הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

אני הייתי ממליץ לך לנוח שבוע בלי לעשת כלום אפילו מקבילים או מתח שלא יעמיס על היד וכל יום למרוח פעמיים עד שלוש בן גיי האדום [אני מאוד מרוצה ממנו] ולראות אם זה עובר
לי אישית גם היה כאב במפרק וזה עבר לי אחרי שבוע עם איך שציינתי למעלה

אוקי תודה.
בן גיי זה לא לשרירים ?

ובהקשר הזה וגם סתם בכללי - חימום לטיפול וקירור זה למניעה ?

איך אני מוסיף משקל למתח?עד עכשיו השתמשתי במשולות כאלה שקושרים לרגליים אבל זה משקלים קטנים ואני רוצה לעלות עוד,יש למישו רעיון?

בהנחה שאתה לא עושה יותר מ 10 קילו, דאבל בין הרגליים יהיה בסדר גמור...

חוץ מזה לי הייתה שיטה, לשים חגורה, ואז - אם יש לך במכון תחגורות הקטנות לרגל שמחברים לקרוס (http://www.exrx.net/WeightExercises/RectusAbdominis/CBLyingLegHipRaise.html)
אז בעזרת החגורה הזאת לחבר את המשקולת לחגורה הגדולה.

נערך לאחרונה:
אוקי תודה.
בן גיי זה לא לשרירים ?

ובהקשר הזה וגם סתם בכללי - חימום לטיפול וקירור זה למניעה ?

בהנחה שאתה לא עושה יותר מ 10 קילו, דאבל בין הרגליים יהיה בסדר גמור...

חוץ מזה לי הייתה שיטה, לשים חגורה, ואז - אם יש לך במכון תחגורות הקטנות לרגל שמחברים לקרוס (http://www.exrx.net/WeightExercises/RectusAbdominis/CBLyingLegHipRaise.html)
אז בעזרת החגורה הזאת לחבר את המשקולת לחגורה הגדולה.
אין לי חגורה אז זה בעיה ועם דאמבל לא כ"כ נוח אבל ננסה תודה בכל מקרה

לוקח את החגורה לגב מחבר אילה שרשרת ברזל עם שאקל ותולה על השרשרת ברזל משקל .
הבנת?

כרגע אין לי עוד חגורה אבל תודה בכל זאת..
אפשרות א'-דאמבל כבד בין הרגליים, לא כל כך נוח.
אפשרות ב'-הלקנות חגורה ולקשור עליה פלטות, כמקובל והרבה יותר נוח.

כה עם דאמבל זה לא נוח וחגורה אין לי כרגע.ותודה בכל זאת

נערך לאחרונה:
כמו שאמרתי יש לי שבוע חופש מאימונים. כדאי אולי לעשות חיטובון P: ?.. אפשר להוריד איזה קילו נוזלים ואולי כמעט קילו שומן... לא ?

אני מאוד לא גמיש ברגליים ובכללי,בדיוק התחלתי SS.
האם יש המלצות למתיחות מסוימות בזמן התכנית הזו?

היה לי כשל היום בפרס 60KG הצלחתי רק 4 חזרות בסט הראשון אני שוקל 71KG במגמת עלייה
איך אתם ממליצים לי להמשיך עם הפרס ? להוריד לכמה ?

היה לי כשל היום בפרס 60KG הצלחתי רק 4 חזרות בסט הראשון אני שוקל 71KG במגמת עלייה

מה הלך בסטים האחרים? כמה חזרות סגרת טוטאל? מה הלך אימונים קודמים? פרט קצת.

אני ב SS כבר 8 שבועות עד עכשיו התקדמתי בפרס 2.5קילו מאימון היום נתקעתי ב60קילו בסט הראשון לא הצלחתי את החזרה ה-5

לפי כללי התכנית - נסה עוד שני אימונים. אם לא תצליח לסגור חמישיות - תוריד 10-15%, כלומר ל-52.5 ומשם תבנה את עצמך מחדש.

כמה סגרת טוטאל ?
אני לפני כמה אימונים נתקעתי ב 57.5, אחרי שלוש אימונים (כל אימון ניסיתי שוב אותו משקל) סגרתי את ה 57.5 עם 6 חזרות בסט האחרון. אימון אחרי זה העלאתי ל 60, הכל מעולה אבל סט אחרון סימתי רק 4, אולי בגלל חוסר ריכוז.
אין מצב שאימון הבא אני אעשה 62.5, לא ניראה לי הגיוני במשקלים כאלה להמשיך להתקדם כל אימון ב 2.5.

אחרי שאתה מצליח לסגור את ה 60 כמו שצריך, לאימון הבא או שתעלה פחות משקל (ע"י סוגרים) או שפשוט תעשה עוד הפעם 60 אבל ליותר חזרות.

במסה עדיף מספר תרגילים גבוה או נמוך לכל שריר?[/QUOTE
לדעתי 6-8 זה הטווח הכי טוב ולשרירים הקטנים אם אתה רוצה לבודד אז בסביבות ה12 עליי זה עבד יופי
קודם כל תודה אבל לא התכוונתי לחזורת,התכוונתי למס' תרגילים בכל אימון..יעני בדר"כ במסה עושים הרבה סוגים של תרגילים לכל שריר או מעט?(לדוגמא דחיקת חזה פרפר וכו' או רק תרגיל אחד)

קודם כל תודה אבל לא התכוונתי לחזורת,התכוונתי למס' תרגילים בכל אימון..יעני בדר"כ במסה עושים הרבה סוגים של תרגילים לכל שריר או מעט?(לדוגמא דחיקת חזה פרפר וכו' או רק תרגיל אחד)
אה אני הייתי מתרכז בתרגילים המורכבים ומוסיף איזה תרגיל ליד אחורית וקדמית
מה המשקלי עבודה שלך בתרגילים המורכבים?

אה אני הייתי מתרכז בתרגילים המורכבים ומוסיף איזה תרגיל ליד אחורית וקדמית
מה המשקלי עבודה שלך בתרגילים המורכבים?

אני מתאמן בחד"כ מאוד קטן כי אני גר גם בישוב מאוד קטן אז לצערי עוד אין מוט חופשי אז התרגילים המורכבים היחידים שאני עושה זה בסמיט- בנץ' ולפני כשבוע התחלתי לעשות גם סקווטים..(ודרך אגב אני מתאמן מתחיל אז המשקלים שלי לא גבוהים).

כשאני מבצע את הפרוטוקול ה-1 של לייל לשומן עיקש, מה יהיה זמן אידיאלי לבצע אותו ב-KCD? יום לאחר העמסת הפחמימות - אפשרי? יומיים? בהנחה שאני מבצע אותו על הבוקר בצום.

מה הכוונה בכל בלוק בתכנית HST
כל בלוק בתכנית הוא שבועיים ויש בו 6 אימונים כל שבוע שלוש אימונים כאשר בבלוק השלישי מתקדמים עם שנתקעים ואז אפשר לאפס את התוכנית ולהתחיל מהתחלה
בבלוק הראשון עובדים עם MR15
בבלוק השני עם MR10
בבלוק השלישי עם MR5
יש לך מידע על התוכנית בפורטל

כשאני מבצע את הפרוטוקול ה-1 של לייל לשומן עיקש, מה יהיה זמן אידיאלי לבצע אותו ב-KCD? יום לאחר העמסת הפחמימות - אפשרי? יומיים? בהנחה שאני מבצע אותו על הבוקר בצום.

לפני ההעמסה או יומיים - שלושה אחרי העמסה.

ובקשר לHST יש גם בלוק 4.
http://www.kilogram.co.il/255/תוכנית-אימונים-hypertrophy-specific-training/

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית