שחיף שחיף אבל בדרך הנכונה

הוא מתווכח איתי הרבה ואני לא שותף לדעות שלו, אבל שלא כמו אטומים פה, אני לעולם לא אפסול משהו שאולי עובד לאחד ולאחר לא. במכון כושר לא באים תמיד אנשים בריאים ולא לכל אחד מתאים SS. זה שאתה חושב שכן, זה בגלל שאתה בור.
אני לעומתך למדתי גם שם בוינגייט רחמנא ליצלן, וגם קראתי מאמרים\ספרים\דיונים. למדתי להשתמש בכל הכלים, ולא רק לחזור על מנטרות דביליות (SQUAT AND YOUR BALLS WILL GROW HARD).

ותסלח לי, אתה יכול לקחת את ה SS שלך ולדחוף לתחת עם התוצאות שהבאת לאנשים שלך. בחור אצלי בן 17 במכון לוחץ 110 קילו לשלוש חזרות מלאות, בתוכנית ABCD בלי רגליים.
כל זה תוך חצי שנה, ואני מניח שהוא נראה יותר גדול מהמתאמנים שלך.
לא, לא אני אמרתי לו להתאמן ככה, וגם אמרתי לו שהוא מתאמן בדרך שאני לא הייתי עושה או נותן לאף אחד, אבל מי אני ומי אתה שתגיד לו איך להתאמן שהוא מתקדם ורואה תוצאות?
בדיוק ידידי, אתה NOBODY.

ואל תמחקו את ההודעה הזו בבקשה, לא כל מה שלא נעים לכם לשמוע צריך להמחק, דאוס וקולד.

תמיד קל לשלוף בפינצטה בן אדם שהוא מעל הממוצע ולנפנף בתוצאות שלו - זה לא אומר כלום על הכלל.

ותשמע חמוד, בור אני ממש לא, אני מבטיח לך שאני הרבה יותר אינטיליגנט ממך, והרבה יותר מנוסה זה בטוח. שוב, עם כל הידע הנרחב והוינגייטי שלך יש לך משקלים של בן 15, וזה לא בקטע של להעליב, זה פשוט התוצר של ההשקפה שלך.

ובקשר למנטרות - למתאמנים מתחילים אין הרבה מה להגיד מעבר למה שכן נאמר, לא צריכות להיות שום הנחיות, בטח שלא ספציפיות חוץ מלהרים כבד ולאכול הרבה. זה הכל.

אף אחד פה לא נכה או שיקומי או לא יודע מה, אף אחד פה לא דחף אף תכנית למי שקם ואמר שהוא לא מסוגל מסיבה כזאת וכזאת - אז אל תבלבל את המוח.
לעומת זאת, כן, וכן גדול, מי שעושה את הצעדים הראשונים שלו בחדר כושר, ירוויח הכי הרבה מתכנית שבנויה על התקדמות ליניארית, כמו ההיא.....

וhypertrophy, בקשר לפסקה הראשונה בתגובה שלך, הדרכתי יותר מ3 אנשים, מה שכתבתי בנושא אחר ומה שכתבתי כאן אלה שני מקרים אחרים. פעם הבאה אני ירשום עם ניקוד אולי תבין.

נ.ב לא חייבים למחוק כל הודעה שלי, אני לא עובר על שום כלל, לא מקלל לא שום דבר.

ובקשר למנטרות - למתאמנים מתחילים אין הרבה מה להגיד מעבר למה שכן נאמר, לא צריכות להיות שום הנחיות, בטח שלא ספציפיות חוץ מלהרים כבד ולאכול הרבה. זה הכל.

כל הילדים כאן, תמסגרו את זה ותתלו את זה בבית על הקיר.

תמיד קל לשלוף בפינצטה בן אדם שהוא מעל הממוצע ולנפנף בתוצאות שלו - זה לא אומר כלום על הכלל.

ותשמע חמוד, בור אני ממש לא, אני מבטיח לך שאני הרבה יותר אינטיליגנט ממך, והרבה יותר מנוסה זה בטוח. שוב, עם כל הידע הנרחב והוינגייטי שלך יש לך משקלים של בן 15, וזה לא בקטע של להעליב, זה פשוט התוצר של ההשקפה שלך.

אף אחד פה לא נכה או שיקומי או לא יודע מה, אף אחד פה לא דחף אף תכנית למי שקם ואמר שהוא לא מסוגל מסיבה כזאת וכזאת - אז אל תבלבל את המוח.
לעומת זאת, כן, וכן גדול, מי שעושה את הצעדים הראשונים שלו בחדר כושר, ירוויח הכי הרבה מתכנית שבנויה על התקדמות ליניארית, כמו ההיא.....

וhypertrophy, בקשר לפסקה הראשונה בתגובה שלך, הדרכתי יותר מ3 אנשים, מה שכתבתי בנושא אחר ומה שכתבתי כאן אלה שני מקרים אחרים. פעם הבאה אני ירשום עם ניקוד אולי תבין.

נ.ב לא חייבים למחוק כל הודעה שלי, אני לא עובר על שום כלל, לא מקלל לא שום דבר.

כל כך אינטילגנטי ועדין מנסה לעקוץ אותי בכך שאני מרים משקלים של בן 15, שאני מתאמן פחות מחודשיים?
כל כך אינטילגנטי ואומר שקל לשלוף מישהו עם תוצאות כשהוא שולף לי 3 אנשים שהצליחו להגיע לתוצאות מתוך הכלל.

בוא נראה, תוכנית כמו 5*5 אני מכיר מגיל 19. את הקורס עברתי בגיל 21. זה לא מסתדר פה עם הידע הוינגטי שלי שרכשתי לפני פחות משנה?! :(
וכן, אף אחד פה לא מנסה לדחוף, זה רק אתה רק רואה מישהו עושה סקוואט בסרטון וישר "אתה יכול סקוואט כבד יותר" שהבן אדם בקושי יודע לבצע את התרגיל. אחרי זה שיכאב לו הגב, מה אכפת לאחד כמוך שיושב בפורום ורק אומר "תרים כבד תרים כבד תרים כבד".

וכן, כבר אמרנו עשרות פעמים שמה שצריך זה לישון לאכול ולהרים דברים כבדים. תגלית מדהימה שלך. אין מה לומר, אתה גאון. צריך לתת לך פה סטאטוס של מומחה. 👏

שים לב שלא הצעתי לו לעשות שום תוכנית. רק אמרתי שלחשוב על מושגים כמו דילואד זה מוקדם מדי בשבילו, ושהוא צריך לדאוג להתקדם, בין אם זה אומר להוריד תרגילים, חזרות או משהו אחר. אני גם לא מבין למה כשמציעים לבן אדם התקדמות לינארית ישר כולם קופצים נגד SS.

ידידך הקרוב לא הוריד משקלים, הרבה מעבר ל10% דילאוד, כדי לעבוד על הטכניקה שלו בסקוואט, אחרי שהוא התלונן על כאבי גב ולא יכל להמשיך בלינאריות?

לא שמעתי התנגדות שלך שאומרת שישפר את הטכניקה עם המשקל הקיים וינסה להתקדם.

ידידך הקרוב לא הוריד משקלים, הרבה מעבר ל10% דילאוד, כדי לעבוד על הטכניקה שלו בסקוואט, אחרי שהוא התלונן על כאבי גב ולא יכל להמשיך בלינאריות?

לא שמעתי התנגדות שלך שאומרת שישפר את הטכניקה עם המשקל הקיים וינסה להתקדם.

שים לב לסיבות...

7/1/2008
משך האימון: שעה ו20 דקות
אימון b

גב:

בנט אובר רו
סט ראשון 73 קילו 11 חזרות
סט שני 73 קילו 5 חזרות - ****** ברח לי המוט
סט שלישי 73 קילו 8 חזרות
סט רביעי 73 קילו 6 חזרות

טי באר חופשי
סט ראשון 75.5 קילו 11 חזרות
סט שני 78 קילו 10 חזרות
סט שלישי 78 קילו 9 חזרות

מתח
סט ראשון 8 חזרות
סט שני 6 חזרות , הפסקה של 10 שניות 2 חזרות, הפסקה של 10 שניות 2 חזרות סה"כ 10 חזרות.

יד קידמית:

מוט - היה לי כאב באמות חריף מאודדדדד
סט ראשון 20 קילו 15 חזרות
סט שני 20 קילו 15 חזרות
סט שלישי 20 קילו 15 חזרות

כבל יד יד עם ספה
סט ראשון 13 קילו 15 חזרות
סט שני 13 קילו 15 חזרות
עשיתי תרגל אחר, התרגיל הזה כאב לי ביד

כפיפת רגליים:
סט ראשון 14 חזרות
סט שני 12 חזרות
סט שלישי 12 חזרות
סט רביעי 10 חזרות

דדליפט רומני
סט ראשון 78 קילו 8 חזרות
סט שני 78 קילו 4 חזרות
סט שלישי 78 קילו 6 חזרות
סט רביעי 78 קילו 4 חזרות

פשיטת רגליים במכונה
סט ראשון 80 קילו 12 חזרות
סט שני 75 קילו 12 חזרות
סט שלישי 70 קילו 12 חזרות
סט רביעי 65 קילו 12 חזרות * 30 קילו 12 חזרות דרופ סט

אחרי שאכלתי ונחתי עשיתי תירגול טכניקה לסקוואט עם משקל קטן.

סה"כ אימון מטורף - אחרי האימון ידיים היה לי כאב באמות לכמה דקות וזה עבר בדדליפט. נמאס לי כבר לכתוב סיכומים...

איזה גב חזקקקקק גם אני רוצההה:O

יא סוס:Sync-0h5y1d7:

נראה לי אם תבוא למכון שלי ותשים 3 פלטות של 20 בטיבאר ישתחוו בפניך:193ek:(כולם שם מרימים 20 חוץ מרוסי שמן וסוס שמרים 60)

שוב פעם, לדעתי תעביר את המתח ללפני הטיבאר או אפילו לתרגיל ראשון. תרגיל שתוכל להפיק ממנו המון

חזרתי מהרופא היום והוא אמר שזה מתיחת גיד, ובשביל לרפא את זה הוא המליץ לי ללכת לפיזותרפיה.
הוא גם אמר שצריך לתת גירוי לשריר ולעשות את הסקוואט הזה - עד שזה כואב, ברגע שאתה מרגיש כאב להפסיק.

אנימל , מה שריוס אמר זו הסיבה שאני לא עושה את המתח ראשון. להגיד לך את האמת אני רואה במתח כתרגיל על הדרך אני לא לחוץ ממנו ואני מעדיף להביא את המקסימום שלי בבנט אובר וטי באר...

חזרתי מהרופא היום והוא אמר שזה מתיחת גיד, ובשביל לרפא את זה הוא המליץ לי ללכת לפיזותרפיה.
הוא גם אמר שצריך לתת גירוי לשריר ולעשות את הסקוואט הזה - עד שזה כואב, ברגע שאתה מרגיש כאב להפסיק.

אנימל , מה שריוס אמר זו הסיבה שאני לא עושה את המתח ראשון. להגיד לך את האמת אני רואה במתח כתרגיל על הדרך אני לא לחוץ ממנו ואני מעדיף להביא את המקסימום שלי בבנט אובר וטי באר...

את האמת שעדיף לך מתח וחתירה זה יהיה שילוב עדיף.

על סמך מה הוא קבע את זה?

על סמך מה הוא קבע את זה?

שאלה מצויינת, הדבר היחיד שאמרתי לו זה שיש לי כאב במפשעה בזמן עלייה של התרגיל סקוואט. הוא עשה רושם שזה קורה להרבה מתאמנים וזה דבר נפוץ, אבל בדיקות ודברים בסגנון הוא לא בדק עליי.

8/1/2009
משך האימון שעה וחמש דקות
אימון a

חזה

לחיצת חזה במוט
סט ראשון 75.5 קילו 5 חזרות
סט שני 73 קילו 6 חזרות
סט שלישי 73 קילו 5 חזרות
סט רביעי 68 קילו 7 חזרות

לחיצת חזה עם דמבלים בשיפוע חיובי
סט ראשון 26 קילו 6 חזרות
סט שני 26 קילו 6 חזרות
סט שלישי 25 קילו 7 חזרות

פלייס
סט ראשון 16 קילו 12 חזרות
סט שני 16 קילו 12 חזרות

כתפיים:

פרס
סט ראשון 38 קילו 7 חזרות
סט שני 38 קילו 6 חזרות
סט שלישי 38 קילו 5 חזרות

חתירה
סט ראשון 30 קילו 8 חזרות
סט שני 30 קילו 7 חזרות
סט שלישי 30 קילו 6 חזרות

יד אחורית:

פושדוון
סט ראשון 41 קילו 15 חזרות
סט שני 41 קילו 15 חזרות
סט שלישי 41 קילו 13 חזרות

משיכה
סט ראשון 45 קילו 15 חזרות
סט שני 45 קילו 15 חזרות
סט שלישי 45 קילו 15 חזרות

בטן: 4 סטים כפיפות בטן 15 חזרות 10 קילו מאחורי הראש.

לאחר סייום האימון התאמנתי על הטכניקה של הסקוואט.

סיכום:
עשיתי לי אימון "מנוחה" - ויתרתי לעצמי האימון הזה יותר מידי. זה התחיל בלחיצה בשיפוע חיובי שלא הייתי בפוקוס ואז עד סוף האימון קבעתי שזה יהיה אימון "מנוחה". יש לי בעיה באימון a , הבנצ' פרס שלי חלש - ואני חייב לציין שהיו כמה חזרות שנעזרתי באנשים, אני מרגיש כמו ילדה קטנה. יש לי "אי נוחות" כזו בכתף שמאל שלפי דעתי נגרמה מהחתירה לכתפיים, הדלקת בידיים מחלימה לאט לאט, בקושי הרגשתי אותה האימון הזה. התירגול של הסקוואט היה עם פלטה של 10 קילו בכל צד ועדיין כאב לי המפשעה.

- אני חושב שמהירתי לעלות בבנצ משקלים מאז שעזבתי את הלחיצה עם דמבלים. אימון הבא אני אעשה 68 קילו כל הסטים וביום רביעי אעלה ל73 או 75.

עלתה ההצעה [לא ממני] לקחת חופשה של שבוע. רציתי לדעת מה דעתכם על הרעיון.

הבנץ' שלך לא רע בכלל.
לא הבנתי איפה הדלקת שלך בידיים. אם היא גורמת לכאבים, הייתי יוצא לשבוע מנוחה, עדיף מלהחמיר את הפציעה.
זה בטח גם יעזור למה שיש לך במפשעה.
אני לא רוצה להכעיס את יאיר, אבל יש סיכוי טוב שהדלקות והפציעות נגרמות מנפח מיותר...

הבנץ' שלך לא רע בכלל.
לא הבנתי איפה הדלקת שלך בידיים. אם היא גורמת לכאבים, הייתי יוצא לשבוע מנוחה, עדיף מלהחמיר את הפציעה.
זה בטח גם יעזור למה שיש לך במפשעה.
אני לא רוצה להכעיס את יאיר, אבל יש סיכוי טוב שהדלקות והפציעות נגרמות מנפח מיותר...

חח אל "תפחד" להכעיס את יאיר - אתה מגיב לי לא לו.

הדלקת היא בגידים של האמה [ככה הרופא אמר]ב-2 הידיים והם נגרמו בגלל עומס מיותר בתרגילים ליד קידמית [זה התחיל מזה שעזבתי את המוט ופתאום תקף אותי כאב חד ביד]. אתמול היה לי כאב חזק, היום ממש חלש , בכלל בקושי הרגשתי את זה. זה הדבר שאני הכי פחות חושש ממנו. יש לי איזה "זימזום" [כאב ממש חלש חלש] בכתף וזה הדבר שמלחיץ אותי.

הפציעה שיש לי במפשעה כבר נמשכת חודש וחצי והיא לא בגלל עומס אלא בגלל מדריך זקן מזדיין שפשוט גרם לי לכך.

הבנצ' שלי הוא לא טוב. אני חייב לציין שעוזרים לי איתו.

חח אל "תפחד" להכעיס את יאיר - אתה מגיב לי לא לו.

הדלקת היא בגידים של האמה [ככה הרופא אמר]ב-2 הידיים והם נגרמו בגלל עומס מיותר בתרגילים ליד קידמית [זה התחיל מזה שעזבתי את המוט ופתאום תקף אותי כאב חד ביד]. אתמול היה לי כאב חזק, היום ממש חלש , בכלל בקושי הרגשתי את זה. זה הדבר שאני הכי פחות חושש ממנו. יש לי איזה "זימזום" [כאב ממש חלש חלש] בכתף וזה הדבר שמלחיץ אותי.

הפציעה שיש לי במפשעה כבר נמשכת חודש וחצי והיא לא בגלל עומס אלא בגלל מדריך זקן מזדיין שפשוט גרם לי לכך.

הבנצ' שלי הוא לא טוב. אני חייב לציין שעוזרים לי איתו.
אני מסכים עם מה שאמרו הווליום גדול מידי לדעתי .
אני אשמח להסבר ממך או מיאיר לגביי למה נחוץ כזה נפח .
בייחוד שהאמה הכתפיים הם שרירים שעובדים הרבה בכל הרמות ולכן נוטים להפצע
שעובדים בנפח גדול מידי .

איך עוזרים לך בבנץ ?

[email protected]

תוסיף אותי אם בה לך יש לי עוד כמה שאלות לשאול אותך.

הם נותנים לי פוש קטן בחזרה האחרונה כדי שלא אגיע "לכשל" או שלא יפול עליי המוט...אנערף

אני לא מכליל את החזרות השליליות שיש לי באימון.

[email protected]

תוסיף אותי אם בה לך יש לי עוד כמה שאלות לשאול אותך.

הם נותנים לי פוש קטן בחזרה האחרונה כדי שלא אגיע "לכשל" או שלא יפול עליי המוט...אנערף

אני לא מכליל את החזרות השליליות שיש לי באימון.

מיותר לגמריי
אין למתאמן ברמה שלך צורך בעבודה עם עזרה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית