הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ארוחת בוקר/ערב

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
נכון שאין תבנית ותאכלס אפשר לאכול הכל מהכל והכל מסתכם בערכים. אבל מה אני יכולה לאכול לארוחת בוקר/ערב? כי לארוחת בוקר אני אוכלת - 2 טוסטים,2 ביצים קשות,גביע קוטג ופחית טונה וסלט ירקות גדול.....זה כיאילו גונב את כל האופציות לארוחת ערב...בדכ אוכלת מעדן פרו עם חמאת בוטנים אגוזים ופרי אבל זה די נמאס לי לאחרונה. ושיבולת שועל לא משביעה אותי בשום צורה שהיא. כן,גם אם אני אוכלת 150 גרם במכה.(מניסיון)
(אני רוצה להעביר את המעדן פרו כארוחת ביניים לכן מחפשת משהו לארוחת ערב/בוקר)

סרג'יו קלע בול.
@ליאמוש ה7 ליטר מים שאת שותה בהחלט תורמים לגודל הקיבה שלך.. תוסיפי על זה שאת אוכלת מלא ירקות, מחליפה 2 פרוסות לחם ב4 פרוסות של לחם קל פשוט מראה שאת מכניסה אפילו יותר מזון.

עם כמה שזה ישמע מוזר, אולי כדאי לך לבדוק את האפשרות של דיאטה קטוגנית לתקופה קצרה, נטו בשביל להקטין את הקיבה ולהשתלט על הרעב שלך.
וכמובן להוריד בכמות המים.

• פותח/ת השרשור
זה פשוט אומר שאכלת בערך את אותו הנפח גם בחיטוב הרצחני.
מה שאופופאנקס אומר זה שאולי את צריכה לאכול פחות אוכל (לא פחות קלוריות אלא פחות כמות של אוכל) כדי שהקיבה שלך תתרגל לפחות נפח של מזון. גם בנוגע לשתייה, עדיף לא לשתות בזמן ארוחה.

אז יכול להיות שהסיבה היא שבגלל השומן הרב שאתה אוכל מן הסתם שאתה אוכל פחות פחמימות מבעבר ולכן המראה שלך נהיה פחות "נוזלי".

לא,בחיטוב הרצחני אכלתי בבוקר 10 שקדים עם נס קפה, צהריים 100 גרם שעועית ו100 גרם חזה עוף. ובערב חמש פרכיות עם 100 גרם קוטג׳. תאמין לי שנפח לא היה פה.

אני פשוט מרגישה שאני חייבת למלא את הקיבה שלי אחרת אני פשוט חווה רעב קיצוני.
סרג'יו קלע בול.
@ליאמוש ה7 ליטר מים שאת שותה בהחלט תורמים לגודל הקיבה שלך.. תוסיפי על זה שאת אוכלת מלא ירקות, מחליפה 2 פרוסות לחם ב4 פרוסות של לחם קל פשוט מראה שאת מכניסה אפילו יותר מזון.

עם כמה שזה ישמע מוזר, אולי כדאי לך לבדוק את האפשרות של דיאטה קטוגנית לתקופה קצרה, נטו בשביל להקטין את הקיבה ולהשתלט על הרעב שלך.
וכמובן להוריד בכמות המים.

בתחילת הדרך הייתי על יחסית דל פחמימה. 60 גרם פחמימה מקסימום שכולו הגיע מירקות ודברי חלב.
היה לי אחלה....גם הייתי יחסית מאוד ״יבשה״ ולא נוזלית ונפוחה שאני מרגישה עכשיו (מהפחמימה) אבל עם הזמן ראיתי שאני ממשיכה לרדת במשקל. וכבר אכלתי 200 גרם חלבון שזה 4 גרם חלבון לכל קילו. ו80 גרם שומן. ושאלתי את מייק הוא המליץ לי לא לעבור את ה80 גרם...אז החלטתי להוסיף פחמימות. אומנם פחמימות עושות אותי הרבה יותר נוזלית ונפוחה. ואולי זה פסיכולגי אבל גם הרבה יותר רעבה ולא משביע אותי. אבל אני הרבה יותר אנרגטית מאז וגם הייתה לי עליה משמעותית במשקלים מאז שהוספתי....

אני פשוט מרגישה כל הזמן רעבה. זה מה שמחזיק אותי...הכמות מים והנפח של אוכל. הרי קיבה לא מתכווצת....ועובדה שאכילה של פחות מ800 גרם לא ויסתה את התיאבון...

לא,בחיטוב הרצחני אכלתי בבוקר 10 שקדים עם נס קפה, צהריים 100 גרם שעועית ו100 גרם חזה עוף. ובערב חמש פרכיות עם 100 גרם קוטג׳. תאמין לי שנפח לא היה פה.

בתחילת הדרך הייתי על יחסית דל פחמימה. 60 גרם פחמימה מקסימום שכולו הגיע מירקות ודברי חלב.
היה לי אחלה....גם הייתי יחסית מאוד ״יבשה״ ולא נוזלית ונפוחה שאני מרגישה עכשיו (מהפחמימה) אבל עם הזמן ראיתי שאני ממשיכה לרדת במשקל. וכבר אכלתי 200 גרם חלבון שזה 4 גרם חלבון לכל קילו. ו80 גרם שומן. ושאלתי את מייק הוא המליץ לי לא לעבור את ה80 גרם...אז החלטתי להוסיף פחמימות. אומנם פחמימות עושות אותי הרבה יותר נוזלית ונפוחה. ואולי זה פסיכולגי אבל גם הרבה יותר רעבה ולא משביע אותי. אבל אני הרבה יותר אנרגטית מאז וגם הייתה לי עליה משמעותית במשקלים מאז שהוספתי....

אני פשוט מרגישה כל הזמן רעבה. זה מה שמחזיק אותי...הכמות מים והנפח של אוכל. הרי קיבה לא מתכווצת....ועובדה שאכילה של פחות מ800 גרם לא ויסתה את התיאבון...
סתם מזה שאני רואה את ההתנסחות שלך ומה שאת אומרת זה פשוט נשמע לי כאילו את מתעסקת יותר מידי באוכל כמה נכנס כמה יוצא כמה פה כמה שם וזה מעלה בך רעב והתעסקות מיותרת , לדעתי את צריכה לשחרר יותר ולהיות גמישה מבחינת תזונה למשל כל יום את צריכה לאכול 2000 כדי לרדת אני סתם זורק , תחלקי את זה חכם במהלך היום ותנסי לא לאכול חטיפים גם אם הם עם חלבון , לא לאכול פחמימות ריקות תאכלי מאכלים משביעים עם סיבים כמו כוסמת קינואה אורז , בשר כמו חזה עוף שאין בו הרבה קלוריות ל100 גרם והוא משביע , אולי הפתרון שלך יהיה לאכול כל ארוחה באזור ה700 קלוריות זאת אומרת ארוחות גדולות ובניהן ארוחות ביניים תשתדלי תפוח שיבולת שועל דברים שיסגרו תרעב לגמרי עד הערב .. עוד טיפ ממש טוב זה להיות פעילה במהלך היום לעשות דברים לצאת עם חברים/משפחה לעשות לאימון שלך להעסיק את עצמך ולא לשבת שעות בבית מאוד חשוב מקווה שיעזור לך ..

ברור שהקיבה שלי רחבה. שקלתי 72 קילו. אני רגילה לאכול כמו סוס טרויאני. אני אוכלת המבורגר 660 גרם או 2 לאפה שווארמה ברצף,עדיין.
בהחלט מכובד לבחורה
רוב הגברים שאני מכיר לא מסוגלים לעשות דבר כזה.

אני נוטה לחשוב שהרעב הוא מחשבתי בעיקרו.
בעבר הייתה לי תקופה שבה התעסקתי הרבה באוכל וזה רק גרם לי להיות סופר רעב כל הזמן והיו לי הרבה בולמוסים שבאו סתם מאכילה שנבעה מהרבה מחשבה על האוכל ולחץ מיותר שהכנסתי לעצמי.
מה שהוציא אותי מזה ומהמסלול הקצר להשמנה מהירה זה פשוט לשנות החשיבה. במקום להתעסק במה לאכול בארוחה הבאה וכמה קלוריות נשארו לי פשוט סידרתי לעצמי תפריט משתנה (כמות קלוריות וחלבון קבועה אבל מבלי לתכנן מראש אלא לאכול מה שאני רוצה באותו הרגע). כמובן עם להקפיד על להשיג מספיק ויטמינים וכו'... אבל את מעידה על עצמך שאת אוכלת הרבה ירקות אז אין בעיה.

עצה נוספת, תתרגלי להיות זמן רב ללא ארוחות. כשאכלתי כל שעתיים שלוש משהו קטן הייתי רעב ממש. בעיקר אולי מהכניסות החוזרות ונשנות למוד של אכילה שהעלה לי את התיאבון. מהרגע שריווחתי את הזמן בין הארוחות, ואכלתי 4 ואפילו רק 3 ארוחות ביום (בניגוד ל-6 שהייתי אוכל מקודם) הרעב פחת משמעותית. הגוף פשוט התרגל לכך שהוא לא מקבל אוכל לכמה שעות הקרובות, ונהייתי רעב רק לקראת הארוחה עצמה.

• פותח/ת השרשור
סתם מזה שאני רואה את ההתנסחות שלך ומה שאת אומרת זה פשוט נשמע לי כאילו את מתעסקת יותר מידי באוכל כמה נכנס כמה יוצא כמה פה כמה שם וזה מעלה בך רעב והתעסקות מיותרת , לדעתי את צריכה לשחרר יותר ולהיות גמישה מבחינת תזונה למשל כל יום את צריכה לאכול 2000 כדי לרדת אני סתם זורק , תחלקי את זה חכם במהלך היום ותנסי לא לאכול חטיפים גם אם הם עם חלבון , לא לאכול פחמימות ריקות תאכלי מאכלים משביעים עם סיבים כמו כוסמת קינואה אורז , בשר כמו חזה עוף שאין בו הרבה קלוריות ל100 גרם והוא משביע , אולי הפתרון שלך יהיה לאכול כל ארוחה באזור ה700 קלוריות זאת אומרת ארוחות גדולות ובניהן ארוחות ביניים תשתדלי תפוח שיבולת שועל דברים שיסגרו תרעב לגמרי עד הערב .. עוד טיפ ממש טוב זה להיות פעילה במהלך היום לעשות דברים לצאת עם חברים/משפחה לעשות לאימון שלך להעסיק את עצמך ולא לשבת שעות בבית מאוד חשוב מקווה שיעזור לך ..

אני נוטה לחשוב שהרעב הוא מחשבתי בעיקרו.
בעבר הייתה לי תקופה שבה התעסקתי הרבה באוכל וזה רק גרם לי להיות סופר רעב כל הזמן והיו לי הרבה בולמוסים שבאו סתם מאכילה שנבעה מהרבה מחשבה על האוכל ולחץ מיותר שהכנסתי לעצמי.
מה שהוציא אותי מזה ומהמסלול הקצר להשמנה מהירה זה פשוט לשנות החשיבה. במקום להתעסק במה לאכול בארוחה הבאה וכמה קלוריות נשארו לי פשוט סידרתי לעצמי תפריט משתנה (כמות קלוריות וחלבון קבועה אבל מבלי לתכנן מראש אלא לאכול מה שאני רוצה באותו הרגע). כמובן עם להקפיד על להשיג מספיק ויטמינים וכו'... אבל את מעידה על עצמך שאת אוכלת הרבה ירקות אז אין בעיה.

עצה נוספת, תתרגלי להיות זמן רב ללא ארוחות. כשאכלתי כל שעתיים שלוש משהו קטן הייתי רעב ממש. בעיקר אולי מהכניסות החוזרות ונשנות למוד של אכילה שהעלה לי את התיאבון. מהרגע שריווחתי את הזמן בין הארוחות, ואכלתי 4 ואפילו רק 3 ארוחות ביום (בניגוד ל-6 שהייתי אוכל מקודם) הרעב פחת משמעותית. הגוף פשוט התרגל לכך שהוא לא מקבל אוכל לכמה שעות הקרובות, ונהייתי רעב רק לקראת הארוחה עצמה.

בכלל בכלל לא מתעסקת סביב אוכל,אני לא אוהבת להיות עם תפריט קבוע או רק אופציות מסויימות. לכן יום לפני חושבת מה אני אוכלת לכל אורך היום הבא. בכלל לא מתעסקת סביב אוכל כל היום,אני מנהלת עסק אז תאמין לי שאני לא יושבת ופשוט מדמיינת אוכל. פשוט יודעת שאני אוכלת הרבה וארוחה של בן אדם רגיל לא תשביע אותי. וכתבתי פה לא פעם ולא פעמיים שאני לא אוכלת ארוחות ביניים או כל שלוש שעות כי זה אכן סתם גורם לי להתעסק באוכל ולהיות הרבה יותר רעבה. לכן אני אוכלת 3 ארוחות ממש גדולות ובמקסימום ארוחת ביניים אחת. זה עובד לי. אני פשוט בן אדם ממש רעב.

בהחלט מכובד לבחורה
רוב הגברים שאני מכיר לא מסוגלים לעשות דבר כזה.
ספר לי על זה.😆 המלצרים בשוק ממני כל פעם מחדש

• פותח/ת השרשור
למה שלא תרכזי את רוב הפחמימה לבוקר?
נגיד קערת דגני בוקר
חשבתי על זה. אבל לא מתה על חלב רגיל וגם אין בו יותר מידי חלבון....אני אוכלת מידי פעם עם חלב שקדים.
למרות שאני אולי יכולה לערבב את החלב שקדים עם חלבון בלי טעם...נשמע טוב...

אני חושב שאת לא באמת אוכלת כלכך הרבה וזה סתם נראה לך אני מכיר מלא אנשים שאומרים שהם אוכלים הרבה ובתכלס הם לא אוכלים הרבה אם היית אוכלת כמו שאת אומרת ממיזמן היית שוקלת 100 קילו

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאת לא באמת אוכלת כלכך הרבה וזה סתם נראה לך אני מכיר מלא אנשים שאומרים שהם אוכלים הרבה ובתכלס הם לא אוכלים הרבה אם היית אוכלת כמו שאת אומרת ממיזמן היית שוקלת 100 קילו

נכון אני משקרת לגבי התיאבון שלי לאנשים שאני לגמרי לא מכירה. כי אני יוצאת מגניבה.
אתה כזה חד אבחנה. איפה מחלקים פה פרסים?

האופציות הקבועות שלי לערב- פחמימה: בטטה/ תפוחי אדמה/ אורז לבן/שחור/חום. חלבון: עוף או בקר. ירקות מאודים/בתנור: ברוקולי/קייל/אספרגוס/שעועית ירוקה/בוק צ'וי/כרובית/קישואים.

נכון אני משקרת לגבי התיאבון שלי לאנשים שאני לגמרי לא מכירה. כי אני יוצאת מגניבה.
הוא כתב שאת כותבת שאת אוכלת X קלוריות, אבל בפועל את אוכלת X-400 (לדוגמה) בלי לשים לב. הוא לא כתב שאת משקרת.

• פותח/ת השרשור
אם היית אוכלת כמו שאת אומרת ממיזמן היית שוקלת 100 קילו

הוא כתב שאת כותבת שאת אוכלת X קלוריות, אבל בפועל את אוכלת X-400 (לדוגמה) בלי לשים לב. הוא לא כתב שאת משקרת.

ככה לפחות אני הבנתי את זה. תאמין לי סופרת קלוריות ושוקלת את האוכל. אוכלת כמו בהמה ואין לי תחושת שובע

חוץ מזה שאם לא הייתי עוצרת את עצמי כנראה שהדרך לשם הייתה מאוד קלילה עבורי:🤦‍♂️:

אחי נראלך שבחורה יכולה לאכול כמות כזאת טוב שהיא לא אוכלת פרה ואומרת שלא מרגישה שבעה
ווי ווי עצבנית

ככה לפחות אני הבנתי את זה. תאמין לי סופרת קלוריות ושוקלת את האוכל. אוכלת כמו בהמה ואין לי תחושת שובע

חוץ מזה שאם לא הייתי עוצרת את עצמי כנראה שהדרך לשם הייתה מאוד קלילה עבורי:🤦‍♂️:
הוא גם כתב:
אני חושב שאת לא באמת אוכלת כלכך הרבה וזה סתם נראה לך
כתבת מה את אוכלת בבוקר ובערב. מה לגבי הצהריים? ואיך סדר היום שלך?

• פותח/ת השרשור
הוא גם כתב:

כתבת מה את אוכלת בבוקר ובערב. מה לגבי הצהריים? ואיך סדר היום שלך?

בדכ 300 גרם חזה עוף עם 300 גרם פחמימה כלשהי - בורגול/אורז/פתיתים וכו... סלט ירקות ענק לפעמים אם חסר לי שומן אז גם טחינה
בוא לא נכנס לזה למה אני אראה לך מרוקאית עצבנית 4 בHD

אחי נראלך שבחורה יכולה לאכול כמות כזאת טוב שהיא לא אוכלת פרה ואומרת שלא מרגישה שבעה
2400 למישהי במשקל פחות מ50 נשמע פחות סביר, אבל יכול להיות. תוסיף לכך את העובדה שהיא סבלה מעודף משקל בעבר+ הקיבה שלה רגילה לכמויות פסיכיות כי גם בחיטוב היא צרכה נפח דומה למה שהיה לפני שהחלה להתאמן (ממאכלים רגילים ועתירי קלוריות למאכלים דלים בקלוריות והמון מים) - והנה
בדכ 300 גרם חזה עוף עם 300 גרם פחמימה כלשהי - בורגול/אורז/פתיתים וכו... סלט ירקות ענק לפעמים אם חסר לי שומן אז גם טחינה

בוא לא נכנס לזה למה אני אראה לך מרוקאית עצבנית 4 בHD
ומה סדר היום שלך? ואיך האימונים? מלאים בנפח? כמות אימונים שבועיים? אירובי?

• פותח/ת השרשור
2400 למישהי במשקל פחות מ50 נשמע פחות סביר, אבל יכול להיות. תוסיף לכך את העובדה שהיא סבלה מעודף משקל בעבר+ הקיבה שלה רגילה לכמויות פסיכיות כי גם בחיטוב היא צרכה נפח דומה למה שהיה לפני שהחלה להתאמן (ממאכלים רגילים ועתירי קלוריות למאכלים דלים בקלוריות והמון מים) - והנה

ומה סדר היום שלך? ואיך האימונים? מלאים בנפח? כמות אימונים שבועיים? אירובי?
נקודה רגישה כי אני כבר חודש בערך אולי קצת יותר שאני לא מתאמנת מחוסר מוטיבציה. משתדלת ללכת הרבה כי אני לא מתקרבת לאירובי אבל עכשיו בגלל שקר לי ברמות מטורפות גם את זה אני לא עושה. אז כרגע אפשר לומר שאני לא פעילה כלל...

• פותח/ת השרשור
לאף אחד מהם אין מושג שאת בעצם מותק..
ששששש פרוזן. אנחנו לא חושפים את הדברים האלה. עוד יחשבו שיש לי לב...אני מרוקאית עצבנית וקשוחה (וגם לא אוכלת כמו שאני אומרת שאני אוכלת:up:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית