שחיף שחיף אבל בדרך הנכונה

יאיר לא מבין למה נכנסת איתם לריב. זה כמו שימני ושמאלני ינסו לשכנע אחד את השני לעבור צד [סתם בצחוק אל תקחו את זה רציני או משהו חח ]

אולי SS היא תוכנית מצויינת , במיוחד למתאמן מתחיל , היא תעלה אולי במשקלים וכמו שאתם אומרים גם בגודל.
אבל
אני לא במצב שאני מסוגל לעשות את התוכנית הזו, לא משנה מה תגידו - אני לא יכול לבצע סקוואט ודדליפט קלאסי עם משקל מאסיבי! לא את התוכנית הזו, ולא 5X5 .

יש לכם נטייה לפסול כל תוכנית אחרת שלא קשורה לריפטו והזה השני. לא משנה איזה שאלה אני שואל פה, אתם או אומרים לי שהתוכנית שלי לא טובה [ שיש פה כאלה שאין להם סמכות להגיד את זה בכלל] או שאתם פוסלים את הטכניקה שלי - זה שהתוכנית לא נראת לכם כל כך טוב, אפשר בהחלט להביע את זה. אבל להגיד שהיא גרוע והיא לא שווה התייחסות, וזה שכתב את התוכנית נמצא פה בפורום ורואה את ההודעות האלו זה הדבר הכי מגעיל שיכול להיות.

אני אומר לכם פה שאני לא יכול לבצע סקוואט או דדליפט כמו שצריך, ורובכם מתעלמים וחוזרים על לבצע סקוואט ודדליפט. פתחתי את הלוג כדי לעקוב אחר ההתקדמות שלי וכדי שאתם תביעו דעה , פה אני רק מקבל דעות שליליות ויכוחי מעצבנים. אין פירגון - אתם לא תנסו לעזור לי, אתם תנסו להוכיח שאני טועה.

כתבתי שאני רוצה לעשות " מנוחה " קטנה, ואיכשהו הגעתם לזה שאני צריך להעיף את התוכנית שלי ולעבור לתוכנית שלכם - מבלי להבין שחצי מהתרגילים שם אני לא יכול לעשות.

אני עדיין מתלבט מה לעשות בנוגע למחר לילה טוב ✌️

יאיר לא מבין למה נכנסת איתם לריב. זה כמו שימני ושמאלני ינסו לשכנע אחד את השני לעבור צד [סתם בצחוק אל תקחו את זה רציני או משהו חח ]

אולי SS היא תוכנית מצויינת , במיוחד למתאמן מתחיל , היא תעלה אולי במשקלים וכמו שאתם אומרים גם בגודל.
אבל
אני לא במצב שאני מסוגל לעשות את התוכנית הזו, לא משנה מה תגידו - אני לא יכול לבצע סקוואט ודדליפט קלאסי עם משקל מאסיבי! לא את התוכנית הזו, ולא 5X5 .

יש לכם נטייה לפסול כל תוכנית אחרת שלא קשורה לריפטו והזה השני. לא משנה איזה שאלה אני שואל פה, אתם או אומרים לי שהתוכנית שלי לא טובה [ שיש פה כאלה שאין להם סמכות להגיד את זה בכלל] או שאתם פוסלים את הטכניקה שלי - זה שהתוכנית לא נראת לכם כל כך טוב, אפשר בהחלט להביע את זה. אבל להגיד שהיא גרוע והיא לא שווה התייחסות, וזה שכתב את התוכנית נמצא פה בפורום ורואה את ההודעות האלו זה הדבר הכי מגעיל שיכול להיות.

אני אומר לכם פה שאני לא יכול לבצע סקוואט או דדליפט כמו שצריך, ורובכם מתעלמים וחוזרים על לבצע סקוואט ודדליפט. פתחתי את הלוג כדי לעקוב אחר ההתקדמות שלי וכדי שאתם תביעו דעה , פה אני רק מקבל דעות שליליות ויכוחי מעצבנים. אין פירגון - אתם לא תנסו לעזור לי, אתם תנסו להוכיח שאני טועה.

כתבתי שאני רוצה לעשות " מנוחה " קטנה, ואיכשהו הגעתם לזה שאני צריך להעיף את התוכנית שלי ולעבור לתוכנית שלכם - מבלי להבין שחצי מהתרגילים שם אני לא יכול לעשות.

אני עדיין מתלבט מה לעשות בנוגע למחר לילה טוב ✌️
אם אתה רואה הודעה לא במקום תדווח עליה .
בקשר לסקוואט והדדליפט , אני מציע שתתאמן עם מוט ואם המוט כבד תתאמן עם מקל של מטטא .
אתה יכול לעשות את זה בבית או במכון בסוף האימון אין בושה בזה .

אגב לידע אישי - SS בנוייה עבור המתאמן שנכנס בפעם הראשונה בחייו לחדר הכושר, והעבודה מתחילה ממוט ריק.
.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תפסיקו כבר עם השטויות האלו .
תנו תגובה עניינית או אל תגיבו .

דאוס ניסיתי לעשות את זה אחרי האימון לקחתי מוט - עשיתי דיפ סקוואט איך שהעלתי הכאב חזר.
זה לא שבגלל שאני מרגיש כאב אז אני מוותר לעצמי, המקום כואב אז למה להחריף את זה.

אתה שוחה בחרא ואז מתפלא למה אתה יוצא מסריח מכל הסיפור.
תעשה מה שאתה רוצה (לא מאמין ששוב פעם נכנסתי לנסות לעזור לך)

אגב לידע אישי - SS בנוייה עבור המתאמן שנכנס בפעם הראשונה בחייו לחדר הכושר, והעבודה מתחילה ממוט ריק.
אבל לא ציפיתי שמישהו מכם ידע את זה, כי למה שתקראו את הספר - ריפטו סתם קשקשן זקן.
לא רציתי להתנסח בחריפות כזאת אבל זה מה שיצא, זה כבר ממש מרגיז וגם לי מותר לפעמים.

אחי אני בחיים שלי לא זיזלתי בתוכנית הזו ולא בריפטו. במצב שאני נמצא בו , היית עושה בכוח את התוכנית הזו? היית עושה סקוואט ודדליפט במצב שיכול להיקרע לך איזה שריר במפשעה ולא תלך חודש בגלל שאנשים אומרים לך שאם תעשה סקוואט נכון זה לא יכאב? אתם אומרים את דעותיכם , לא תמיד אני מסכים איתם זה לא אומר שאני מתעלם או לא מקשיב להם.

איפה אני בדיוק " שוחה בחרא " - בזה שאני לא עושה את התוכנית שהצעתם לי?
אני מתאמן 3 חודשים כמו שצריך ולא היה יום אחד מאז שאמרתי לעצמי שהתוכנית הזו לא טובה לי , או שהתוכנית הזו לא עוזרת לי. בסופו של דבר ככל שתתמיד בספורט הזה ככה תגיע רחוק , לא משנה איזה תוכנית טובה תהיה לך.

לך לרופא אני לא יכול להמליץ לך בנושא הזה .
אני מותח את מקרבי הירך (מפשעה ) לפני סקוואטים אני מציע גם לך אולי זה יעזור .

קבעתי תור לרופא [ שבוע הבא ] הייתי צריך לעשות את זה הרבה הרבה קודם =[

אני אנסה את זה תודה 😃

לילה טוב

3 אנשים זה ממש לא מתקרב לקבלות...
וגם איתם...כמה הם גדלו?על זה אני מדבר היפרטרופיה
ואתם אומרים שהאטימות שלי מרגיזה
איזה מצחיק....לפני שבועיים כתבתי 5X5 לשני חבר'ה בגלל שהם נתקעו בתכנית שלהם להיפרטרופיה
ועוד שלושה חבר'ה שהכנסתי אותם לתכנית כוח גם לאותם מטרות
איזה מצחיק זה שכל מה שאתה אומר פה מופרך.... 😃

בקשר לכל השאר לדבר איתכם זה כמו לדבר אל קיר
אני פרשתי..ניסיתי לתת עוד הזדמנות לפורום פה ובאמת שאני מכבד פה המוווווון אנשים ולומד פה המון אבל פשוט אתה מעכירים פה את כל האווירה עם השטויות שלכם והתוקפנות שלכם
גורמים לבחור להרגיש אידיוט למרות שהוא משיג תוצאות שאני מוכן להתערב הרבה יותר טובות משהיה לרובכם בהתחלה [לחלקכם עדיין אין תוצאות כמו שלו]
הייתי נכנס לעומק של כמה דברים פה אבל חבל לי על הזמן גם ככה אתם הולכים עם ראש בקיר והאטימות שלכם וסוגדים לתכנית אחת
שיהיה שלום לכולם תהנו עם האטימות שלכם וכשתבואו עם קבלות ותוכיחו לי שמה שאתם ממליצים מתאים לכווווווווולם נוכל לדבר ואז אני אודה ואוריד את הכובע ולא דאוס...מה שאמרת לי-לקרוא את הספר ולשמוע על אנשים שהתכנית השפיעה עליהם...קודם כל..אתה לא ילד ולא צריך להסביר לך על מכירות ולא צריך להסביר לך על כמה אנשים הם לא מספרים לך ובנוסף...אל תשכח מה המטרה של עיליי ושל רוב האנשים פה

אישית התאכזבתי מהקהילה שתאכל'ס הייתה מבטיחה ורק התדרדרה בזכותכם

המשך דרך נעימה לכולם

נ.ב-קולד פייר...איומים והצעות כאלו תשמור לעצמך אני לא ילד וזה שקיבלת ניהול לא הופך אותך למשהו מיוחד

היחיד שהולך פה ראש בקיר זה אתה.
מהפוסטים שלך אפשר לראות שאתה לא מבין מה זה מתאמן מתחיל ומה הוא יכול להפיק מהתקדמות לינארית. ואתה גם לא מבין למה אין שום סיבה להתמחות ב"אימוני היפרטרופיה" במצב שלו.
אתה גם לא מבין שזה לא התוכנית שקובעת, אלא הגישה. והגישה שלך למתאמן מתחיל היא גרועה.

ואני לא מאיים על אף אחד. זאת הייתה הצעה שאני מרגיש חופשי להציע לאחר שאני קורא את הפוסטים הלא מועילים שלך.

היחיד שהולך פה ראש בקיר זה אתה.
מהפוסטים שלך אפשר לראות שאתה לא מבין מה זה מתאמן מתחיל ומה הוא יכול להפיק מהתקדמות לינארית. ואתה גם לא מבין למה אין שום סיבה להתמחות ב"אימוני היפרטרופיה" במצב שלו.
אתה גם לא מבין שזה לא התוכנית שקובעת, אלא הגישה. והגישה שלך למתאמן מתחיל היא גרועה.

ואני לא מאיים על אף אחד. זאת הייתה הצעה שאני מרגיש חופשי להציע לאחר שאני קורא את הפוסטים הלא מועילים שלך.

טוב אחי...זה רק מוכיחאת הידע שלך באימונים...

ד"א...פוסטים לא מועילים שלי.....אתה דוחף לבחור נכה צה"ל לעשות SS ואני לא מועיל.....טווווובבב אחחייייייייייייייי

טוב אחי...זה רק מוכיחאת הידע שלך באימונים...

ד"א...פוסטים לא מועילים שלי.....אתה דוחף לבחור נכה צה"ל לעשות SS ואני לא מועיל.....טווווובבב אחחייייייייייייייי

אני לא דוחף לאף אחד כלום. אתה מודע לעובדה שזה שאתה עושה סקוואט ודדליפט לא אומר שאתה עושה SS. והבחור לא פירט כלום על עצמו.

קיצר, תשאר עם הבחור שאתה מאמן ואל תתערב בדברים שלא קשורים אליך.

דרך אגב, זה יפה שגרמת לו להפצע עם סקוואט כל כך חלש. צריך כשרון בשביל זה.

אני לא דוחף לאף אחד כלום. אתה מודע לעובדה שזה שאתה עושה סקוואט ודדליפט לא אומר שאתה עושה SS. והבחור לא פירט כלום על עצמו.

קיצר, תשאר עם הבחור שאתה מאמן ואל תתערב בדברים שלא קשורים אליך.

דרך אגב, זה יפה שגרמת לו להפצע עם סקוואט כל כך חלש. צריך כשרון בשביל זה.

אם הבחור הזה פתח פוסט כניראה שזה כן עינייני...

אה....והוא נפצע בסקוואט דווקא כשלא הייתי איתו והוא עבד לבד כשמאמן אחר השגיח עליו ונתן לו "טיפ"
אז לפני שאתה מאשים תבדוק עובדות...למרות שאתה לא טוב בזה...

אם הבחור הזה פתח פוסט כניראה שזה כן עינייני...

אה....והוא נפצע בסקוואט דווקא כשלא הייתי איתו והוא עבד לבד כשמאמן אחר השגיח עליו ונתן לו "טיפ"
אז לפני שאתה מאשים תבדוק עובדות...למרות שאתה לא טוב בזה...

ברור. והוא פיתח דלקת מפעם אחת של ביצוע לא נכון...

אני רק רוצה להביע את הדעה שלי בנושא הזה:
אני התחלתי SS לפני חודשיים-שלושה ובאמת שעליתי במשקל גוף, בהקפים (נראה לי סביבות ה5 סנטימטר ברגליים :S כי אני רק מתחיל...), ובמשקלים בהרבה הרבה. הבאתי 2 חברים גם לתוכנית, גם הם עלו מלא במשקלים, בהקפים פחות אבל עלו (תימנים...), משקל גוף הם עלו הרבה, ממש ממש הרבה... אחלה תוכנית

אבל לפי מה שהבנתי הוא אומר שהוא לא יכול לעשות ואתם דוחפים לו לעשות SS... אנשים הגיעו למסות מטורפות גם בלי SS, עם 10000 סטים ליד קידמית. אני כל יום רואה ערסים במכון שלי, עם יד 40 וגוף בן זונה, שלא יודעים מהזה חלבון בכלל, עושים 12 חזרות ומלא סטים. אני גדלתי הרבה, באמת שהרבה באימון AB שמשה הביא לי בפורום קודם, 9-10 סטים שריר גדול ו6 לשריר קטן, בלי לעבוד רגליים בכלל, בלי שום תרגיל מורכב חוץ ממתח ובנצ', ובלי לאכול נכון. ובשביל בן אדם שמתאמן שנה אני עושה משקלים ממש גבוהים...

אבל עדיין, לכל בן אדם שאני יכיר שישאל אותי איזה תוכנית לעשות, אני באמת ימליץ לו על SS, ממש כיף לי, אני נהנה מכל אימון, עזוב עלייה ליניארית, וכל השטיות של ה5 חזרות וקצת סטים ובלה בלה בלה, אתה בא בשביל להנות, ואין יותר כיף מאשר לעלות משקל כל אימון. לעשות סקוואטים ודדליפט כאשר כל האנשים במכון מסתכלים עליך בפרצוף של "מה לעזאזל הוא עושה?"...

אתם מנסים לעזור יותר מדי, וזה ממש לא ישראלי מצידכם, אמרתם פעם אחת? לא עזר, זהו, תפסיקו לנסות ותעזרו לו כמה שאתם יכולים בדרך שהוא יבין...

אני מסתכל על התוכנית שלו, ולמרות שאני לא אומר שאני מבין קרוב למה שרובכם פה מבינים, להרבה אנשים שיש להם גוף שהרבה אנשים היו חולמים שיהיה להם מהמכון כושר שלי, עושים דברים הרבה יותר גרועים חחחחח
בסופו של דבר הוא מתחיל, כל אימון סביר+תזונה נכונה יעבוד מצויין עליו....

שיהנה 😃

שתיהיה לך הצלחה עם התוכנית ומקווה שהרופא ימצא מה הבעיה אצלך ושהכל יהיה טוב 😃

ברור. והוא פיתח דלקת מפעם אחת של ביצוע לא נכון...

ואתה מומחה שדרך פורום גילה שזו דלקת...
אפשר להפצע מתרגילים גם מפעם אחת שעושים לא נכון...
אתה פשוט מגוחך כשאין לך מה לומר ואתה פונה לטענות מופרכות....תתבגר אתה מנהל פורום

ואתה מומחה שדרך פורום גילה שזו דלקת...
אפשר להפצע מתרגילים גם מפעם אחת שעושים לא נכון...
אתה פשוט מגוחך כשאין לך מה לומר ואתה פונה לטענות מופרכות....תתבגר אתה מנהל פורום

מעניין. הוא לא מרגיש את זה כשהוא לא מתאמן, וכשהוא חוזר חוזר לו הכאב וגם זה כואב לו במקום שבו מתפתחת דלקת כשעושים סקוואטים לא נכון. 🙄

אפשר להפצע גם מפעם אחת, אבל זה בדרך כלל לא קורה במשקלים מצחיקים.

מעבר לזה שאתה אטום בצורה מרגיזה אני יגיב מקצועית נטו
אלא אם הוא לא מתאמן גרוע בכוונה, בשלב שבו הוא נמצא ובמצב הפיזי שלו הוא יגדל כל עוד הוא יכניס מספיק קלוריות, אז אל תבלבל את המוח שזה בגלל התכנית.

התכנית שלו היא גרועה, אין על זה ספק בכלל, ולא הוא ולא אף מתאמן מתחיל אחר צריכים לוותר על תכנית כמו של ריפטו מהסיבה הפשוטה, היא מכילה בדיוק את מה שצריך במינון המתאים כדי לפתח בסיס טוב, אם אין לו סקוואט בנץ' ודד ליפט טובים אין לו בסיס טוב PERIOD.

כן אתה וחבר שלך לדעות dark muse יכולים להתווכח על זה עד מחר, אבל זאת עובדה, ולא אני קבעתי אותה אלא ריפטו, ביל סטאר ודומיהם, ודווקא פה אני חושב שאת ההתפלצפויות שלך עם התואר בוינגייט אתה יכול לשים בצד, כי הם נראה לי קצת מעל וינגייט.

ביקשת קבלות? אני "אימנתי" (יותר נכון הדרכתי) 3 אנשים שהתחילו מ0, התחלנו בss, אחרי 7 חודשים עברנו ל5x5 ובסופה סיימתי את התפקיד שלי, ל"חלש" מבינהם יש סקוואט 125x3, ואני מדבר על סקוואט מלא, לא רבע כמו שהרבה נוהגים לעשות.

הוא מתווכח איתי הרבה ואני לא שותף לדעות שלו, אבל שלא כמו אטומים פה, אני לעולם לא אפסול משהו שאולי עובד לאחד ולאחר לא. במכון כושר לא באים תמיד אנשים בריאים ולא לכל אחד מתאים SS. זה שאתה חושב שכן, זה בגלל שאתה בור.
אני לעומתך למדתי גם שם בוינגייט רחמנא ליצלן, וגם קראתי מאמרים\ספרים\דיונים. למדתי להשתמש בכל הכלים, ולא רק לחזור על מנטרות דביליות (SQUAT AND YOUR BALLS WILL GROW HARD).

ותסלח לי, אתה יכול לקחת את ה SS שלך ולדחוף לתחת עם התוצאות שהבאת לאנשים שלך. בחור אצלי בן 17 במכון לוחץ 110 קילו לשלוש חזרות מלאות, בתוכנית ABCD בלי רגליים.
כל זה תוך חצי שנה, ואני מניח שהוא נראה יותר גדול מהמתאמנים שלך.
לא, לא אני אמרתי לו להתאמן ככה, וגם אמרתי לו שהוא מתאמן בדרך שאני לא הייתי עושה או נותן לאף אחד, אבל מי אני ומי אתה שתגיד לו איך להתאמן שהוא מתקדם ורואה תוצאות?
בדיוק ידידי, אתה NOBODY.

ואל תמחקו את ההודעה הזו בבקשה, לא כל מה שלא נעים לכם לשמוע צריך להמחק, דאוס וקולד.

נערך לאחרונה:
מעניין. הוא לא מרגיש את זה כשהוא לא מתאמן, וכשהוא חוזר חוזר לו הכאב וגם זה כואב לו במקום שבו מתפתחת דלקת כשעושים סקוואטים לא נכון. 🙄

אפשר להפצע גם מפעם אחת, אבל זה בדרך כלל לא קורה במשקלים מצחיקים.

תפסיק נו!! אתה מנהל פורום אימונים ואתה מביך את עצמך!!!!

דלקת מרגישים גם כשלא מתאמנים!
משקלים מצחיקים?! לבחור בגודל שלו לוותק שלו זה משקלים מצוינים! משקלי עבודה זה אינדיווידואלי! ואם תאמר אחרת אתה באמת צריך לפרוש מהתחום !

אלוהים איזו בורות!

הוא מתווכח איתי הרבה ואני לא שותף לדעות שלו, אבל שלא כמו אטומים פה, אני לעולם לא אפסול משהו שאולי עובד לאחד ולאחר לא. במכון כושר לא באים תמיד אנשים בריאים ולא לכל אחד מתאים SS. זה שאתה חושב שכן, זה בגלל שאתה בור.
אני לעומתך למדתי גם שם בוינגייט רחמנא ליצלן, וגם קראתי מאמרים\ספרים\דיונים. למדתי להשתמש בכל הכלים, ולא רק לחזור על מנטרות דביליות (SQUAT AND YOUR BALLS WILL GROW HARD).

ותסלח לי, אתה יכול לקחת את ה SS שלך ולדחוף לתחת עם התוצאות שהבאת לאנשים שלך. בחור אצלי בן 17 במכון לוחץ 110 קילו לשלוש חזרות מלאות, בתוכנית ABCD בלי רגליים.
כל זה תוך חצי שנה, ואני מניח שהוא נראה יותר גדול מהמתאמנים שלך.
לא, לא אני אמרתי לו להתאמן ככה, וגם אמרתי לו שהוא מתאמן בדרך שאני לא הייתי עושה או נותן לאף אחד, אבל מי אני ומי אתה שתגיד לו איך להתאמן שהוא מתקדם ורואה תוצאות?
בדיוק ידידי, אתה NOBODY.

ואל תמחקו את ההודעה הזו בבקשה, לא כל מה שלא נעים לכם לשמוע צריך להמחק, דאוס וקולד.

אני לא מבין ממה אתם עושים עניין כאן. אף אחד כאן לא אמר לו לעשות SS. לעשות סקוואטים לא שקול ללעשות SS. דוגמאות של "יש בחור שעושה כך וכך וגדל לו הזין מזה" לא אומרות כלום. שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, אבל שלא יבוא לבכות שהוא תקוע במשקלים מצחיקים אם הוא במילא מקשיב רק למאמן שלו.

תפסיק נו!! אתה מנהל פורום אימונים ואתה מביך את עצמך!!!!

דלקת מרגישים גם כשלא מתאמנים!
משקלים מצחיקים?! לבחור בגודל שלו לוותק שלו זה משקלים מצוינים! משקלי עבודה זה אינדיווידואלי! ואם תאמר אחרת אתה באמת צריך לפרוש מהתחום !

אלוהים איזו בורות!

תוסיף לעצמך 1 בכמות הפוסטים המיותרים שלך. לא כל דלקת מרגישים כשלא מתאמנים. במיוחד לא במקום שבו הוא מתאר את הכאבים.

אולי בגישה שלך זה תוצאות מצויינות, כי אתה לא יודע שיכול להיות אחרת.

אני לא מבין ממה אתם עושים עניין כאן. אף אחד כאן לא אמר לו לעשות SS. לעשות סקוואטים לא שקול ללעשות SS. דוגמאות של "יש בחור שעושה כך וכך וגדל לו הזין מזה" לא אומרות כלום. שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, אבל שלא יבוא לבכות שהוא תקוע במשקלים מצחיקים אם הוא במילא מקשיב רק למאמן שלו.

כן...שיקשיב לך....
לדעת רוב האנשים אם אפשר היה להאתמן עם משקלים של 10 קילו ולגדול כולם היו עושים ככה...מה אתה לא מבין?
יש הרבה תחומים בספורט הזה והרוב מעדיפים לגדול מאשר להתחזק!
תפנים כבר מר מנהל פורום אימונים שלא מכיר כלום חוץ מSS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית