הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

לעשות פרוטוקול3 של לייל פעם בשבוע מספיק? חוץ מי זה יש לי אירובי 3 פעמים בשבוע ו2 אימוני כוח.
כדי לרדת לא"ש ממש נמוכים כמו 10-9% אפשר להשאיר את זה ככה או שלהחליף אירובי אחד בפעם נוספת של אימון פרוטוקול3?

שאלה שלא הייתי בטוח איפה לשאול אותה אז אני ישאל אותה פה.
אני מתאמן כמה חודשים ורואה תוצאות טובות .
נמנעתי מדדליפט מכיוון שהמאמנים במכון לא יודעים כלום על דדליפט וגם כי אני די גבוה(מטר 90) ויצא לי לראות ביוטיוב שאנשים גבוהים צריכים טכניקה שונה מאדם ממוצע,ככה שכמעט כל ההסברים של טכניקה לא עוזרים לי.
השאלה אם זה נכון שגבוהים צריכים טכניקה קצת שונה ובנוסף אני לא ממש גמיש והגב התחתון שלי הוא החולשה שלי.
בבקשה רק אנשים שמבינים יענו ,לא ילדים שעושים SS חודשיים.
תודה רבה(אם אתם עונים לי בבקשה תצטטו)😃

לפי התמונה שלך אתה לא מטר ותשעים. הייתי אומר שאתה שבעים-שמונים סנטימטרים.

אני סובל מכאב גב קל אחרי שאני עושה דדליפט וקראתי מאמר שמסביר איך לשפר את טכניקת הדדליפט כדי שלא יהיה את הכאב הזה, אבל לא בדיוק הצלחתי להבין את ההסבר שלו.
"This is the secret: right before you pull, you want to slightly “Bow” your knees (your legs) out towards your elbows — flexing the outside of your legs and thighs and activating your hips."
אל תתרגמו לי בבקשה כי את זה גם אני יכול לעשות. אני פשוט לא מבין איך זה בדיוק מתבצע.

לינק:
http://doubleyourgains.com/deadlift-...our-lower-back

תודה.

עברת מלעשות בייסיפ בדאמבלים למוט W והתחיל לי כאבים באמה(בעצם לא בשריר).
הכאב הוא רק כשאני עושה את התרגיל הזה(כפיפת מרפקים) וקצת אחריו.
קרה למישהו פעם?יש מצב אני מחזיק לא טוב צר מדי או משהו? בקיצור תודה לעזורים.

שמע אם אתה רוצה שאני ימליץ לך לעשות או לא לעשות למרות הכאב שיש לך , זה לא יקרה . אני יודע שאם תרגיל כלשהו גורם לי לכאבים ואני מבצע אותו נכון אני פשוט מפסיק לעשות אותו כמו שקרה לי עם המקבילים .

הפסקת לגמרה לעשות מקבילים בגלל הכאב הזה?ואיזה תרגיל אתה עושה במקום.
ותודה על העזרה

עברת מלעשות בייסיפ בדאמבלים למוט W והתחיל לי כאבים באמה(בעצם לא בשריר).
הכאב הוא רק כשאני עושה את התרגיל הזה(כפיפת מרפקים) וקצת אחריו.
קרה למישהו פעם?יש מצב אני מחזיק לא טוב צר מדי או משהו? בקיצור תודה לעזורים.
משהו בטכניקה שלך לקוי
הפסקת לגמרה לעשות מקבילים בגלל הכאב הזה?ואיזה תרגיל אתה עושה במקום.
ותודה על העזרה
בתור מה עשית אותו תרגיל ליד אחורית? לחזה ?

גם ליד קידמית,פשוט החלפתי ממשקולות יד למוט W
דיברתי על המקבילים

שבוע בלי אימונים מצריך סוג של ריסט קטן ?
לדעתי זה לפי איך שאתה מרגיש למשל אני אחרי שבוע מרגיש שאיבדתי מהכוח שלי ועושה ריסט של 5 נגיד ..
חבר שלי אחרי שבוע מנוחה ממשיך מאיפה שהוא הפסיק כרגיל

הייתי חולה היה לי וירוס במערכת העיכול איזה חידק או משהו ולא ממש שמרתי על תזונה רק בימים האחרונים חזרתי לאכול כמו שצריך

אפשר לעשות סקוואט בלי נעליים?
אין לי נעליים מתאימות כל כך לסקוואט...
יש לי אייר מקס נעלי ריצה של נייק ונייק elite מבין אלה עם מה הכי עדיף לי לעשות?

לעשות סקוואט כבד יחף זאת סכנת נפשות... תקנה נעלי אולסטאר ב150 שקל פשוט

אין בעיה לעשות סקוואט בלי נעליים ובעיקר דדליפט יש כאלה שמעדיפים את זה. ברוב חדרי כושר (גם שלי) אסור להתאמן יחפים, מהסיבה הזאת קניתי אולסטאר, אחרת הייתי ממשיך להתאמן יחף.

אם בכל זאת אתה רוצה נעליים מתאימות אז כל נעל עם סוליה שטוחה וקשיחה תתאים. יש לך את האולסטאר שלא עולות יקר כמו שאמרו לך מעליי.

אין בעיה לעשות סקוואט בלי נעליים ובעיקר דדליפט יש כאלה שמעדיפים את זה. ברוב חדרי כושר (גם שלי) אסור להתאמן יחפים, מהסיבה הזאת קניתי אולסטאר, אחרת הייתי ממשיך להתאמן יחף.

אם בכל זאת אתה רוצה נעליים מתאימות אז כל נעל עם סוליה שטוחה וקשיחה תתאים. יש לך את האולסטאר שלא עולות יקר כמו שאמרו לך מעליי.

גם נראה לי פאדיחה להוריד נעליים וזה...
לאח שלי יש נעל עם סולייה שטוחה מקווה שהיא תעלה עליי(מידה 47 🤯)

אם כשאני יכנס לחדר כושר אני יעשה את כל מה שהמדריך יגיד לי אז אני יתפתח ב100%?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית