נק' מוניטין:
9,634
- 2,421
- 7
הוא מתווכח איתי הרבה ואני לא שותף לדעות שלו, אבל שלא כמו אטומים פה, אני לעולם לא אפסול משהו שאולי עובד לאחד ולאחר לא. במכון כושר לא באים תמיד אנשים בריאים ולא לכל אחד מתאים SS. זה שאתה חושב שכן, זה בגלל שאתה בור.
אני לעומתך למדתי גם שם בוינגייט רחמנא ליצלן, וגם קראתי מאמרים\ספרים\דיונים. למדתי להשתמש בכל הכלים, ולא רק לחזור על מנטרות דביליות (SQUAT AND YOUR BALLS WILL GROW HARD).
ותסלח לי, אתה יכול לקחת את ה SS שלך ולדחוף לתחת עם התוצאות שהבאת לאנשים שלך. בחור אצלי בן 17 במכון לוחץ 110 קילו לשלוש חזרות מלאות, בתוכנית ABCD בלי רגליים.
כל זה תוך חצי שנה, ואני מניח שהוא נראה יותר גדול מהמתאמנים שלך.
לא, לא אני אמרתי לו להתאמן ככה, וגם אמרתי לו שהוא מתאמן בדרך שאני לא הייתי עושה או נותן לאף אחד, אבל מי אני ומי אתה שתגיד לו איך להתאמן שהוא מתקדם ורואה תוצאות?
בדיוק ידידי, אתה NOBODY.
ואל תמחקו את ההודעה הזו בבקשה, לא כל מה שלא נעים לכם לשמוע צריך להמחק, דאוס וקולד.
תמיד קל לשלוף בפינצטה בן אדם שהוא מעל הממוצע ולנפנף בתוצאות שלו - זה לא אומר כלום על הכלל.
ותשמע חמוד, בור אני ממש לא, אני מבטיח לך שאני הרבה יותר אינטיליגנט ממך, והרבה יותר מנוסה זה בטוח. שוב, עם כל הידע הנרחב והוינגייטי שלך יש לך משקלים של בן 15, וזה לא בקטע של להעליב, זה פשוט התוצר של ההשקפה שלך.
ובקשר למנטרות - למתאמנים מתחילים אין הרבה מה להגיד מעבר למה שכן נאמר, לא צריכות להיות שום הנחיות, בטח שלא ספציפיות חוץ מלהרים כבד ולאכול הרבה. זה הכל.
אף אחד פה לא נכה או שיקומי או לא יודע מה, אף אחד פה לא דחף אף תכנית למי שקם ואמר שהוא לא מסוגל מסיבה כזאת וכזאת - אז אל תבלבל את המוח.
לעומת זאת, כן, וכן גדול, מי שעושה את הצעדים הראשונים שלו בחדר כושר, ירוויח הכי הרבה מתכנית שבנויה על התקדמות ליניארית, כמו ההיא.....
וhypertrophy, בקשר לפסקה הראשונה בתגובה שלך, הדרכתי יותר מ3 אנשים, מה שכתבתי בנושא אחר ומה שכתבתי כאן אלה שני מקרים אחרים. פעם הבאה אני ירשום עם ניקוד אולי תבין.
נ.ב לא חייבים למחוק כל הודעה שלי, אני לא עובר על שום כלל, לא מקלל לא שום דבר.