אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

אם אני תקופה ארוכה על אותו משקל בסקוואט. לא עולה אבל נקרע בכל סט. זה גירוי מספק לשריר? או שבגלל שאני לא עולה השריר לא יכול לגדול?

אם אני תקופה ארוכה על אותו משקל בסקוואט. לא עולה אבל נקרע בכל סט. זה גירוי מספק לשריר? או שבגלל שאני לא עולה השריר לא יכול לגדול?

מספיק כדי לשמר אותו אבל לא כדי לגדול

גם בהנחה שזה כרגע סף המקסימום שלי ואני לא מצליח לעלות עוד?

אתה חייב ליצור הרס גדול יותר של שריר על מנת להתקדם
אם אתה על סף המקסימום שלך אתה יכול להוריד עצימות ולהוסיף נפח שיגרום להרס שריר גדול

למשל במקום 3*5*200 לעשות 6*10*140

אתה חייב ליצור הרס גדול יותר של שריר על מנת להתקדם
אם אתה על סף המקסימום שלך אתה יכול להוריד עצימות ולהוסיף נפח שיגרום להרס שריר גדול

למשל במקום 3*5*200 לעשות 6*10*140

תודה על העזרה.

אתה מדבר על 200 ואני מדבר על משקל של 70, יחי ההבדל:)

תודה על העזרה.

אתה מדבר על 200 ואני מדבר על משקל של 70, יחי ההבדל:)

זאת בסה"כ דוגמא אבל זה עוזר להבהיר למה תוכניות כח בתור התחלה הן טובות למטרות היפרטרופיה בטווח הרחוק. אם אתה על 70 קילו אתה עוד לא מספיק חזק כדי לעבור לפיצולים למיניהם וכנראה הבעיה אחרת.

יש איזו נוסחה שמאפשרת לדעת מה מסת השריר לפי ה-RMR, בהנחה ויודעים פחות או יותר את אחוז השומן?

מה הם צריכים מוטות? הם נכשלים הם זורקים את המשקולות לריצפה.

והדבר השחרו הגדול הזה שהוא מוציא ממנו את המשקולת, זה כלוב.

בחימום אני עושה ריצה קלה של חמש דקות בערך , זה בעיה אם אני רץ עם הנעליים השטוחות של האימונים?

לא נורא בכלל, אפילו מומלץ מדי פעם
זה כמו לרוץ ב5 FINGERS. מחזק את כף הרגל בצורה שאי אפשר לחזק בנעלי ריצה רגילות ומונע ניוון שלה ובעיות עתידיות באכילס.

אם אני מקדיש לריצה 45 דקות אז לפי מה שאני מבין מצב אידיאלי למטרת שריפת קלוריות הוא משהו כמו רבע שעה אינטרוולים קצרים ולאחר מכן חצי שעה של ריצה בדופק בינוני. אז לפי ההיגיון אם אני מסיים אימון כוח שיש בו שינויים חדים בדופק(כמו באינטרוולים) ואחריו רץ בעצימות קלה-בינונית במשך 15-20 דקות אז המשוואה הראשונה תקפה גם לגבי מצב כזה?

תקפה מבחינת מאזן הזמנים?

תקפה ברמה של
אינטרוולים+חצי שעה עצימות בינונית

בגדול הכוונה היא האם אימון הכוח נחשב אותו הדבר כמו ריצת אינטרוולים והריצה אחריו במשך חצי שעה היא האפשרות היעילה ביותר לשריפת קלוריות בפרק הזמן הנתון?

לא. הדופק זה לא הפרמטר היחיד שמסתכלים עליו. באינטרוולים מעורבת מערכת האנרגיה הגליקוליטית/לקטית(תלון באורך כל אינטרוול ריצה) שאינה מעורבת באימון כח.

איזה תרגיל מתאים יותר כדי לשפר סיבולת בחזה,יד אחורית וכו'-מקבילים או שכיבות סמיכה ?

הבנץ' פרס שלי כרגע הוא 70 ל5 חזרות ואני תקוע על המשקל הזה כבר הרבה זמן. האם יהיה יעיל להתחיל את הסט הראשון ולנסות לעשות 80*5 ואחרי זה לחזור לרדת במשקל. העניין הוא שאני מרגיש שבסט הראשון אני יכול ללחוץ עוד קצת אבל בסטים אחרי, אני כבר נאבק עם האחרון?

יש לי מין התכווצויות בשריר התאומים ברגל שמאל. כאילו פתאום מתחיל לכאוב לכמה שניות ואז מפסיק.
זה איזה שבועיים ככה,אפילו טיפה יותר.
מה כדאי לעשות? קומפרסים יעזרו או שרק צריך לחמם?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית