הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

אם אתה רק מתחיל אתה תתפתח, כמה? זה תלוי בגנטיקה ובסוג האימון שאתה עושה, בד''כ מומלץ לקרוא מאמרים באינטרנט וללמוד לבד כי רוב המדריכים לא הכי מבינים.

גם נראה לי פאדיחה להוריד נעליים וזה...
לאח שלי יש נעל עם סולייה שטוחה מקווה שהיא תעלה עליי(מידה 47 🤯)
חחחחחחחחח אתה מקווה שהנעל תעלה עליך או שהרגל שלך לא תשחה שם??

אם כשאני יכנס לחדר כושר אני יעשה את כל מה שהמדריך יגיד לי אז אני יתפתח ב100%?
זה תלוי בהמון פרמטרים, מתאמנים טריים עולים במאסת שריר גם כשהם נמצאים בגרעון קלורי שלילי,
אז כן גם עם אימון של מאמנים אתה תוכל להתפתח, השאלה היא, כמה.
ובגלל זה הייתי ממליץ לך להתחיל SS, שיהיה לך בסיס טוב להמשך האימונים וגם כי לפי דעתי אתה תוכל לעלות מקסימום שריר עם התכנית הזאת.

חחחחחחחחח אתה מקווה שהנעל תעלה עליך או שהרגל שלך לא תשחה שם??

זה תלוי בהמון פרמטרים, מתאמנים טריים עולים במאסת שריר גם כשהם נמצאים בגרעון קלורי שלילי,
אז כן גם עם אימון של מאמנים אתה תוכל להתפתח, השאלה היא, כמה.
ובגלל זה הייתי ממליץ לך להתחיל SS, שיהיה לך בסיס טוב להמשך האימונים וגם כי לפי דעתי אתה תוכל לעלות מקסימום שריר עם התכנית הזאת.

שהנעל תעלה עלי חחחחחחחחחח

פעם אחת ולתמיד, באמת יש כזה דבר חלון הזדמנויות אחרי אימון?
אחרי האימון אין לי ממש תאבון ואני אוכל בערך שעה אחרי

כמה פעמים בשבוע צריך ללכת למכון כושר? וכמה זמן ביום צריך להיות שם?
ועוד משו, מזה הרמת מוניטין הזאת?
uUy2F.png

נערך לאחרונה:
כבקשתי (ובעזרת הרבה לחץ :D ) הסכימו להביא לחד"כ מוט חופשי,השאלה אם במוט באורך 1.60 אפשר לעשות את כל התרגילים המורכבים בצורה טובה? (בנץ' דדליפט סקוואט פרס פנדלי)

מוט זה מוט... למה לא.
הבנתי שזה אלול להיות טיפה פחות מאוזן אבל שטויות זה לא מה שבאמת ישנה...

שאלה:
עובר לחיטוב ורוצה להתאמן ככה:
ראשון וחמישי אימון FBW - סקוואט,בנץ,מתח,פרס (אולי איזה סט לידיים) 5X5 פירמידה (כמו בליניארית)
שני ורביעי - אימון משקל גוף, תווך חזרות גבוה ובעיקר עבודה סטטית.
שלישי - מין אימון הנפות, כבד... עוד לא חשבתי מה בידיוק אבל לשלב כמה שיותר את כל הגוף. קלין עם פרונט סקוואט ופוש פרס, כמה דדליפטים, אולי במתכונת של ליניארית...

מה אומרים, זה בסדר, לא יותר מדי נפח ?.. (האימוני FBW די קצרים 5X5 פירמדיה זה בקושי נפח. אימוני משקל גוף לא אמור להיות קשר כי זה בכלל משהו אחר... ועוד אימון כבד גם עם דגש על עצימות ולא נפח גבוה...)

שאלה דיי מפגרת אבל אני סקרן, אני רואה המון משקלים פה שאנשים רושמים שהם עושים בתוכניות בתרגילים סקוואט,דדליפט וכד'.. המספרים נורא גבוהים (100-200) ואני חייב לדעת זה בקילו או בליברות? כי אם זה בקילו כנראה שכל החד"כ לא משהו כי אף אחד לא נראה לי הגיע למשקלים כאלה

לחבר שלי יש שברי מאמץ מאובחנים ולכן הוא לא יכול לרוץ כרגע.
הוא רוצה לעשות פרוטוקולים,לעשות את אותו עיקרון של הפרוטוקולים רק בשיחיה גם עובד ? 😃

מה ההבדל בין LB סקוואט לHB סקוואט ראיתי סירטונים ולא הבנתי כול כך חח מישהו יכול להסביר כמו שצריך?

חבר שלי ממש היה שמן, ועכשיו בחיטוב, ועדיין שמן...
מה קורה כאשר הוא יסיים לחטב? ז"א מה קורה עם כל העור שהקייף לו את הגוף? יש דרך להיפטר מזה מלבד ניתוח?

תודה

מתח הפוך זה לא יותר יד קידמית, זה יותר יד קידמית מאשר במתח רגיל. הגב עובד אותו הדבר בשניהם :/

חבר שלי ממש היה שמן, ועכשיו בחיטוב, ועדיין שמן...
מה קורה כאשר הוא יסיים לחטב? ז"א מה קורה עם כל העור שהקייף לו את הגוף? יש דרך להיפטר מזה מלבד ניתוח?

תודה

יש לו אפשרות לגדול חזרה במאסת שריר לתוך העור תלוי כמה הוא הרזה וכמה עודף עור יש אם זה ברמה רצינית ויש הרבה מאוד (בדרך כלל אצל אנשים שמורידים לפחות 30 קילו) אז ניתוח זה הדרך היחידה אבל הוא צעיר בטח(אני מנחש) והעור יותר אסטטי ויכול להסתגל לשינוי של עד 20 קילו ככה ובהרבה מקרים אפילו יותר אם זה היה ירידה כמו שצריך ככה שהאפשר לגדול פשוט לתוך העור וזה ייסתדר

מה ההבדל בין LB סקוואט לHB סקוואט ראיתי סירטונים ולא הבנתי כול כך חח מישהו יכול להסביר כמו שצריך?
לא יודע אם ראית כבר את הסרטון הזה אבל פה הם מפרטים ממש טוב ומסבירים הכל

שאלה:לגבי בנץ' פרס חיפשתי בגוגל קצת ולא הבנתי בדיוק הכי טוב להגיע עם המוט הרבה אומרים לקו פטמות ויש כאלה שגם אומרים מתחת - אז לאן בדיוק הוא צריך להגיע ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית