הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

בעקבות שיחה עם חבר, כמה ממשקל הגוף מרימים בערך בשכיבת שמיכה?

נגיד אדם שוקל 100 קילו, כמה בערך הוא מרים? (שכיבת שמיכה רגילה, לא יהלום ולא רחבה ולא בשיפוע)

בהנחה שמרכז הכובד הוא בערך בשני שליש המרחק בין קצה הרגל לכתפיים, הכוח הנדרש הוא שני שליש מהמשקל, כלומר אותו אדם "מרים" 67 ק"ג בערך, וזאת כאשר הוא בנקודה הנמוכה ביותר, כשהגוף מקביל לרצפה. בהמשך התנועה, אם אתה רוצה להיות ממש פדנטי, צריך להכפיל את זה בקוסינוס הזוית שבין הגוף לרצפה (זה לא משנה בהרבה, בנקודה הכי גבוהה מדובר על משהו כמו 0.95).

שאלה קצרה -
האם ניתן לבצע את פרוטוקול 1 של לייל בבוקר שאחרי העמסת פחמימות בהנחה שאני בצום לילי? או שהפרוטוקול הזה לא יעיל אחרי העמסה?

איזה הבדל יהיו בתוצאות בין להתאמן בחדר כושר עם משקולות והכל לבין להתאמן במתח, שכיבות שמיכה וכל הדברים האלה - כמו הסירטונים האלה שרשום WORKOUT ?

אימוני משקל גוף יועילו יותר לסיבולת וגדילת השריר תהיה מוגבלת, אבל במשקולות ניתן להוסיף משקל ולהמשיך להתקדם.

לא מצליח לשבור מקביל בסקוואט והסיבה היחידה אחרי מעבר על הטכניקה בעקבות חזרה לאימונים היא כנראה חוסר גמישות במצב הקשה שלו, מה הלאה?

מס' שאלות לגבי סקוואט בSS:
אם בתור התחלה אני מתרגל סקוואט ומשתמש בשתי מדרגות קטנות בסגנון הBOX SQUAT,אני מגיע עם התחת עד המדרגה(בגובה המתאים) ועולה חזרה ,כמובן שומר על שרירים מכווצים לאורך כל התנועה ולפי כל העקרונות של ריפ,האם זה בסדר לעבוד ככה בתור התחלה?

שאלה נוספת:
יש איזה תרגיל שיכול לעזור לי עם כיווץ גב תחתון שמדמה את הישיבה אחורה בסקוואט?
כל פעם שאני שובר מקביל,הגב מתעגל והכיווץ הולך לעזזל ואז אני גולש קדימה..

אישה בת 40 בערך שמאולם לא התאמנה בחדר כושר יכולה להתחיל עם תוכנית לחיטוב מהפורטל אפ.בי.דאבליו. ללא כל הכנה מוקדמת? ( ונחליף את כל התרגילים החופשיים למכונות. בשביל הבטיחות)
בכללי האם מתאמן מתחיל (ממש ״בחיתוליו״) יכול לעבוד בטווח חזרות נמוך של 6 ומטה ללא כל הכנה מוקדת? (במקרה בו הוא עובד במכונות ואין חשש לתנועה לא נכונה.)
תודה מראש שואל את זה בשביל מישהי עם הנתונים הנל״

כשעושים ג'רק - בהנחה שכל פעם אותה הרגל הולכת קדימה - זה לא עלול ליצור חוסר איזון בין הרגליים? 🤡

אם הג'רק שלך יותר גבוה מהמשקל שאיתו אתה עושה סקוואטים 🤡

מס' שאלות לגבי סקוואט בSS:
אם בתור התחלה אני מתרגל סקוואט ומשתמש בשתי מדרגות קטנות בסגנון הBOX SQUAT,אני מגיע עם התחת עד המדרגה(בגובה המתאים) ועולה חזרה ,כמובן שומר על שרירים מכווצים לאורך כל התנועה ולפי כל העקרונות של ריפ,האם זה בסדר לעבוד ככה בתור התחלה?

שאלה נוספת:
יש איזה תרגיל שיכול לעזור לי עם כיווץ גב תחתון שמדמה את הישיבה אחורה בסקוואט?
כל פעם שאני שובר מקביל,הגב מתעגל והכיווץ הולך לעזזל ואז אני גולש קדימה..

אתה יכול לתרגל את ההתישבות לאחור בצורה כזו, אבל למה שתחליף את הסקוואט בזה? תעשה סקוואט ותנסה להתקדם, תעלה סרטונים לביקורת ובנוסף תתרגל box squat.

לגבי הגב התחתון, זה משהו שאתה צריך להיות מודע לו במהלך העבודה. לא נראה לי שיש תרגיל עזר כלשהו שאמור לתקן את זה. פשוט תשמור עליו חזק ואל תיתן לו להתעגל ותאיט קצת את מהירות החזרות כדי שתוכל לבצע את זה כמו שצריך.

אתה יכול לתרגל את ההתישבות לאחור בצורה כזו, אבל למה שתחליף את הסקוואט בזה? תעשה סקוואט ותנסה להתקדם, תעלה סרטונים לביקורת ובנוסף תתרגל box squat.

לגבי הגב התחתון, זה משהו שאתה צריך להיות מודע לו במהלך העבודה. לא נראה לי שיש תרגיל עזר כלשהו שאמור לתקן את זה. פשוט תשמור עליו חזק ואל תיתן לו להתעגל ותאיט קצת את מהירות החזרות כדי שתוכל לבצע את זה כמו שצריך.

עם הגב התחתון הסתדרתי,עכשיו השלב השני זה העברת המשקל לעקבים ולא קדימה,ראיתי באיזה סרטון הדרכה,אפשר לעלות על שתי כריות עם החלק הקדמי של כף הרגל באויר ,מוט במשקל נמוך ולתרגל סקוואט,ככה בעצם יודעים לאן המשקל עובר ,אם הוא עובר קדימה אז פשוט מתנתקים קדימה מהכריות האלה,זה נשמע קצת מסוכן האמת...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית