הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

במכון שלי יש רק כלוב אחד לסקוואט ומקום אחד לעשות פרס בנץ' ו2 מוטות לדדליפט, ואין לי אפשרות לעבור מכון.
כדאי בכל זאת לעשות SS?? או שהתנאים לא מספיק טובים??

נערך לאחרונה:
במכון שלי יש רק כלוב אחד לסקוואט ומקום אחד לעשות פרס בנץ' ו2 משקולות לדדליפט, ואין לי אפשרות לעבור מכון.
לא הבנתי מה זה אומר 2 משקולות לדדליפט... עושים דדליפט עם מוט

כשאני עושה דדליפט ומניח את המוט אחרי חזה הפלטות מסתובבת ורק צד אחד של המוט זז קדימה/אחורה ואז אני צריך לסדר את המוט לפני שאני עושה עוד חזרה, יש דרך למנוע את התזוזה של המוט שהוא על הרצפה?

כשאני עושה דדליפט ומניח את המוט אחרי חזה הפלטות מסתובבת ורק צד אחד של המוט זז קדימה/אחורה ואז אני צריך לסדר את המוט לפני שאני עושה עוד חזרה, יש דרך למנוע את התזוזה של המוט שהוא על הרצפה?
פשוט למשוך את הצד שזז לכיוון הנגדי ולסדר שתגיע למשקלים גבוהים זה כבר יסתדר מעצמו .

במכון שלי יש רק כלוב אחד לסקוואט ומקום אחד לעשות פרס בנץ' ו2 משקולות לדדליפט, ואין לי אפשרות לעבור מכון.

לא נראה לי ששווה לך לעבור מכון, גם לי אין מקום מסוים לעשות דד ליפט אז אני מוריד את המוטות בטחון בכלוב ועושה שם...

אני בן 14.5 גובה 1.70 שוקל 60 ק"ג
די שחיף אבל יש לי גוף טוב,ואני חזק,יש לי גנטיקה טובה...
חשבתי לעשות SS אבל הבנתי שזה משמין,ועושה כרס,ציצים לא יודע מה ואני לא רוצה להשמין אני רצה פיתוח גוף שהוא יהיה יפה ולא שמן.
אז אולי לעשות חיטוב במקום??

יש לי 3 מוטות אולימפיים במכון, אחד לבנץ', אחד לבנץ' עם שיפוע ועוד אחד עם כלוב.
תמיד יש מוט פנוי, ולפעמים אני גם מחכה קצת עד שמתפנה(בד"כ הבנץ' תפוס).
אין עם זה בעיה שתיקח טיפה הפסקה בין כל תרגיל, גם ככה SS זה לא תוכנית ארוכה ומידי פעם צריך הפסקות ארוכות.
אגב אתה תמיד יכול לשאול את המאמנים באיזה שעות אין עומס(אצלי במכון עד 5 בערב אין כמעט אנשים ואחרי השעה 9 גם כן יחסית ריק)

אני בן 14.5 גובה 1.70 שוקל 60 ק"ג
די שחיף אבל יש לי גוף טוב,ואני חזק,יש לי גנטיקה טובה...
חשבתי לעשות SS אבל הבנתי שזה משמין,ועושה כרס,ציצים לא יודע מה ואני לא רוצה להשמין אני רצה פיתוח גוף שהוא יהיה יפה ולא שמן.
אז אולי לעשות חיטוב במקום??
וואי יש לך מזל שזה אשכול השאלות המפגרות אם אתה שחיף אז איזה סיבה יש לך לעשות חיטוב?! ואיך אתה אומר שיש לך גנטיקה טובה אם יש לך מבנה יונה?

מי שעושה SS נגיד אני רואה שמלא מעלים סירטונים לבדוק טכניקה של הסקוואט ושל הדדליפט,לפעמיים של הפרס אבל איך אף אחד לא בודק תטכניקה שלו בחתירת פנדליי? או שכולם עושים חתירה רגילה הטכניקה בחתירת פנדליי קשה יותר מדדליפט או מפרס לדעתי

נערך לאחרונה:
וואי יש לך מזל שזה אשכול השאלות המפגרות אם אתה שחיף אז איזה סיבה יש לך לעשות חיטוב?! ואיך אתה אומר שיש לך גנטיקה טובה אם יש לך מבנה יונה?

מי שעושה SS נגיד אני רואה שמלא מעלים סירטונים לבדוק טכניקה של הסקוואט ושל הדדליפט,לפעמיים של הפרס אבל איך אף אחד לא בודק תטכניקה שלו בחתירת פנדליי? או שכולם עושים חתירה רגילה הטכניקה בחתירת פנדליי קשה יותר מדדליפט או מפרס לדעתי
מה אתה מפגר מה קשור הגנטיקה למבנה יונה זה לא אומר כלום !!
ומה יש לך כל הודעה או כל אשכול שלי אתה מתחיל להגיב ולרדת עליי-אז סתוםם
מה אתה נטפל אליי, אם אני שואל שאלה או שתענה או שלא תענה

נערך לאחרונה:
מה אתה מפגר מה קשור הגנטיקה למבנה יונה זה לא אומר כלום !!
ומה יש לך כל הודעה או כל אשכול שלי אתה מתחיל להגיב ולרדת עליי-אז סתוםם
מה אתה נטפל אליי, אם אני שואל שאלה או שתענה או שלא תענה
מבנה יונה קשור מאוד לגנטיקה

אם אתמול שתיתי ליטר וחצי חלב והיום בבוקר שילשלתי הכל, עדין קיבלתי את הערכים?

מה זה AB?
מה ההבדל בין AB ל SS ??
מישהו אמר לי שאני לא מספיק מוכן מנטאלית לSS ושהתוכנית שהמדריך ייתן לי בחדר כושר לא רצינית.
כדאי לי להחליף את SS ב AB ??
אמרו לי שSS זו תוכנית תובענית מדי בשבילי וAB תהיה לי פחות תובענית??
ומה עוזר יותר בפיתוח גוף? (בן 14 שוקל 58 גובה 168)

נערך לאחרונה:
מה ההבדל בין בנט רואו באחיזה רחבה לאחיזה צרה? במה מהם הלטיסימוס עובד יותר ובמה השרירים הפנימיים של הגב (שכרגע ברח לי שמם)?
בנוסף מה ההבדל בין החתירה הרגילה לחתירת פנדליי? (לא מבחינת ביצוע התרגיל אני מתכוון מבחינת השרירים המעורבים)
(קראתי את המאמרים על החתירה על ss, ועל איך להרחיב את הגב אני פשוט עדיין לא מצאתי תשובה לשאלות הללו)
תודה מראש לעוזרים

עד כמה קריטית המנוחה של היומיים בין אימון 3 לאימון 1 בלינארית?
יום חמישי היה לי אימון 3, ויום ראשון אמור להיות לי אימון (אימון 1) אבל אני לא אוכל להתאמן.
עדיף ללכת מוצ"ש או יום שני?

עד כמה קריטית המנוחה של היומיים בין אימון 3 לאימון 1 בלינארית?
יום חמישי היה לי אימון 3, ויום ראשון אמור להיות לי אימון (אימון 1) אבל אני לא אוכל להתאמן.
עדיף ללכת מוצ"ש או יום שני?
מניסיון עם תוכנית כוח שעשיתי, לא כדאי..
יצא לי לעשות 6 אימונים עם יום מנוחה בין לבין(בלי המנוחה של היומיים בסופ"ש, שני,רביעי,שישי,ראשון,שלישי,חמישי) ובאימונים החמישי והשישי באמת שרציתי למות, זה עומס על השרירים וגם אתה תהיה עייף והאימון לא יהיה כ"כ אפקטיבי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית