הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

אחרי דדליפט יש הרגשה כאילו נתקע אוויר באוזן...לא כל כך שומע את עצמי ואת אחרים שומע פחות טוב כשזה קורה...עובר אחרי 30 שניות בהרך...
תופעה הזאת תקינה? יש לציין שהרגשתי משהו דומה לפעמים באימוני MMA אבל עכשיו זה הרבה יותר עוצמתי. זה בעיה אצלי או שזה תקין? ומה ההסבר לתופעה?

אחרי דדליפט יש הרגשה כאילו נתקע אוויר באוזן...לא כל כך שומע את עצמי ואת אחרים שומע פחות טוב כשזה קורה...עובר אחרי 30 שניות בהרך...
תופעה הזאת תקינה? יש לציין שהרגשתי משהו דומה לפעמים באימוני MMA אבל עכשיו זה הרבה יותר עוצמתי. זה בעיה אצלי או שזה תקין? ומה ההסבר לתופעה?
כנראה אתה נושם לא נכון, אל תשכח להוציא אוויר בעלייה ולהכניס בירידה.
זאת הסיבה היחידה שנראית לי הגיונית.

כנראה אתה נושם לא נכון, אל תשכח להוציא אוויר בעלייה ולהכניס בירידה.
זאת הסיבה היחידה שנראית לי הגיונית.
😣 תנסה אתה להוציא אוויר באמצע עלייה אחי אם אתה מצליח אני מצדיע לך . אני פעם אחת בגלל חוסר ריכוז עשיתי את זה גם איבדתי את המתח בזוקפים וגם כולי הייתי סחרחורת ! אתה צריך להוציא אוויר שאתה סיימת את התנועה לקחת אוויר לפני העלייה במשך כל העלייה אתה מחזיק את האוויר !

😣 תנסה אתה להוציא אוויר באמצע עלייה אחי אם אתה מצליח אני מצדיע לך . אני פעם אחת בגלל חוסר ריכוז עשיתי את זה גם איבדתי את המתח בזוקפים וגם כולי הייתי סחרחורת ! אתה צריך להוציא אוויר שאתה סיימת את התנועה לקחת אוויר לפני העלייה במשך כל העלייה אתה מחזיק את האוויר !

אז יכול להיות זה דווקא בגלל שאני מנסה להוציא אוויר בזמן העלייה. ובכל מקרא זה תקין נכון? לא צריך ללכת לרופא או משהו?

חחחחחחחחח מה תפסתם אותי על מילה שגויה אחת?
התכוונתי בקיצור לנשום כמו שצריך קשה לתאר את זה שאתה לא עושה את התרגיל באותו רגע(;

חחחחחחחחח מה תפסתם אותי על מילה שגויה אחת?
התכוונתי בקיצור לנשום כמו שצריך קשה לתאר את זה שאתה לא עושה את התרגיל באותו רגע(;

לא, תפסנו אותך על קשקוש. וזה לא ממש קשה לתאר: קח נשימה עמוקה, תעשה את החזרה ותוציא אוויר אחרי שנעלת את המשקל.

די פשוט אפילו, לא?

כמה חלקים יש לשריר החזה?
אימון בלי שיפוע ובשיפוע שלילי מגרים את כל החלקים בחזה?

יש את Musculus pectoralis major שזה החזה הגדול
ויש את
Musculus pectoralis minor והוא נמצא יותר עמוק משריר החזה הגדול.
אימון בלי שיפוע עובד על כל החזה בכלליות.
לפי מחקרים עבודה עם שיפוע חיובי לא מגרה יותר את הסיבים העליוניים של החזה מאשר בלי שיפוע(לדעתי זה חרטא).
לעומת זאת אפשר לתת דגש על הסיבים התחתוניים אם עובדים עם שיפוע שלילי או מקבילים רחב וכו...

נערך לאחרונה:
לא, תפסנו אותך על קשקוש. וזה לא ממש קשה לתאר: קח נשימה עמוקה, תעשה את החזרה ותוציא אוויר אחרי שנעלת את המשקל.

די פשוט אפילו, לא?
לזה התכוונתי, תיארת את זה יותר טוב ממני

תגידו בתרגיל פרס מפרק כף היד אמור להיות ישר ?
בעת העלייה כן, אך כאשר אתה מגיע למצב ההתחלתי המוט אמור להישען על החזה ולא על המפרקים

אחרי כל סט אני מרגיש את המפרק ביד אנוס נראה לי טכניקה לקויה

אם אני לא מצליח יותר להתקדם בדדליפט ב-2 אימונים בשבוע איך אני עושה תאימון השני ? אם אותו מישקל או התאוששות ?

אם במשך שלושה אימונים ברציפות לא תצליח לשפר את הדדליפט, תעשה ריסט קטן למשקלים

כן הגיע הזמן כנראה לאיזה ריסט קטן אני 14 שבועות מתקדם בתרגיל הזה יפה כרגע אני על 150ל5

מה עדיף לחזה
מקבילים רחב X5/מקבילים רחב עם גריבטון X8/לחיצת חזה במוט בשיפוע שלילי?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית