מאיפה הבאת את החרטוט שהוא עשה SS? הוא פרסם לפני ואחרי של חיטוב מה הקשר SS?
אל תתקוף אותו עם עובדות, אנחנו מקדשים את השבת עכשיו 😇
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאיפה הבאת את החרטוט שהוא עשה SS? הוא פרסם לפני ואחרי של חיטוב מה הקשר SS?
לדעתי התמונות של לפני ואחרי SS שיש ברשת אכן מטורפות ומעוררות השראה:193ek:
צפה בקובץ המצורף 53186
היית תקוע על 102.5 ועכשיו ישר סגרת 105, אז עובדתית זה עזר לך להתקדם.
בקשר להתאוששות - לפי העלייה במשקל נראה שאתה אוכל סבבה, אז זה לא מה שהפריע לך להתקדם במתכונת סקוואט 3 פעם בשבוע. אלא אם השינה שלך הייתה על הפנים בתקופה הזאת אפשר להגיד שעשית מה שאפשר כדי להתקדם בשלב הראשוני כמה שאפשר.
יש אנשים שתקוע להם מספרים מסויימים בראש לכל תוכנית, אבל לא כל אחד מסיים SS בהכרח עם 140 סקוואט ו-180 קילו דדליפט, צריך לתכנן את ההתקדמות לפי מה שעובד במציאות ולא כדי לרצות סטנדרטים דמיוניים מאיזה מישהו רנדומלי באינטרנט.
לא הייתי קופץ להאשים את התוכנית או את התזונה בתקיעה, רוב הסיכויים שהבעיה היא בטכניקה.Roeymiz עדכן/ה את הלוג ״לוג SS״:
עדכון לוג: 05/02/20
יש סרטונים בפנים, מבקש ביקרות על הטכניקה!
קרא את שאר עדכון הלוג...
הגיע הזמן לעבור לטקסס בבנץ? ואם כן אז מה לעשות עם הפרס? או שלנסות ריסט בכלל?
אשמח לדעתכם
@Sergio_Katz @White Walker @PowerLifting
וכמובן לכל מי שיכול לעזור 😃
כן לזה התכוונתי, כלומר שזה מצוין שהסקוואט הקל הרגיש לי כבד כי זה אומר שאין סיכוי שהייתי יכול להגיע למשקל שיא באימון הזה (האמצעי בשבוע) ואני לא במצב של 3 שיאים שבועיים.
אני לא מתכוון להגיע למשקל גוף 90 קילו, ובזמן הקרוב גם לא ל80 קילו,אבל בינתיים אני עולה במשקל בלי תלונות 📢
ואני כנראה לא הולך להגיע בSS לסקוואט 160, אבל 3 פלטות נשמע לי כמטרה טובה, וכמובן שלא אעצור עד שאמצה אותה לתומה.
בסקוואט ודדליפט יש לי עוד דרך ארוכה, לחיצות אני ככל הנראה אעבור לטקסס, ויאללה מפה להפציץ
אתה אמיתי? איך הבנת את זה ממה שכתבתי?רגע רגע רגע, עכשיו אתה אומר שמלכתחילה לא אמורים לעשות SS בפלוס קלורי? בתגובה האחרונה רשמת שהוא לא אוכל מספיק ועלייה של 200 גרם לא מתאימה לתוכנית כוח מטורפת כמו SS.
אני מעדיף לא להבין כלום בתוכנית מאשר לסתור את עצמי לגמרי תוך תגובה אחת 🤣
אם אתה מתכוון לרקון, אז הוא כתב בפירוש בכותרת "סוף SS"מאיפה הבאת את החרטוט שהוא עשה SS? הוא פרסם לפני ואחרי של חיטוב מה הקשר SS?
צדיק יסוד עולם 😇אל תתקוף אותו עם עובדות, אנחנו מקדשים את השבת עכשיו 😇
אם אתה חושב שהם נראו ככה אחרי שלא התאמנו בחיים, נכנסו למכון ועשו ss אז או שאתה מנותק מהמציאות או שאתה טרול.אתה אמיתי? איך הבנת את זה ממה שכתבתי?
כתבתי שאותם אנשים לא אמורים לעשות ss בפלוס קלורי. הסיבה לכך היא שלא מתחילים ss ב20% שומן+ בפלוס קלורי.
בבקשה אל תוציא את דבריי מהקשרם, אני שונא את זה.
אם אתה מתכוון לרקון, אז הוא כתב בפירוש בכותרת "סוף SS"
לגבי ביסט, הוא שלח קישור לשרשור בשרשור אחר שאלה תמונות שלו מסוף SS. קח:
ייעוץ - SS -מתאימה לכל מתאמן?
צדיק יסוד עולם 😇
אז עד שתוכיח שביסט התאמן 10 שנים לפני כן, תן לנו לחיות בידיעה שSS זו תוכנית מטורפת לעלייה בכוח ובמסת השריר.אם אתה חושב שהם נראו ככה אחרי שלא התאמנו בחיים, נכנסו למכון ועשו ss אז או שאתה מנותק מהמציאות או שאתה טרול.
מה זה ייתן לטענה שלך אם נקבל זאת?אז עד שתוכיח שביסט התאמן 10 שנים לפני כן, תן לנו לחיות בידיעה שSS זו תוכנית מטורפת לעלייה בכוח ובמסת השריר.
אסביר לך אחי.מה זה ייתן לטענה שלך אם נקבל זאת?
אם אני לא טועה הדיון הוא בכלל על השמנה VS עלייה מתונה במשקל.
אם אתה מתכוון להביא ציטוט של ריפטו אז עדיף שלא תטרח כי אני זוכר היטב את הפעם בה הוא טען ששומן עוזר להרים יותר משקל:wallbash:.
אז עד שתוכיח שביסט התאמן 10 שנים לפני כן, תן לנו לחיות בידיעה שSS זו תוכנית מטורפת לעלייה בכוח ובמסת השריר.
פותח השרשור:
תעלה את הפלוס הקלורי לאזור ה600-750, ותמשיך להתקדם בסקוואט 2.5 קילו כל אימון (ולא 5), בבנץ' תשתמש במיקרו פלטות (פלטה ששוקלת פחות מ1.25) ותמשיך להתקדם כל פעם שיש לך בנץ'
בהצלחההלוואי והיה לי הכוח להתקדם 5 קילו בסקוואט חח..
עכשיו אני באימון, אעדכן בהמשך
ואם הם היו עושים את SS על פלוס קלורי נמוך יותר הם לא היו מתחזקים/עולים במסת השריר בצורה טובה?אסביר לך אחי.
Yuudale כתב להתקדם בפלוס קלורי של 200, אז אמרתי שזה לא מספיק כדי להתקדם כראוי בss ואז הוא הביא לי דוגמה ל2 אנשים שלא עשו את התוכנית כמו שצריך, אז הבאתי לו דוגמה ל2 אנשים שכן עשו את התוכנית כמו שצריך.
במילים אחרות - פלוס קלורי גדול בשלבים מסוימים בתוכנית הוא נחוץ, והופכים גדולים וחזקים ולא סתם שמנים
ברור. אימנתי 27 אנשים במהלך כל החיים שלי.ואם הם היו עושים את SS על פלוס קלורי נמוך יותר הם לא היו מתחזקים/עולים במסת השריר בצורה טובה?
יש לך דוגמאות לכאלה שניסו ולא הצליחו? (בהנחה שעשו את התכנית כמו שצריך).
אפשר להתחזק יופי אפילו בגירעון קלורי, במיוחד אצל מתחילים.
מספיק שמתאמן מתחיל פתאום שם דגש על כיווץ שכמות נכון בסקוואט ו'הופ' הוא מוסיף 5 קילו באימון.
נ"ב: אין לי שום מטרה להתווכח על היתרונות והחסרונות של התכנית, אבל רקון עשה את התכנית עם יום קל באמצע השבוע שזה ממש לא SS.
זה חלק מטקסס מתהוד (שהיא גם תכנית נהדרת של ריפטו).יום קל באמצע השבוע למען האמת זה כן חלק מss אחי
עושים את זה בשלבים המאוחרים ביותר של התוכנית
שבוע טוב ומבורך, חבר יקר!
אתה אמיתי? איך הבנת את זה ממה שכתבתי?
כתבתי שאותם אנשים לא אמורים לעשות ss בפלוס קלורי. הסיבה לכך היא שלא מתחילים ss ב20% שומן+ בפלוס קלורי.
בבקשה אל תוציא את דבריי מהקשרם, אני שונא את זה.
צדיק יסוד עולם 😇
אסביר לך אחי.
Yuudale כתב להתקדם בפלוס קלורי של 200, אז אמרתי שזה לא מספיק כדי להתקדם כראוי בss ואז הוא הביא לי דוגמה ל2 אנשים שלא עשו את התוכנית כמו שצריך, אז הבאתי לו דוגמה ל2 אנשים שכן עשו את התוכנית כמו שצריך.
במילים אחרות - פלוס קלורי גדול בשלבים מסוימים בתוכנית הוא נחוץ, והופכים גדולים וחזקים ולא סתם שמנים
אתה קצת מתבלבל אחיזה חלק מטקסס מת'הוד (שהיא גם תכנית נהדרת של ריפטו).
שבוע טוב.
יאפ. זאת הכוונה.אתה קצת מתבלבל אחי
טקסס בנויה כך:
אימון נפח 5x5 - האימון הראשון בשבוע
אימון התאוששות 3x3 - האימון השני בשבוע
אימון עצימות 1x1-3 שבירת שיא אישי
ההתקדמות היא שבועית בטקסס, ולא מאימון לאימון
בוא נגולל לרגע את מאורעות הפרקים הקודמים ותכוון אותי לרגע המדוייק שהוצאתי את הדברים שלך מההקשר:
אני: *קיים*
אתה: yuudale טוען שצריך רק פלוס 200 קלוריות ל-SS וזה לא נכון כי זאת תוכנית כוח מטורפת!
אני: לא רשמתי כלום על זה, אבל ההמלצה האישית שלי למתחיל תהיה לא יותר מ-500, הרבה מתלוננים שהם סובלים מהשמנה אחרי התוכנית קבל דוגמא של איזה פאט פאק בשביל המימ
אתה: ברור שהוא לא היה צריך לעשות פלוס קלורי!
אני: אבל הרגע אמרת -
אתה: שבת שלום פוס משחק עכשיו דממה השם על הבמה
גם מה שיפה, מרוב שהוא פאט פאק חסר צורה ואנושיות אתה חשבת שהבאתי דוגמא ל-2 אנשים שונים לגמרי למרות שזה אותו בן אדם, אם זה לא מוכיח מה שרציתי להוכיח אז אני לא יודע מה יעזור פה 😛
בתמונה הראשונה, לפני שהוא הלך על העצה המפורסמת של 300 גלון חלב ביום אחרת אתה לא עושה את התוכנית, הוא אפילו הזכיר צורה של בן אדם. אני יכול להתערב שאם הוא היה שם את התמונה שלו מההתחלה פה בפורום ושואל לגבי SS היית אומר לו גם שהוא צריך לאכול כמו מטורף.
ובחזרה לענייננו - זה לא שהוצאתי את הדברים שלך מההקשר, פשוט באת עם הסתייגות לגבי אחוז שומן פתאום, אז אתה בעצמך מודה שיש אזור אפור וזה לא לגמרי או "תאכל כמו מטורף" או "אתה לא עושה את התוכנית נכון".
עשו האמת מחקר בדיוק לגבי הנקודה הזאת, 3 קבוצות שכולם על פלוס קלורי אבל כל קבוצה הייתה בפלוס קלורי אחר, מה מסתבר? שלא היה הבדל משמעותי מבחינת הגדילה במסת השריר בין הקבוצות, חוץ מהעובדה שמי שעל יותר פלוס קלורי גדל משמעותית יותר במסת השומן.
מדובר על זה ממש בתחילת הסרטון, בשביל הדיוק מ-0:22 :
למה אתה מייעץ לאנשים כמה לאכול בתוכנית מטורפת ותובענית כמו ss כשאתה לא מבין בה כלל, וכל הידע שלך בהקשר פלוס קלורי מסתמך, ככל הנראה על הדעה הרווחת בפורום לגבי 99% מהתוכניות (כי את ss שונאים פה, ומי שממליץ לעלות פלוס של 200 בss מגלה חוסר ידע בסיסי בתוכנית?אין דרישות אוכל מיוחדות לתוכנית. מקווה שלא הקשבת לטקסס מתוד ואתה באמת מכוון לעלייה של 4 קילו בחודש, לרמה שלך אין צורך לעלות יותר מקילו בחודש. מבטיח לך שלא יהיה הבדל בהתאוששות בין אם תעלה 4 קילו בחודש לבין אם תעלה קילו, אתה סתם תעלה יותר בשומן.
אפשר להתווכח על זה.יאפ. זאת הכוונה.
אמרתי יום קל באמצע השבוע.
נחש באיזו תכנית יש יום קל באמצע השבוע?
אפשר להתווכח הרבה על כל הווריאציות של SS שמסתובבות שם בחוץ מעשי ידיו של ריפטו, אבל כל עוד לא מדובר בהתקדמות מאימון לאימון - זאת לא SS המקורית מצטער.
דווקא LBS הוא הפורום היחיד שאם אכתוב בחיפוש את המשפט "תעשה SS" אמצא 1,968 תגובות כאלה.הדעה הרווחת בפורום לגבי 99% מהתוכניות (כי את ss שונאים פה, ומי שממליץ לעלות פלוס של 200 בss מגלה חוסר ידע בסיסי בתוכנית.
אולי לפני כמה שנים ההמלצה למתאמן מתחיל בפורום היתה ssדווקא LBS הוא הפורום היחיד שאם אכתוב בחיפוש את המשפט "תעשה SS" אמצא 1,968 תגובות כאלה.