גם הצלחתי להתפשר איתה בקשר למסה, וגם הספר הקודם. אבקש בכל מקרה.

דרך אגב, יש לי עוד שאלה: איך הרגליים השחיפיות של אנשים מצליחות להחזיק את הגוף העליון השור שלהם? דיי נבהלתי כשהיה עמוס במכון, אולי היו שתיים עם רגליים בפורפורציות.

מבחינת עומס על הרגליים. מה מכביד יותר ריצה(הליכון, אספלט) או מכשיר קרוס טריינר?
אני שואל כי אני פשוט מרגיש כל הזמן שהרגליים שלי לא מתאוששות מספיק אחרי אימוני כוח. במיוחד איזור הירכיים

מישהו?

אני לא מנסה לרוץ אחרי אימון קשה לרגליים, אחרי כמה פעמים שניסיתי ובקושי קמתי מהמיטה למחרת

אני רץ ביום שאחרי אימון הכוח, אבל אז יוצא שאני מגיע לאימון כוח עם רגליים גמורות

שוב - אם האימון כוח כולל אימון רגליים אינטנסיבי, אין שום סיבה לחשוב שלמחרת ההתאוששות שלך הסתיימה ואתה יכול לרוץ, או שלמחרת הריצה אתה כבר יכול לעשות אימון כוח. אתה צריך לתעדף את המטרות שלך.

אם אני בסקווט מעגל את הגב אבל פנימה לא החוצה זה בסדר או שזה לא טוב?

באיזה שלב זה? מעל או מתחת השבירת מקביל בעליה או בירידה?
תעלה סרטון

ריפ מדבר על זה בסרטון שלו, ואומר שצריך להיזהר גם מזה. זה קורה לאנשים גמישים מדי. הם צריכים להחזיק חזק את הבטן ולא לעגל את הגב.

אם התאמנתי בעבר על סיבולת ויצרתי מצב כזה שבגוף שלי יש לי הרבה יותר כדוריות דם לבנות מאשר אדומות
אז אני אוכל להחזיר את זה בחזרה כך שיהיו לי יותר כדוריות דם אדומות מאשר לבנות? או שזה בלתי אפשרי?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית