הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שחיף שחיף אבל בדרך הנכונה

משך האימון שעה וחמש דקות
אימון a

חזה

לחיצת חזה במוט
סט ראשון 6 חזרות 73 קילו
סט שני 6 חזרות 73 קליו
סט שלישי 5 חזרות 73 קילו
סט רביעי 5 חזרות 73 קילו

לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם דמבלים
סט ראשון 26 קילו 9 חזרות
סט שני 26 קילו 7 חזרות
סט שלישי 26 קילו 7 חזרות

פלייס
סט ראשון 15 חזרות 10 קילו
סט שני 15 חזרות 10 קילו
סט שלישי 15 חזרות 10 קילו

כתפיים:

פרס
סט ראשון 38 קילו 7 חזרות
סט שני 38 קילו 7 חזרות
סט שלישי 38 קילו 6 חזרות

חתירה
סט ראשון 30 קילו 8 חזרות
סט שני 30 קילו 7 חזרות
סט שלישי 30 קילו 8 חזרות

יד אחורית:

פושדוון
סט ראשון 41 קילו 15 חזרות
סט שני 41 קילו 12 חזרות
סט שלישי 41 קילו 10 חזרות

משיכה מעל הראש
סט ראשון 45 קילו 12 חזרות
סט שני 45 קילו 12 חזרות
סט שלישי 45 קילו 12 חזרות

בטן:

4 סטים כפיפות בטן, 15 חזרות 10 קילו מעל הראש.

סיכום:

עבדתי היום קצת על הטכניקה.
הפלייס הורדתי את כל המשקל כי לא עשיתי אותו הכי טוב בעולם, אני אתחיל לתפס מהמשקל הזה למעלה.

התחילו לי כאבים בידיים, אני חושב שזו דלקת קטנה. זה כואב לאחר שאני עוזב אחיזה כלשהי [ כמו בכפיפת מרפקים / בנצ' וכו', כאב מפתיע וחזק לכמה שניות ]
עבדתי היום נקי על היד אחורית - הרגשה אחרת לגמרי [לטובה] מאשר פעם שעברה. - גם פה אתחיל לתפס מהמשקל הזה.

סה"כ אימון סביר, די מעוצבן מהכאבים בידיים אבל יעבור בעזרת השם

אימונים הבאים אני הולך לעשות דלואד לתרגילים הכבדים.
לעבוד יותר על הטכניקה עם משקלים קצת יותר נמוכים.

במשקלים האלה אתה אפילו לא אמור להכיר את המילה "דילואד".

לכל בן אדם זה שונה...
לעלות אימון הבא עוד 2-10 קילו בתרגילים שונים יוביל לפציעה, אני גם ככה עם בעיה בידיים, טיפש אני לא וכנראה שהגוף שלי צריך מנוחה קטנה.

תגיד, יעיל לעשות דילואד רק לכמה תרגילים?
כי בתרגילי גב יחסית קל לי לעומת התרגילי חזה, יהיה יעיל לעלות משקלים בגב ולהשאר על אותם משקלים / להוריד משקלים בחזה ?

אם אתה תפחד שכל אימון יוביל לפציעה לא תגיע רחוק.

ולפי השאלות שלך, אתה כנראה לא מבין לאיזו מטרה יש בכלל משהו שנקרא דילואד.

חח יכול להיות שסתם השתמשתי במילים גבוהות כדי לצאת מבין:victory:

תראה אני במצב די שונה.
אני כביכול צריך לעלות משקלים רביעי-חמישי, ולפי המצב שלי עכשיו אני בטוח שאני לא אצליח לעלות משקלים בתרגילי חזה,כתפיים וידיים.

יש לי כמה אפשרויות:

בכל הכוח לעלות משקלים - זה לא משהו שהוא לא בסדר, אבל שאתה רואה שאתה לא יכול פיזית ו"נפשית" אז זה משהו אחר.

לא לעלות משקלים, להשאר על אותם משקלים השבוע, ושבוע הבא נראה מה יהיה.

להוריד משקלים בקבוצות שרירים מסויימים ובשאר להשאר על אותם משקלים / לעלות משקלים אם אפשר.

לפי דעתך יש אפשרות אחרת?

לפי דעתי אם אתה נתקע ולא מצליח לעלות משקלים הגיע הזמן להעיף את התוכנית המעאפנה הזאת מהחלון ולעשות תוכנית בווליום נורמאלי שתאפשר התקדמות ליניארית מאימון לאימון לאורך זמן.

אה כן, ותתחיל לאכול.

חח יכול להיות שסתם השתמשתי במילים גבוהות כדי לצאת מבין:victory:

תראה אני במצב די שונה.
אני כביכול צריך לעלות משקלים רביעי-חמישי, ולפי המצב שלי עכשיו אני בטוח שאני לא אצליח לעלות משקלים בתרגילי חזה,כתפיים וידיים.

יש לי כמה אפשרויות:

בכל הכוח לעלות משקלים - זה לא משהו שהוא לא בסדר, אבל שאתה רואה שאתה לא יכול פיזית ו"נפשית" אז זה משהו אחר.

לא לעלות משקלים, להשאר על אותם משקלים השבוע, ושבוע הבא נראה מה יהיה.

להוריד משקלים בקבוצות שרירים מסויימים ובשאר להשאר על אותם משקלים / לעלות משקלים אם אפשר.

לפי דעתך יש אפשרות אחרת?

כן, יש אפשרות אחרת. תדאג להתקדם כל הזמן. אם אתה צריך להוריד בשביל זה סטים או חזרות (או לחילופין, להוסיף) אז תעשה את זה.

תראה את התמונה הגדולה, לא הפרטים הקטנים.

לפי דעתי אם אתה נתקע ולא מצליח לעלות משקלים הגיע הזמן להעיף את התוכנית המעאפנה הזאת מהחלון ולעשות תוכנית בווליום נורמאלי שתאפשר התקדמות ליניארית מאימון לאימון לאורך זמן.

אה כן, ותתחיל לאכול.

איזו תוכנית כוח תהיה טובה מבלי סקוואט כמו שצריך ודדליפט קלאסי [ לא מתלונן 😃 ]

- לאכול אני אוכל :D

Coldfire

אתה כאילו אומר לוותר לזמן הקרוב על התרגילים השוליים [ פלייס,לחיצה בשיפוע עליון , חתירה וכו' ] ולהתמקד בבנצ' או כל תרגיל מורכב אחר? - אם לזה התכוונת , זה מספיק לעשות 3-5 סטים חזה בתוכנית מהסוג שאני עושה?

זזתי לישון לילה טוב, מחכה לתשובות מחר בבוקר
😣

Coldfire

אתה כאילו אומר לוותר לזמן הקרוב על התרגילים השוליים [ פלייס,לחיצה בשיפוע עליון , חתירה וכו' ] ולהתמקד בבנצ' או כל תרגיל מורכב אחר? - אם לזה התכוונת , זה מספיק לעשות 3-5 סטים חזה בתוכנית מהסוג שאני עושה?

😣
דבר ראשון אתה חייב לתקן את הסקוואט והדדליפט שלך, אף תוכנית טובה לא קיימת מבלי שיש בה את שניהם בסוג של תכנון כלשהו (אפילו פעם בשבועיים דדליפט).
תאכל עוד, זה אף פעם לא מזיק כשאתה עולה במשקל ובתרגילים. האמת שזה די חופף.

וכן, בשלב הראשון הייתי מעיף את כל תרגילי העזר.

Coldfire

😣

אתה לא חייב להוריד את התרגילים השוליים. אמרתי שתעשה מה שצריך בשביל להתקדם. אם הם מונעים ממך להתקדם, תוריד אותם.

אה כן, ותתחיל לאכול.

אה ועם התכנית שלך הוא לא יתקע?[ד"א הוא לא נתקע עדיין...אמרתי לו שיוריד משקלים בתרגילים מסויימים כדי לשפר טכניקה וקולד פייר...הפירוש המילולי של דילואד בהקשר הזה הוא הורדה של משקלים יש לך מילה יותר טובה בעיברית?]
אתה יודע מה ההבדל בין מה שאתה אומר פה לבין מה שאני אמרתי לו? [וזה נוגע לרוב פה]
התכנית הזאת [םעם שינויים קלי בין מתאמן למתאמן] הוכיחה את עצמה פעם אחר פעם שינוי שאני אישית ראיתי בעיניים שלי
מישהו מכם יכול לבוא לי עם קבלות ולומר לי שהתכנית שהוא עושה טובה יותר למטרה שלשמה עיליי והרבה כמוהו מתאמנים?
מישהו פה מדבר על ניסיון שלו עם מתאמנים אחרים? או אפילו על עצמו?
דה סאן...אתה רק מתבכיין פה שאתה צריך מאסה ואח"כ בא לבחור ואומר לו שיעבור לתכנית דומה לשלך כדי לצבור מאסה?!? על מה אתה מדבר בכלל?!
יש פה מישהו שיכול לומר לי תאכל'ס...אני אימנתי X אנשים אני כתבתי לX אנשים תכניות אימון והם גדלו בצורה רצינית?! התכניות האלו היו תכנית כמו אלו שאתם סוגדים להן?
עלייה של 300- 600 גרם בשבוע היא מצוינת [לפני שכתבתי לו ת'תכנית ועקבתי אחריו הוא עלה 300 גרם בחודש עם אותה תכנית תזונה!!]
העלייה בהיקפים היא מצוינת! ובינתיים אני נתתי לו את התוצאות שהוא רצה ואפילו יותר מה שהוא לא השיג לבד!
דה סאו...שלא נשכח את הבחור שכתבת לו תכנית אימונים והוא נתקע במשך חודשיים שלוש על אותו משקל על אותם היקפים וביזבז ת'זמן שלו על התכנית המעפנה שלך!

עד עכשיו החזקתי את עצמי ושמרתי את הכל לעצמי כדי לשמור על פאסון מקצועי אבל הגעתם לתחתית שפלה במיוחד שאתם תגידו הכל לבחור רק שיקשיב לכם גם אם צריך לשקר לו ולדבר כמו גועל נפש של אנשים
בתור חבר'ה עם "מוניטין" ותפקיד ניהולי פה בפורום אתם פשוט מביישים את הקהילה הזאת!!

נערך לאחרונה:
אה ועם התכנית שלך הוא לא יתקע?[ד"א הוא לא נתקע עדיין...אמרתי לו שיוריד משקלים בתרגילים מסויימים כדי לשפר טכניקה וקולד פייר...הפירוש המילולי של דילואד בהקשר הזה הוא הורדה של משקלים יש לך מילה יותר טובה בעיברית?]
התכנית הזאת [םעם שינויים קלי בין מתאמן למתאמן] הוכיחה את עצמה פעם אחר פעם שינוי שאני אישית ראיתי בעיניים שלי
מישהו מכם יכול לבוא לי עם קבלות ולומר לי שהתכנית שהוא עושה טובה יותר למטרה שלשמה עיליי והרבה כמוהו מתאמנים?
דה סאן...אתה רק מתבכיין פה שאתה צריך מאסה ואח"כ בא לבחור ואומר לו שיעבור לתכנית דומה לשלך כדי לצבור מאסה?!? על מה אתה מדבר בכלל?!
יש פה מישהו שיכול לומר לי תאכל'ס...אני אימנתי X אנשים אני כתבתי לX אנשים תכניות אימון והם גדלו בצורה רצינית?! התכניות האלו היו תכנית כמו אלו שאתם סוגדים להן?
עלייה של 300- 600 גרם בשבוע היא מצוינת [לפני שכתבתי לו ת'תכנית ועקבתי אחריו הוא עלה 300 גרם בחודש עם אותה תכנית תזונה!!]
העלייה בהיקפים היא מצוינת! ובינתיים אני נתתי לו את התוצאות שהוא רצה ואפילו יותר מה שהוא לא השיג לבד!
דה סאו...שלא נשכח את הבחור שכתבת לו תכנית אימונים והוא נתקע במשך חודשיים שלוש על אותו משקל על אותם היקפים וביזבז ת'זמן שלו על התכנית המעפנה שלך!

עד עכשיו החזקתי את עצמי ושמרתי את הכל לעצמי כדי לשמור על פאסון מקצועי אבל הגעתם לתחתית שפלה במיוחד שאתם תגידו הכל לבחור רק שיקשיב לכם גם אם צריך לשקר לו ולדבר כמו גועל נפש של אנשים
בתור חבר'ה עם "מוניטין" ותפקיד ניהולי פה בפורום אתם פשוט מביישים את הקהילה הזאת!!
אני מציע לך להכנס לגוגל ולחפש SS בה ולקרוא על השיפור שאנשים עשו בתוכנית הזאת .
קצת צניעות לא תזיק אף פעם , אתה לא ברמה של ריפטו .
זה כמו להשוות ביני למייקל ג'ורדן .

וואו

אה כן ודילואד בפירוש המילולי זה הורדת עומס, ואני לא חושב שהוא במצב כזה.
הוא כן יכול לעבוד על טכניקה אבל זה לא דילואד.

כדאי שתתמיד עם זה.

מעבר לזה שאתה אטום בצורה מרגיזה אני יגיב מקצועית נטו
אלא אם הוא לא מתאמן גרוע בכוונה, בשלב שבו הוא נמצא ובמצב הפיזי שלו הוא יגדל כל עוד הוא יכניס מספיק קלוריות, אז אל תבלבל את המוח שזה בגלל התכנית.

התכנית שלו היא גרועה, אין על זה ספק בכלל, ולא הוא ולא אף מתאמן מתחיל אחר צריכים לוותר על תכנית כמו של ריפטו מהסיבה הפשוטה, היא מכילה בדיוק את מה שצריך במינון המתאים כדי לפתח בסיס טוב, אם אין לו סקוואט בנץ' ודד ליפט טובים אין לו בסיס טוב PERIOD.

כן אתה וחבר שלך לדעות dark muse יכולים להתווכח על זה עד מחר, אבל זאת עובדה, ולא אני קבעתי אותה אלא ריפטו, ביל סטאר ודומיהם, ודווקא פה אני חושב שאת ההתפלצפויות שלך עם התואר בוינגייט אתה יכול לשים בצד, כי הם נראה לי קצת מעל וינגייט.

ביקשת קבלות? אני "אימנתי" (יותר נכון הדרכתי) 3 אנשים שהתחילו מ0, התחלנו בss, אחרי 7 חודשים עברנו ל5x5 ובסופה סיימתי את התפקיד שלי, ל"חלש" מבינהם יש סקוואט 125x3, ואני מדבר על סקוואט מלא, לא רבע כמו שהרבה נוהגים לעשות.

Coldfire

😣

תתחיל לעבוד לפי תרגילים ולא לפי קבוצות שרירים, זה הרבה יותר עדיף.
ובקשר לשאלה, עדיף שיהיה לך בנץ' רגיל חזק, מאשר פלייס-שיפוע-קבלקרוס-פרפר בינוני
תסתכל גם בתכניות, אני לא יודע איפה תמצא תכנית שעושים בה באותו אימון דדדליפט ודד ליפט רומני, אותו דבר תסיק לגבי בנץ' פרס ובנץ' פרס בשיפוע.

קודם תבנה בסיס חזק, אחר כך תחשוב על הדברים השוליים (מבודדים)

מעבר לזה שאתה אטום בצורה מרגיזה אני יגיב מקצועית נטו
אלא אם הוא לא מתאמן גרוע בכוונה, בשלב שבו הוא נמצא ובמצב הפיזי שלו הוא יגדל כל עוד הוא יכניס מספיק קלוריות, אז אל תבלבל את המוח שזה בגלל התכנית.

התכנית שלו היא גרועה, אין על זה ספק בכלל, ולא הוא ולא אף מתאמן מתחיל אחר צריכים לוותר על תכנית כמו של ריפטו מהסיבה הפשוטה, היא מכילה בדיוק את מה שצריך במינון המתאים כדי לפתח בסיס טוב, אם אין לו סקוואט בנץ' ודד ליפט טובים אין לו בסיס טוב PERIOD.

כן אתה וחבר שלך לדעות dark muse יכולים להתווכח על זה עד מחר, אבל זאת עובדה, ולא אני קבעתי אותה אלא ריפטו, ביל סטאר ודומיהם, ודווקא פה אני חושב שאת ההתפלצפויות שלך עם התואר בוינגייט אתה יכול לשים בצד, כי הם נראה לי קצת מעל וינגייט.

ביקשת קבלות? אני "אימנתי" (יותר נכון הדרכתי) 3 אנשים שהתחילו מ0, התחלנו בss, אחרי 7 חודשים עברנו ל5x5 ובסופה סיימתי את התפקיד שלי, ל"חלש" מבינהם יש סקוואט 125x3, ואני מדבר על סקוואט מלא, לא רבע כמו שהרבה נוהגים לעשות.

3 אנשים זה ממש לא מתקרב לקבלות...
וגם איתם...כמה הם גדלו?על זה אני מדבר היפרטרופיה
ואתם אומרים שהאטימות שלי מרגיזה
איזה מצחיק....לפני שבועיים כתבתי 5X5 לשני חבר'ה בגלל שהם נתקעו בתכנית שלהם להיפרטרופיה
ועוד שלושה חבר'ה שהכנסתי אותם לתכנית כוח גם לאותם מטרות
איזה מצחיק זה שכל מה שאתה אומר פה מופרך.... 😃

בקשר לכל השאר לדבר איתכם זה כמו לדבר אל קיר
אני פרשתי..ניסיתי לתת עוד הזדמנות לפורום פה ובאמת שאני מכבד פה המוווווון אנשים ולומד פה המון אבל פשוט אתה מעכירים פה את כל האווירה עם השטויות שלכם והתוקפנות שלכם
גורמים לבחור להרגיש אידיוט למרות שהוא משיג תוצאות שאני מוכן להתערב הרבה יותר טובות משהיה לרובכם בהתחלה [לחלקכם עדיין אין תוצאות כמו שלו]
הייתי נכנס לעומק של כמה דברים פה אבל חבל לי על הזמן גם ככה אתם הולכים עם ראש בקיר והאטימות שלכם וסוגדים לתכנית אחת
שיהיה שלום לכולם תהנו עם האטימות שלכם וכשתבואו עם קבלות ותוכיחו לי שמה שאתם ממליצים מתאים לכווווווווולם נוכל לדבר ואז אני אודה ואוריד את הכובע ולא דאוס...מה שאמרת לי-לקרוא את הספר ולשמוע על אנשים שהתכנית השפיעה עליהם...קודם כל..אתה לא ילד ולא צריך להסביר לך על מכירות ולא צריך להסביר לך על כמה אנשים הם לא מספרים לך ובנוסף...אל תשכח מה המטרה של עיליי ושל רוב האנשים פה

אישית התאכזבתי מהקהילה שתאכל'ס הייתה מבטיחה ורק התדרדרה בזכותכם

המשך דרך נעימה לכולם

נ.ב-קולד פייר...איומים והצעות כאלו תשמור לעצמך אני לא ילד וזה שקיבלת ניהול לא הופך אותך למשהו מיוחד

אם תשאר או תעזוב זה החלטה שלך .
רוב הידע של אנשים כאן (חוץ מקריאה של ספרים ומאמרים) מגיע מפורומים מחו"ל קראתי מספיק לוגים של אנשים שביצעו SS ותוכניות אחרות
.
אני יכול להביא לך את הדוגמא של מה שאני השגתי אבל הפרט לא מעיד על הכלל .
ותכלס אם יש לך השגות על תוכנית כלשהיא או אתה רוצה להסביר על שיטת האימון שלך ואיך אתה מרכיב תוכנית למתאמן תפתח דיון .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית