הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

איך אני יודע אם ״נפצעתי״ ?
אני עושה ss וישר אחרי הסקוואט אתמול התחילה לכאוב לי רגל ימין (בירך), אני מכיר את הפרוטוקול של ריפ וזה נראה לי ממש אוברקיל ביחס לכאב..אני חושב לעשות פשוט ריסט להוריד בערך 10 קילו ממשקל הסקוואט(בכל מקרה הגעתי לנקודה שאני צריך ריסט) באימון הבא ולראות איך הולך. מה אתם אומרים ?

נערך לאחרונה:
מה הסיבה לזה שגם בתוכניות כוח, אם ממליצים לעשות תרגילי עזר, אז זה בתווך חזרות גבוה ?

איך אני יודע אם ״נפצעתי״ ?
אני עושה ss וישר אחרי הסקוואט אתמול התחילה לכאוב לי רגל ימין (בירך), אני מכיר את הפרוטוקול של ריפ וזה נראה לי ממש אוברקיל ביחס לכאב..אני חושב לעשות פשוט ריסט להוריד בערך 10 קילו ממשקל הסקוואט(בכל מקרה הגעתי לנקודה שאני צריך ריסט) באימון הבא ולראות איך הולך. מה אתם אומרים ?

טוב אני לא מצליח לערוך אבל עדכון + תובנה של כמה השאלה הזאת הייתה מפגרת
יום ראשון עשיתי 90 קילו סקוואט ואחריו כאב לי, היום עשיתי ריסט כפי שרציתי לעשות, הורדתי ל-80 קילו, טיפה הרגשתי את הירך ותוך כדי שאני מסיים את 3 הסטים אני מבין כמה השאלה הייתה מטומטמת..כנראה סתם מתיחה קלה או עומס, אם למישהו יש משהו להוסיף בבקשה.
תודה.

תגידו מה לעשות במצב כזה אני מתאמן AXBXAXX ושבוע אחרי BXAXBXX
באימון B אני עושה מתח 4 סטים ל 8-7 חזרות עם 29 קילו. משקל גוף 72 אני מרגיש שאני הולך להתקע תיכף ואני מעלה בקילו בכל אימון להשאיר את זה ככה ופשוט לזרום עם זה ? כנל לגביי מתח סופינציה

תגידו מה לעשות במצב כזה אני מתאמן AXBXAXX ושבוע אחרי BXAXBXX
באימון B אני עושה מתח 4 סטים ל 8-7 חזרות עם 29 קילו. משקל גוף 72 אני מרגיש שאני הולך להתקע תיכף ואני מעלה בקילו בכל אימון להשאיר את זה ככה ופשוט לזרום עם זה ? כנל לגביי מתח סופינציה

תמשיך להעלות משקל עד שאתה לא מצליח לסגור את מספר החזרות הנ"ל של הסטים ואז תשאיר את המשקל עד שאתה כן מצליח לסגור את החזרות ואז תעלה שוב משקל .... וחוזר חלילה

תמשיך להעלות משקל עד שאתה לא מצליח לסגור את מספר החזרות הנ"ל של הסטים ואז תשאיר את המשקל עד שאתה כן מצליח לסגור את החזרות ואז תעלה שוב משקל .... וחוזר חלילה

אני לא רוצה להעלות יותר מידי מישקל בשביל לא לרדת לטווח חזרות נמוך מידי וגם אני לא רוצה להתחיל לזייף
נראה לי שאני פשוט יעבור לאחיזה יותר צרה מהרחבה שאני עושה זה מקל עלי וגם קצת לגוון 😵‍💫🥊

טוב אז ככה:
SS סיבוב שני. התחלתי בנץ מ 75, אחרי 6 שבועות 92.5 בלי להתקע. באימון של ה 92.5 סט אחרון סימתי רק 4 חזרות. יש מצב בגלל חוסר ריכוז. מה אתם ממליצים - להעלות ל 95 או לסגור יפה את ה 92.5 ?

תקוע גם כבר כמה אימונים בפרס, מה עדיף לעשות ריסט או להתקדם קצת בפוש פרס ואז לחזור לפרס ?

טוב אז ככה:
SS סיבוב שני. התחלתי בנץ מ 75, אחרי 6 שבועות 92.5 בלי להתקע. באימון של ה 92.5 סט אחרון סימתי רק 4 חזרות. יש מצב בגלל חוסר ריכוז. מה אתם ממליצים - להעלות ל 95 או לסגור יפה את ה 92.5 ?

תקוע גם כבר כמה אימונים בפרס, מה עדיף לעשות ריסט או להתקדם קצת בפוש פרס ואז לחזור לפרס ?

לגבי הבנץ', ההמלצה המאמר בפורטל מציעה לעשות PAUSE קטן לאימון אחד במקרה כזה, אבל יש גם שאומרים שכל עוד סגרת 13 חזרות (-אתה סגרת 14 לשם הבהרה) אתה יכול להעלות משקל אימון הבא. לגבי הפרס לא יודע לענות לך.

ראיתי פה איזו המלצה לעשות את הלינארית עם לחיצות של טקסס איך התוכנית אמורה להראות במתכונת הזאת?<

טוב אז ככה:

עקרונית ההמלצה אומרת שאם סגרת 13, אתה ממשיך.
כשאני הייתי עושה אפילו 14 וחצי, ועוד חצי בזכות הספוטר, הייתי עושה שוב אותו משקל עד שאני נועל 15 חזרות.
לפי מה שעושה לך טוב בקיצור.😃

---------- התגובה התווספה ב 23:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:34 ----------

ראיתי פה איזו המלצה לעשות את הלינארית עם לחיצות של טקסס איך התוכנית אמורה להראות במתכונת הזאת?<

כן, אני בליניארית שילבתי בנץ' פרס לפי מתכונת טקסס.
זה נראה ככה:

כל התוכנית רגילה לחלוטין כמו שהיא, רק בבנץ' פרס זה נראה ככה:

תחילת שבוע יום נפח 5X5 עם משקל שלא רחוק מהשיא שלך לחמישיה, ואתה עוד מעלה אותו כל שבוע ב-2.5 קילו.
סוף שבוע אתה מנסה לסגור חמישיה כבדה.
וככה זה ממשיך.
בטקסס אמורה להיות שלשה כבדה, אבל אני הייתי הולך על חמישיות כי בלניארית כל התרגילים מבוססים על חמישיות כבדות בסוף.

מבחינת חימום אין צורך לעשות את משקלי החימום לחמישיות.

נניח יש לך נפח של 100 קילו:

60X5
75X4
85X3
95X2
100X5X5

אם יש לך חמישיה כבדה עם 110 למשל:

60X5
75X4
90X3
100X2
110X5

תציב משקלים שנוח לך לחימום, רשמתי לדוגמא איך אני הייתי עושה.

בהצלחה!

צריך להסתכל למטה כמה מטרים לקדימה (באלכסון למטה)

שאלה:
יש לי כאבים במפרק שמאל (כנראה בגלל שלא הוצאתי טוב בבנץ פרס, וגם ככה המשקל היה כבד מדי לאותו אימון)
זה לא כואב לקפל את כף היד קדימה ואחורה, משמע בפרס זה לא מפריע. אבל זה כן כואב וכל פעם יוצא קליק כשאני מסובב את האמה במקום, וכואב לקפל את כף היד לצדדים, בקיצור......... בבנץ זה ממש כואב.

במקרה עכשיו יש לי שבוע הפסקה מאימונים, אז האם בשבוע של הפסקה לגמרי זה יכול לעבור ?
אני רציתי בשבוע הזה לעשות מתח ומקבילים, זה יכול להפריע להתאוששות של היד ? (כי אם זה באמת יכול לעבור בשבוע, אז אני אוותר על המתח מקבילים)

איך אני מוסיף משקל למתח?עד עכשיו השתמשתי במשולות כאלה שקושרים לרגליים אבל זה משקלים קטנים ואני רוצה לעלות עוד,יש למישו רעיון?

איך אני מוסיף משקל למתח?עד עכשיו השתמשתי במשולות כאלה שקושרים לרגליים אבל זה משקלים קטנים ואני רוצה לעלות עוד,יש למישו רעיון?

אפשרות א'-דאמבל כבד בין הרגליים, לא כל כך נוח.
אפשרות ב'-הלקנות חגורה ולקשור עליה פלטות, כמקובל והרבה יותר נוח.

צריך להסתכל למטה כמה מטרים לקדימה (באלכסון למטה)

שאלה:
יש לי כאבים במפרק שמאל (כנראה בגלל שלא הוצאתי טוב בבנץ פרס, וגם ככה המשקל היה כבד מדי לאותו אימון)
זה לא כואב לקפל את כף היד קדימה ואחורה, משמע בפרס זה לא מפריע. אבל זה כן כואב וכל פעם יוצא קליק כשאני מסובב את האמה במקום, וכואב לקפל את כף היד לצדדים, בקיצור......... בבנץ זה ממש כואב.

במקרה עכשיו יש לי שבוע הפסקה מאימונים, אז האם בשבוע של הפסקה לגמרי זה יכול לעבור ?
אני רציתי בשבוע הזה לעשות מתח ומקבילים, זה יכול להפריע להתאוששות של היד ? (כי אם זה באמת יכול לעבור בשבוע, אז אני אוותר על המתח מקבילים)
אני הייתי ממליץ לך לנוח שבוע בלי לעשת כלום אפילו מקבילים או מתח שלא יעמיס על היד וכל יום למרוח פעמיים עד שלוש בן גיי האדום [אני מאוד מרוצה ממנו] ולראות אם זה עובר
לי אישית גם היה כאב במפרק וזה עבר לי אחרי שבוע עם איך שציינתי למעלה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית