הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

יש לי שאלה די מפגרת - אם אני לוקח הורומון גדילה (טיפול גדילה לא לבודי בילדינג) אז אימון במכון כושר יכול לפגוע בטיפול (להשתמש ביותר הורומון גדילה בשביל בניית שריר או משהו כזה במקום עצמות)?

למדו היום בקורס שעבודה על RM1 1 100% זה מסוכן כי אתה מפעיל לחץ על העורק ואתה יכולם לקבל דום לב
😣
בבקשה תסבירו לי אתה העיקרון של זה ולמה רוב PL שמכיר שעברו את גיל ה60 עדיין חזקים ובריאים ?

במקרה עברתי את הקורס הנפלא הזה ואף אחד לא סיפר לי שאפשר למות מתחת למוט כי אתה עוצר את הנשימה.

בבנץ' בשיפוע חיובי אמור להיות כימור בגב ? ובכללי אם יש למישו סירטון טכניקה טוב אני ישמח

במקרה עברתי את הקורס הנפלא הזה ואף אחד לא סיפר לי שאפשר למות מתחת למוט כי אתה עוצר את הנשימה.
תיראה יש לך מנהג לקחת כול דבר כפגיעה לאגו וזה באמת מיותר
אז אצלך לא לימדו את השטות הזאת בקורס חסר דברים מפגרים בוינגט שסותרים את עצמם ?
אני שואל מישהו אחר שעבר קורס דומה לשלי
אין לך תשובה פשוט אל תענה

ושאלה נוספת-האם זה בסדר להרגיש כאב באזור עצם החזרה אחרי מקבילים?הכאב לא של שרירים אלא יותר בכיוון של עצמות...

ושאלה נוספת-האם זה בסדר להרגיש כאב באזור עצם החזרה אחרי מקבילים?הכאב לא של שרירים אלא יותר בכיוון של עצמות...
אני גם הייתי מרגיש את זה [בערך בכיוון של באמצע של החזה, בערך איפה שמפתח הלב ] אם זה ממש כואב פשוט תפסיק לעשות את התרגיל יש לך מגוון רחב אחר של תרגילים

אני גם הייתי מרגיש את זה [בערך בכיוון של באמצע של החזה, בערך איפה שמפתח הלב ] אם זה ממש כואב פשוט תפסיק לעשות את התרגיל יש לך מגוון רחב אחר של תרגילים

שמע לא סוף הועלם,רק רציתי לדעת אם זה בסדר

שמע לא סוף הועלם,רק רציתי לדעת אם זה בסדר
שמע אם אתה רוצה שאני ימליץ לך לעשות או לא לעשות למרות הכאב שיש לך , זה לא יקרה . אני יודע שאם תרגיל כלשהו גורם לי לכאבים ואני מבצע אותו נכון אני פשוט מפסיק לעשות אותו כמו שקרה לי עם המקבילים .

יש לכם מושג איפה אני יכול ללכת לראות ספות כושר למשקולות כמו בתצוגה ?

יש לכם מושג איפה אני יכול ללכת לראות ספות כושר למשקולות כמו בתצוגה ?
איפה אתה גר? אני יודע שיש בתל אביב חנות שנקראת ״ספורט סנטר״ שיש להם מבחר נחמד של ספות , יש גם בחנויות כמו בון ספורט ומגה ספורט אבל אין להם מבחר ממש של ספות בתצוגה

איפה אתה גר? אני יודע שיש בתל אביב חנות שנקראת ״ספורט סנטר״ שיש להם מבחר נחמד של ספות , יש גם בחנויות כמו בון ספורט ומגה ספורט אבל אין להם מבחר ממש של ספות בתצוגה

בחולון .
אין בעיה להגיע לתל אביב .
אני מחפש ספות מתקפלות כי לא מתקפל לא נוח לבית ...
תודה !

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית